Μπρούσκο – Δείτε τα επεισόδια 225-226-227-228-229

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Δείτε τα επεισόδια 225-226-227-228-229

Μπρούσκο -Δείτε τα επεισόδια 225-226-227-228-229

Μπρούσκο, επεισόδιο 225. Η Αναστασία και ο Παύλος είναι ανήσυχοι διότι ο Σήφης ακόμα δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Ο Μάρκος κατηγορεί την Αγγελική για αυτό που έγινε. Η Όλγα είναι αναστατωμένη γιατί πληροφορήθηκε πως ο αδελφός της συμμετείχε στην ληστεία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του απαγωγέα συνεχίζονται και η φιλενάδα του Γερμανού βρίσκεται στην αστυνομία και αυτά που θα πει θα συνταράξουν τους πάντες. Ο Πάτροκλος τρομοκρατείται και θέλει να βρίσκεται με την Δήμητρα ως παρηγοριά, μια κίνηση που θα βρει ενάντιο τον Διαμαντή.

Ο Αχιλλέας ζητά συγγνώμη από τον αδελφό του αλλά αυτός δεν την δέχεται, έτσι για ακόμα μια φορά φεύγει πικραμένος. Μια πικρά που δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς θέλει να περνάει καλά με την Μελίνα. Η Δάφνη θεωρεί ως θετικό παράγοντα την Πανίτσα έτσι πηγαίνουν μαζί με την Μελίνα για εξωσωματική. Η Κωνσταντίνα θα προσπαθήσει να συμμορφώσει τον γάτο ο οποίος είναι κλέφτης! Ο Μηνάς θα τηλεφωνήσει στον γιατρό στην Γερμανία αλλά μετά από αυτό η αγωνία του θα κορυφωθεί. Ο Παύλος θα πάει να βρει τον Σήφη.

Μπρούσκο, επεισόδιο 226. Ο Σήφης μετά την ημέρα της εξαφάνισης του δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και όλοι ανησυχούν τώρα ακόμα πιο πολύ. Η Ευρυδίκη είναι άσχημα ψυχολογικά και παρακολουθεί τον Αχιλλέα ώστε να είναι με αυτόν τον τρόπο κοντά του. Ο Πάτροκλος όπως πάντα απειλεί την γυναίκα του Γερμανού αλλά η αστυνομία τον καταδιώκει. Η Πανίτσα λέει στην Δήμητρα πως ο Πάτροκλος δεν την βλέπει φιλικά. Ο Μάρκος θα μάθει τον λόγο της εξαφάνισης του Σήφη και η εκτίμηση του Παύλου θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ. Τώρα η Δάφνη έχει την ευκαιρία να πει στον Ματθαίο πως θα γίνει πατέρας. Ο Ματθαίος πάει κρυφά στη Μελίνα και της λέει να πουλήσει το σπίτι της και πως αυτή φταίει για όλα. Ο Χρίστος παρακολουθεί τον Πάτροκλο αλλά αυτός το καταλαβαίνει και τσακώνονται άγρια. Ο Αχιλλέας θα κρύψει από την Μελίνα κάτι πολύ σοβαρό.

Μπρούσκο, επεισόδιο 227.Ο Αχιλλέας συζητά για τον Σήφη με την Δάφνη, η Μελίνα καταλάθος το ακούει και γίνεται ράκος. Η Μελίνα ανησυχεί πάρα πολύ για τον Σήφη γιατί κανείς δεν ξέρει εάν είναι ζωντανός. Η σχέση της Όλγας με τον Ματθαίο προχωρά και τα αισθήματα και των δυο μεγαλώνουν. Η Αναστασία λέει στον Διαμαντή να μην γίνει η καθιερωμένη γιορτή μιας και ο Σήφης είναι άφαντος και τσακώνεται με τον Αχιλλέα λέγοντας πως αυτός φταίει. Μια πληροφορία φτάνει στα Χανιά για τον Σήφη και όλοι θα τρέχουν πανικόβλητοι. Ο Πάτροκλος θα πάρει από τους Ματθαίους τα περιουσιακά στοιχεία που του αναλογούν.

Μπρούσκο, επεισόδιο 228. Στα Χανιά φτάνει η είδηση πως ο Σηφης βρίσκεται στην Αθήνα και όλοι νιώθουν μια ανέλπιστη χαρά. Ο Αντώνης φεύγει για την Αθήνα για να τον εντοπίσει αλλά δεν είναι πουθενά και έτσι πιστεύουν πως η πληροφορία ήταν λανθασμένη. Ο Διαμαντής θα πει στον Χρήστο να μην παρακολουθεί άλλο τον Πάτροκλο γιατί αυτός τον έχει πάρει είδηση. Ο Διαμαντής τελικά θα κάνει την καθιερωμένη γιορτή παρόλο που λείπει ο Σήφης. Ο Παύλος δεν θα κάνει την γιορτή, ανησυχεί για το παιδί του, σε αντιθεση με τον Διαμαντή. Η Αδριανή φαίνεται πως δέχεται σιγά – σιγά την Μελίνα γεμίζοντας την με χαρά. Η Αναστασία δεν φέρνετε καλά στον Αντώνη και αυτός εξοργίζεται. Η Δάφνη αποφάσισε να γυρίσει στην Κύπρο αλλά η Πανίτσα δεν θέλει να φύγει μιας και γνώρισε εκεί κάποιον. Η εξαφάνιση του Σήφη έχει οδηγήσει την Αγγελική τα παλιά της σκοτεινά μονοπάτια. Ο Διαμαντής αναστατώνεται από ένα τηλεφώνημα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 229.Σημερα θα μάθουμε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χάθηκε ο Σήφης. Η Όλγα και ο Ματθαίος θα παρευρεθούν στην γιορτή του Διαμαντή. Η Αναστασία θα τους δει μαζί και θα αντιδράσει πάρα πολύ άσχημα. Η Μελίνα προχωρά στην εξωσωματική με τον Αχιλλέα να είναι συνεχώς δίπλα της για να αποκτήσουν παιδί. Η Μελίνα τα βρίσκει με τη γιαγιά. Η Αγγελική θα ζητήσει από τον Αντώνη να ξεχαστεί ότι συνέβη μεταξύ τους. Η Δάφνη ακόμα είναι στην Κύπρο μιας και η Πανίστα αρνείται να φύγει έαν πρώτα δεν βρουν δουλειά στην Κρήτη, στον νέο της φίλο.