Μπρούσκο – Δείτε τα επεισόδια 239-240-241-242-243

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Δείτε τα επεισόδια 239-240-241-242-243

Μπρούσκο -Δείτε τα επεισόδια 239-240-241-242-243

Μπρούσκο, επεισόδιο 239. Ο Αχιλλέας δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα πως η Μελίνα τον άφησε επειδή δεν πέτυχε η εξωσωματική. Είναι ράκος και θέλει να κάνει κάτι δραστικό ώστε αυτή να γυρίσει πίσω. Έτσι αποφασίσει να δράση πιο δυναμικά παρά να μείνει εκεί και να περιμένει. Πλέον και ο Διαμαντής αλλά και ο Παύλος περιμένουν αγωνιωδώς την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την ονομασία Γιαννακάκης που θέλει να δώσει ο Παύλος στο νέο του προϊόν. Το εξώδικο τελικά και η απόφαση του δικαστηρίου θα αλλάξει πολλά στις δυο οικογένειες αλλά και στην επαγγελματική κατάρτιση του εκάστοτε.

Ο Πάτροκλος δεν αφήνει τον άσχημο χαρακτήρα του, κατάλαβε πλέον πως πίσω από την Ευρυδίκη κρύβεται ο Διαμαντής και πηγαίνει στην Κύπρο και αρχίζει να τον απειλεί. Του λέει πως εάν αυτό δεν αλλάξει, τότε θα πει σε όλους πως ο Νεκτάριος και αυτός είναι παιδιά του καθώς ότι αυτός σχεδίασε την απαγωγή της Μελίνας για να πάρει τα αμπέλια από τους Ματθαίους αλλά και από τα ίδια του τα ανίψια. Ο Μάρκος σκέφτεται έντονα πως κάτι συμβαίνει μεταξύ του Σήφη και της Λουκίας, αλλά όχι κάτι φιλικό, κάτι πιο δυνατό από αυτό. Μιλάει λοιπόν σχετικά με αυτό με την Δάφνη.

Μπρούσκο, 240. Από ένα λάθος που θα κάνει ο Νεκτάριος, η Μελίνα θα αλλάξει την απόφαση της και θα δει τα πράγμα πιο διαφορετικά. Η Δάφνη δεν θέλει να παντρευτεί και αποφεύγει κάθε συζήτηση ή ότι έχει να κάνει με αυτό. Ο Μάρκος όμως την πιέζει διαρκώς έτσι την φέρνει σε θέση να πει το ναι και να αποφασίσει τι τελικά και πότε θα γίνει το μυστήριο. Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο Παύλος μπορεί να χρησιμοποιήσει την επωνυμία αυτή και ο Διαμαντής με τον Σήφη εξοργίζονται. Έτσι ο Σήφης παίρνει το όπλο και καταδιώκει τον πατέρα του. Η Αδριανή από την άλλη πλευρά λέει στη Όλγα πως θέλει να την δει νύφη δίπλα στον Ματθαίο. Η Αναστασία συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Τηλεφωνεί στον Ματθαίο και λέει πως δεν μπορεί να τον ξεχάσει, το τηλεφώνημα αυτό το ακούν όμως και άλλοι. Η Αγγελική ζητά εμφανώς νευριασμένη διαζύγιο από τα Σήφη ενώ η Κωνσταντίνα καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει μεταξύ της κτηνιάτρου και του Μανωλιού. Η Μελίνα τελικά είναι στο Παρίσι στην φίλη της και ο Αχιλλέας μην μπορώντας μακριά της τρέχει για να κάνει συνάντηση μαζί της στο Παρίσι!

