Μπρούσκο – Δείτε τα επεισόδια 244-245-246-247-248

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Δείτε τα επεισόδια 244-245-246-247-248
Μπρούσκο -Δείτε τα επεισόδια 244-245-246-247-248

Μπρούσκο, επεισόδιο 244. Ο Αχιλλέας βρίσκεται στο Παρίσι μαζί με τον αδερφό του και κάνει τις προσπάθειες του ώστε να βρει την Μελίνα και να την πείσει να γυρίσει και πάλι σε αυτόν. Της στέλνει το δικό του τώρα τελεσίγραφο και αυτή αρχίζει να καταλαβαίνει τι σημαίνει πραγματικός χωρισμός. Το ότι ο Αχιλλέας είναι πιστός στις νέες του απόψεις οδηγεί την Μελίνα να πάρει μια απόφαση. Η Αντιγόνη από την άλλη πλευρά βρίσκεται με τον Νεκτάριο και παίρνουν στιγμές… που αν τις μάθει η γυναίκα του θα γίνει.. χαμός! Ο Σήφης και η Αγγελική αποφάσισαν να βγάλουν διαζύγιο και το θέμα είναι πως θα το πουν στην κόρη τους. Η Στεφάνια θα αντιδράσει άσχημα μιας και δεν θέλει να χωρίσουν οι γονείς της. Ο γάμος της Δάφνης πλησιάζει και αυτή βρίσκεται σε πανικό βλέποντας πως οι μέρες κοίλανε σαν νερό. Η Πανιτσα έχει τις δίκες της απαιτήσεις ω προς τον γάμο. Θέλει από κάτω από τα παπούτσια της νύφης να γραφτεί μόνο το όνομα της! Ο Χρήστος αποκαλύπτει στην Όλγα όλα τα μυστικά του και αυτή παθαίνει σοκ. Ο Σήφης συναντιέται καθημερινά με τη Λουκία σε ένα ξενοδοχείο. Η Λουκία έχει αρχίσει να αισθάνεται άσχημα για τον Παύλο ο οποίος έχει καταλάβει την δραματική αλλαγή της.

Μπρούσκο, επεισόδιο 245. Η Μελίνα τα βρίσκει και πάλι με τον Αχιλλέα και ζουν μαγευτικές στιγμές στο Παρίσι. Μπορεί να είναι με τον Αχιλλέα αλλά ακόμα δεν έχει σταματήσει να σκέπτεται το θέμα του παιδιού, νιώθει ένοχη και αναρωτιέται εάν ποτέ κάνει παιδί. Η Μελίνα για ακόμα μια φορά σκέπτεται το διαζύγιο ώστε ο Αχιλλέας να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδί με τη νέα του γυναίκα. Αυτό φυσικά δεν το θέλει ο Αχιλλέας ο οποίος της δίνει διάφορες δια βεβαιώσεις. Ο Αχιλλέας λέει στην Μελίνα πως εάν αυτή αποφασίσει να φύγει πάλι, αυτός δεν θα επιμείνει και ο χωρισμός τώρα θα είναι οριστικός. Η Αντιγόνη κάθε μέρα που περνά έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Νεκτάριο. Η Στεφάνια το σκάσε από το σπίτι ως αντίδραση του χωρισμού των γονιών της. Ο Πάτροκλος λέει στην Δήμητρα πως την αγαπά, αλλά όχι ως φίλη, την εξομολόγηση του ακούει η Ευρυδίκη. Η Αναστασία λέει στον θειο της πως υποψιάζεται πως αυτός κάτι έχει κάνει και πήρε σχεδόν όλες τις μετοχές της εταιρείας. Ο Σήφης βλέπει συνεχώς την Λουκία αλλά το μαθαίνει ο Παύλος. Ο Ματθαίος από την άλλη πλευρά λέει σε όλους πως πήρε την απόφαση να παντρευτεί με την Όλγα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 246. Ο Ματθαίος λέει σε όλους πως θα παντρευτεί την Όλγα χωρίς προηγουμένως να έχει συμφωνήσει κάτι με αυτήν. Αυτή όμως δεν αντιδρά αρνητικά και δέχεται. Ο Μηνάς λέει στον Σήφη να ξεκόψει από την Λουκία, η οποία θα αποκαλύψει τη μισή αλήθεια στον Παύλο έπειτα από τις συνεχής ερωτήσεις του. Ο Διαμαντής σαν να γίνεται λίγο καλύτερος άνθρωπος με την διαμονή της μικρής Στεφανίας στο σπίτι του. Η Δάφνη συνεχίζει να βλέπει εφιάλτες καθώς δεν θέλει να παντρευτεί και οι ημέρες πλησιάζουν. Ο Διαμαντής θα μάθει πως η Δάφνη παντρεύετε και εξοργίζετε. Πίσω στη Γαλλία, η σχέση του Νεκτάριου και της Αντιγόνης δεν τελειώνει, αντιθέτως δείχνει να προχωράει… Ο Σήφης θα δει σε ένα ξενοδοχείο τον Αντώνη με μια πολύ όμορφη κοπέλα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 247. Ο Σήφης όταν δει τον Αντώνη σε ξενοδοχείο με άλλη γυναίκα θα τσακωθεί μαζί του άσχημα και θα τον διώξει από το σπίτι. Όλη η οικογένεια του Ματθαίου βρίσκεται στην Κρήτη για να παρευρεθούν στον γάμο της Δάφνης. Ο Διαμαντής ζητά από την Δάφνη να πάει σπίτι του και να μιλήσουν. Αυτός με έναν αναπάντεχο συγκινητικό τρόπο της λέει να μην παντρευτεί τον Μάρκο και να επιστρέψει σε αυτόν. Θα της πει πως ότι έχει θα της τα γράψει και αυτής και του παιδιού της. Και μαζί θα κάνουν μια νέα ζωή. Ο Μηνάς θυμώνει όταν μαθαίνει πως ο Μανωλιος θα πάει την Δάφνη στην Εκκλησία. Ο Αχιλλέας και ο Σήφης θα συναντηθούν στα Χανιά και η συμπεριφορά του Σήφη θα τον κάνει έξαλλο. Ο Χρήστος θέλει την Αλίκη και το καφενείο της Κωνσταντίνας θα μετατραπεί σε ρινγκ διαμάχης μεταξύ αυτού και του Μηνά. Μέρος στον καυγά θα πάρουν οι πάντες. Η Αναστασία μαθαίνει για τον γάμο του Ματθαίου και το γεγονός αυτό την αναστατώνει.

Μπρούσκο, επεισόδιο 248. Είναι η ημέρα του γάμου της Δάφνης η Πανίτσα και η Κωνσταντίνα προσπαθούν να την ντύσουν νύφουλα αλλά το άγχος της, της προκαλεί κρίση πανικού με απρόβλεπτη συνέχεια. Η Αναστασία σοκάρεται για τον γάμο του Ματθαίου και καταρρέει ψυχολογικά για ακόμα μια φορά. Αποφασίζει όμως να πάει στον γάμο της Δάφνης παρόλο που θα δει τον Ματθαίο και την Όλγα. Θέλει να σταθεί με αξιοπρέπεια. Ο Διαμαντής θυμώνει που οι Ματθαίοι πήγαν στο γάμο της Δάφνης και αντιδρά με μια απρόσμενη κίνηση. Η μόνη παρηγοριά του είναι η Στεφανία που ζει μαζί του .