Μπρούσκο – Δείτε τα επεισόδια 235-236-237-238

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Δείτε τα επεισόδια 235-236-237-238

Μπρούσκο -Δείτε τα επεισόδια 235-236-237-238

Μπρούσκο, επεισόδιο 235. Ο Διαμαντής δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος καθώς δεν θέλει τα ανίψια του να μάθουν την αλήθεια ψάχνοντας επηρεασμένα από τον πατέρα τους, Παύλο. Θα κάνει ότι μπορεί για ακόμα μια φορά ώστε να τον βγάλει ψεύτη και να κλονίσει την εμπιστοσύνη τους. Η Πανίτσα είναι τρελαμένη με τον Ιταλό και ασκεί συνεχώς πίεση στον Μάρκο και την Δάφνη για να μείνουν όλοι μαζί. Αυτοί ψάχνουν και βρίσκουν πως ο Ιταλός είναι παντρεμένος και έτσι θα τον διώξουν. Η Αναστασία θέλει να πει στον Ματθαίο πως το παιδί που περιμένει δεν είναι του άντρα της, αλλά δικό του, με τον Σήφη να την εμποδίζει. Ο Μηνάς ζητά από την Βασιλική να υπογράψουν το διαζύγιο διότι θέλει μια μόνιμη σχέση με την Αλίκη. Θέλει να βγαίνει μαζί της στα Χανιά με το κεφάλι ψηλά και να δημιουργήσει οικογένεια. Η Μελίνα καταλαβαίνει πως η Δήμητρα ζηλεύει την Βασιλική και πως αυτή θέλει τον Πάτροκλο. Η Λουκία σκέπτεται συνεχώς τον Σήφη και ο Παύλος καταλαβαίνει την αλλαγή αυτή. Έφτασε η ώρα που η οικογένεια θα επιστρέψει στην Κύπρο ενώ θα μάθουμε εάν η Μελίνα έμεινε τελικά έγκυος.

Μπρούσκο, επεισόδιο 236. Ο Σήφης ζητά εξηγήσεις από την Αγγελική καθώς καταλαβαίνει πως κάτι τρέχει με αυτήν και τον Αντώνη. Η Λουκία είναι τρελαμένη με τον Σήφη, αυτό θα την οδηγήσει συνεχώς σε μια επικοινωνία η οποία θα γεμίσει τον Σήφη ελπίδες και ιδιαίτερη χαρά. Ο Διαμαντής ζηλεύοντας το νέο επαγγελματικό βήμα του Παύλου, του στέλνει εξώδικο ώστε να καταστρέψει την δουλειά αυτή. Η Αδριανή θα κάνει τα πάντα για να είναι η Όλγα με τον Ματθαίο καθώς την θεωρεί ως τέλεια σύντροφο. Ενώ αυτή τον καλεί σπίτι της για να του ανακοινώσει κάτι που έχει να κάνει με τον δεσμό τους. Η Πανίτσα είναι ράκος μετά τον χωρισμό με τον Ιταλό και οι φίλες Κωνσταντίνα και Δάφνη έχουν αναλάβει την συμπαράσταση… Ο Μανωλιός θέλει η Κωνσταντίνα να ζηλέψει για να διαπιστώσει εάν όντως αυτή τον θέλει, έτσι η Κωνσταντίνα πέφτοντας στην Παγίδα πιστεύει πως κάτι συμβαίνει με την Πανίτσα και τον άντρα της. Η μεγάλη ημέρα έφτασε, ο Αχιλλέας και η Μελίνα πηγαίνουν στον γιατρό για να μάθουν εάν η εξωσωματική πέτυχε.

Μπρούσκο, επεισόδιο 237. Ο Σήφης εξοργισμένος πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα του για να τους ζητήσει εξηγήσεις, ωστόσο ο Παύλος θα του φερθεί έτσι όπως του αξίζει, με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο, βάζοντας τον στην θέση του. Η Όλγα θα μιλήσει στον Ματθαίο για την σχέση τους και τελικά τι θα γίνει, αλλά όλη την διάρκεια της συζήτησης ο Ματθαίος θα σκέφτετε την Αναστασία, πράγμα που θα γίνει αντιληπτό από την Όλγα. Ο Σήφης θα συναντήσει για ακόμα μια φορά την γυναίκα του πατέρα του. Δεν έχει καλό σκοπό, απλά να πληγώσει τον πατέρα του, κάνοντας την Λουκία να ξετρελαθεί μαζί του. Η Πανιτσα και ο Μάρκος έφεραν νυφικά στο σπίτι για την Δάφνη ώστε να επηρεαστεί και να παντρευτεί τον Μάρκο, αλλά να διαλέξει και το νυφικό της.

Μπρούσκο, επεισόδιο 238. Ο Αχιλλέας θα τσακωθεί άσχημα με τον Σήφη για ακόμα μια φορά. Οι σχέσεις ανάμεσα στην Όλγα και τον Πάτροκλο δυστυχώς αλλάζουν. Ο Πάτροκλος ακούει πως ο αδελφός της είναι μπλεγμένος με ληστείες κτλ, και η Όλγα τον παρακαλά να ξεχάσει ότι άκουσε… Ο Μάρκος πιέζει συνεχώς την Δάφνη για να παντρευτούν ενώ ο Παύλος βλέπει την αλλαγή στη Λουκία και υποψιάζεται πως κάτι τρέχει. Το κινητό της Λουκίας κτυπάει και ο Μάρκος βλέπει την κλήση του Σήφη, αυτή δεν θα πει τίποτα, γεγονός που θα προβληματίσει τον Μάρκο. Η Κωνσταντίνα ζηλεύει την Πανίτσα για την υπόθεση με τον Μανωλιό, η Πανίτσα όμως της λέει πως η κτηνίατρος είναι το πρόβλημα… Η Ευρυδίκη δέχεται επίθεση αλλά δεν φοβάται κανέναν, έτσι συνεχίζει να εκβιάζει τον Πάτροκλο.