Μπρούσκο, 241. Ο Αχιλλέας δεν ακούει κανέναν και αποφασίζει να πάει μέχρι το Παρίσι για την Μελίνα. Μαζί του πάει και ο Νεκτάριος γεγονός που εξοργίζει τον Ματθαίο. Τα δυο αδέλφια δεν θέλουν να μάθει η Μελίνα πως θα πάνε να την δουν αλλά η φίλη της την ενημερώνει. Το μόνο που ημπόρει να κάνει ο Αχιλλέας για να την δει είναι να την παρακολουθήσει. Ο Χρήστος αποφάσισε να πάει στην Κύπρο γεγονός που βάζει σε έντονη ανησυχία την Όλγα. Η Κωνσταντίνα εξοργίζεται με αυτό που είδε με την κτηνίατρο και τον Μανωλιό και τον διώχνει από το σπίτι. Αυτός προσπαθεί να της πει πως είναι σχέδιο της Πανίτσας για να ζηλέψει, αλλά αυτή δεν ακούει τίποτα. Ο Παύλος τελικά αρχίζει να επηρεάζει θετικά τα παιδιά του και θα τους βάλει σε σκέψεις σχετικά με τον ρόλο του Διαμαντή. Ο Διαμαντής αυτό δεν θα το αφήσει έτσι, θα αρχίσει να λέει ένα σορό ψέματα για αυτόν ώστε να τον διαβάλει. Και ο Παύλος αυτό δεν θα το αφήσει έτσι, θα πάει στην κόρη του και θα της ζητήσει να ψάξει το παρελθόν και να βρει την αλήθεια. Ο Πάτροκλος φαίνεται πως φόβισε για τα καλά τον Διαμαντή, αλλά φαίνεται πως το πρόβλημα του επιδίνονται και σκάφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του. Ο Σήφης μαθαίνει πως η Μελίνα παράτησε τον Αχιλλέα και την παίρνει τηλέφωνο και της ζητά να είναι μαζί και πάλι. Από την άλλη πλευρά συνεχίζει και το παιχνίδι του με την Λουκία, αφού περνούν ένα υπέροχο βράδυ μαζί, με μια πράξη που θα τους σημαδέψει για πάντα.

Μπρούσκο, 242. Τα δυο αδέλφια ακόμα δεν έχουν εντοπίσει την Μελίνα η οποία κρύβεται και αρχίζουν να την ψάχνουν σε όλο το Παρίσι. Θα αρχίζουν να παρακολουθούν την φίλη της, αλλά τότε θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο γεγονός. Η Λουκία δεν ημπόρει χωρίς τον Σήφη και θα πει ναι στην πρόταση του να πάνε μαζί στο Ρέθυμνο σε ξενοδοχείο! Η Αναστασία θα πάει να ψάξει όλα τα λογιστικά έγραφα για τα χρέη του πατέρα της, ο Διαμαντής θα το καταλάβει και θα δράσει άμεσα ώστε η Αναστασία να μην καταλάβει τίποτα. Ο Πάτροκλος εκμεταλλεύεται το ότι ο αδελφός του λείπει και θα πάει και θα κοιμηθεί με την Δήμητρα! Ο Μάρκος ακόμη πιέζει την Δάφνη για να παντρευτούν αλλά ρόλο στην απόφαση της θα παίξουν η Πανίτσα, ο Μωνωλιός και η Κωνσταντίνα.

Μπρούσκο, 243. Ο Αχιλλέας δεν έχει εντοπίσει την Μελίνα και θέλει να φύγει απογοητευμένος, Η βασιλική παρεμβαίνει και τον κατευθύνει ως προς τον εντοπισμό της. Εν μεταξύ όμως η Μελίνα και η Αντιγόνη τσακώνονται άγρια καθώς ο Νεκτάριος και η Αντιγόνη πέρασαν ένα βράδυ μαζί! Η Λουκία και ο Σήφης είναι στο ξενοδοχείο και περνούν πολύ τρυφερές και όμορφες στιγμές! Από την άλλη πλευρά η κτηνίατρος πολιορκεί τον Μανωλιό ο οποίος έχει χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια! Η Πανίτσα και η Κωνσταντίνα θέλουν να γίνουν οι κουμπάρες της Δάφνης, η οποία δεν μπορεί το άγχος του γάμου και βλέπει εφιάλτες. Ο Σήφης πληροφορείτε πως η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να εντοπίσει αυτούς που ευθύνεται για την απαγωγή της Μελίνας. Ο Αχιλλέας ακόμη είναι στο Παρίσι και καταστρώνει ολόκληρο σχέδιο ώστε να εκπλήσσει ευχάριστα την Μελίνα.