Μπρούσκο – Δείτε τα επεισόδια 230-231-232-233-234

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Δείτε τα επεισόδια 230-231-232-233-234

Μπρούσκο -Δείτε τα επεισόδια 230-231-232-233-234

Μπρούσκο, επεισόδιο 230. Η Αναστασία έχει διαλυθεί ψυχολογικά βλέποντας πόσο κοντά έχουν έρθει ο Ματθαίος και η Όλγα, αλλά και για την ανάγωγη συμπεριφορά της. Καταλαβαίνει πολύ γρήγορα πως δεν μπορεί μακριά του και παρόλα αυτά τον θέλει ακόμα. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας περιμένουν με αγωνία να μάθουν εάν τελικά πέτυχε η εξωσωματική. Ζουν στιγμές αγωνίας μέχρι να κάνουν το μεγάλο τους όνειρο, αληθινό. Η Δάφνη επιστρέφει στην Κρήτη μαζί με την Πανίτσα αλλά και τον Ιταλό μουσικό!

Η Αναστασία καταλαβαίνοντας το λάθος της πάει να ζητήσει συγγνώμη από το Μανωλιο, και έτσι αυτός επιστρέφει στην δουλειά του. Ο Σήφης επιστρέφει τα χρήματα στο Μηνά. Ο Μηνάς τρέχει αμέσως στον Παύλο για να του τα δώσει και χωρίς να τον έχουν αντιληφτεί, ακούει κάτι από τον Μάρκο, μια είδηση που θα του κόψει τα γόνατα. Ο Αντώνης δεν αφήνει πίσω του την άσχημη συμπεριφορά του και ξανά πλησιάζει την Αγγελική. Η Δάφνη και ο Μανωλιος θα εκπροσωπήσουν τον Παύλο αλλά και τον Διαμαντή αντίστοιχα στη γιορτή, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ο Διαμαντής φαίνεται πως δεν θέλει τον Πάτροκλο ο οποίος θα εξαγριωθεί και θα αντιδράσει προκαλώντας ένα τραγικό γεγονός, το οποίο θα αποκαλύψει τα ένοχα μυστικά.

Μπρούσκο, επεισόδιο 231. Ο Σήφης τσακώνεται άγρια με τον Μηνά καθώς κατάλαβε πως αυτός συναντιέται κρυφά με τον Παύλο. Ο Αχιλλέας νευριάζει με την Ευρυδίκη γιατί πήγε και είπε στην Μελίνα για όλες της τις εγκυμοσύνες, πάει την βρίσκει και τις επιτίθεται άσχημα. Η Μελίνα ακούγοντας αυτά από την Ευρυδίκη νιώθει μειονεκτικά και λέει στον Αχιλλέα πως εάν δεν κάνει παιδί, θα τον χωρίσει. Αυτός θα της πει πως δεν τον ενδιαφέρει το παιδί και τότε αυτή με επιχειρήματα θα του δείξει ότι λέει ψέματα. Ο Νεκτάριος δεν πείθεται με τα όσα λέει ο Διαμαντής και ζητά να κάνουν τεστ DNA. Ο Μηνάς θα πάει στο σπίτι της Βασιλικής και εκεί θα βρει τον Πάτροκλο, όπου και θα τσακωθούν άγρια. Η Δήμητρα ζηλεύει την Βασιλική και ο Πάτροκλος της λέει πως δεν έχει σχέση με αυτήν και πως μόνο αυτήν θέλει. Αναστασία θα συναντηθεί με τον Ματθαίο έπειτα από δική της επιθυμία, μια συνάντηση που θα τους πονέσει, αφού θα ακουστούν βαριές κουβέντες.

Μπρούσκο, επεισόδιο 232. Η γιορτή για τα ρακοκάζανα έφτασε και οι δυο εχθροί έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα. Ο Παύλος από την μια πλευρά και ο Διαμαντής από την άλλη. Ο Νεκτάριος με τον Διαμαντή κάνουν το τεστ DNA και αυτός περιμένει με αγωνία καθώς θέλει να μάθει την αλήθεια. Ο Σήφης διατηρεί ακόμα το σχέδιο για να πλησιάσει την Λουκία και αυτή σιγά – σιγά φαίνεται πως ενδίδει. Η Πανίτσα θέλει να εγκαταστήσει τον μουσικό στο σπίτι της Δάφνης! Ο Αχιλλέας πετυχαίνει μια δουλειά που του επιφέρει πολλά χρήματα, αλλάζοντας την πορεία της ζωής του. Η άγρια συμπεριφορά της Αναστασίας στον Ματθαίο και στη Όλγα στη γιορτή μπροστά σε όλους, θα φέρει τα δυο άτομα σε δύσκολη θέση, προκαλώντας νέες εξελίξεις.

Μπρούσκο, επεισόδιο 233. Στη γιορτή δεν θα λείψουν τα παρατράγουδα καθώς ο Ματθαίος φροντίζει ιδιαίτερα την Όλγα προκαλώντας την ζήλεια της Αναστασίας. Η γιορτή του Παύλου πήγε περίφημα και στο τέλος ανακοινώνεται πως θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα νέο προϊόν, εξοργίζοντας τον Διαμαντή. Ο Μάρκος θα αναγκαστεί να μείνει στο σπίτι του μαζί με την Πανίτσα και τον Ιταλό, ενώ η Δάφνη και ο Μηνάς χάνουν τη σχολική χρονιά λόγω αποβολής. Ο Αχιλλέας κάνει μια έκπληξη στη Μελίνα. Έχει ετοιμάσει εκδρομή στα Χανιά, προκαλώντας της μεγάλη χαρά. Η Αναστασία ζητά από τον αδελφό της να επιστρέψει στο σπίτι, αυτός λυγίζει και διαπιστώνει για ακόμα μια φορά πως ο άντρας της τα έχει με άλλη. Η Όλγα θυμώνει και φεύγει για την Κύπρο χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Ο Ματθαίος θέλει να συναντήσει την Αναστασία. Ο Αχιλλέας θέλει να μιλήσει με τον Σήφη έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Μπρούσκο, επεισόδιο 234. Η Αναστασία θα συναντήσει τον Ματθαίο αλλά η σύγκρουση θα είναι τόσο μεγάλη όπου η ζωή τους θα στιγματιστεί για πάντα. Ο Αχιλλέας δίνει ένα μεγάλο ποσό στο Σηφη, ως αντάλλαγμα για τα λίτρα που έδωσε αυτός για την Μελίνα. Ο Ματθαίος θα πάθει σοκ όταν δει πως η Όλγα έχει φύγει. Η Αναστασία συναντιέται και ακούει από τον πατέρα της όλη την αλήθεια. Αμέσως θα καταλάβει πως ο Διαμαντής ίσως και να τους έλεγε ψέματα και θα αρχίσει να ψάχνει την αλήθεια. Η Πανίτσα κάνει ψυχολογικό πόλεμο στον Μάρκο και την Δάφνη για να μείνει αυτή και ο Ιταλός στο σπίτι τους. Έφτασε η ημέρα που η Μελίνα θα μάθει εάν είναι έγκυος.