Μπρούσκο – Επεισόδια 249-250-251-252-253

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 249-250-251-252-253
Μπρούσκο – Επεισόδια 249-250-251-252-253

Μπρούσκο, επεισόδιο 249. Ο Πάτροκλος για ακόμα μια φορά συνεργάζεται με τον Διαμαντή ώστε να καταφέρουν να απομακρύνουν τον Γερμανό ο οποίος απήγαγε την Μελίνα, από την Κύπρο, καθώς τον αναζητούν οι αρχές. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα έχοντας ξεχάσει το θέμα του παιδιού περνούν πολύ όμορφες στιγμές στα μέρη που γνωρίστηκαν. Ο Αντώνης έχει καταλάβει πως οι οικογένεια Γιαννακάκη δεν τον θέλει μετά τα όσα έκανε και έτσι έρχεται σε επαφή με τον πατέρα της Αναστασίας για να δουλέψει στο οινοποιό το δικό του. Αυτό εξοργίζει αφάνταστα τον Παύλο. Ο Πάτροκλος πλησιάζει την Βασιλική αλλά αυτή τον διώχνει. Ο Γερμανός απέδρασε και η Μελίνα και ο Αχιλλέας ζουν στιγμές αγωνίας. Ο Νεκτάριος πλέον είναι τρελός για την Αντιγόνη και επικοινωνούν συνεχώς. Η Αναστασία συναντιέται με την Όλγα και της ζητά να μάθει τι νιώθει αυτή για τον Ματθαίο. Ο Μηνάς εξαγριώνει τον Αχιλλέα γεγονός που θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις. Ο Μάρκος δέχτηκε μεγάλη προσβολή από την Δάφνη και αυτό δεν θα το αφήσει έτσι.

Μπρούσκο, επεισόδιο 250. Ο Μηνάς και ο Αχιλλέας τσακώνονται άγρια, πιάνονται δηλαδή στα χέρια και αυτό οδηγεί τον Αχιλλέα πάνω στο θυμό του να φωνάξει πώς ο Σήφης είναι μαζί με την γυναίκα του πατέρα του. Ο Πάτροκλος θέλει να πλησιάσει και πάλι την Βασιλική. Ο Αντώνης δείχνει το αληθινό πρόσωπο του, έτσι πάει στον Σήφη και τον Διαμαντή και τους λέει πως εάν δεν του δώσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αυτός θα αποκαλύψει στον Ματθαίο την αλήθεια. Πως η Αναστασία περιμένει το δικό του παιδί. Η Αναστασία λέει στη Όλγα όλα όσα νιώθει για τον Ματθαίο και οι δυο γυναίκες προκαλούν μεγάλη ένταση. Η Δήμητρα γρήγορα καταλαβαίνει πως ο Νεκτάριος τα έχει με άλλη καθώς αυτός είναι όλο σε ένα τηλέφωνο. Ο Μάρκος δεν έχει συγχωρέσει την Δάφνη και της λέει πως θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού, προκαλώντας μεγάλο πανικό στην Δάφνη η οποία θα κάνει κάτι πολύ απρόβλεπτο.

Μπρούσκο, επεισόδιο 251. Η Δάφνη κάνει μια απρόβλεπτη κίνηση η οποία θα έχει δραματική κατάληξη. Η Αναστασία τσακώνεται άγρια με τον Ματθαίο διότι η Όλγα πήγε στο δικό της οινοποιό για να την συναντήσει και να μιλήσουν για τα επαγγελματικά τους. Ο Πάτροκλος τσακώνεται με τον αδελφό του εξαιτίας της Δήμητρας η οποία έχει καταλάβει τι της κρύβει ο Νεκτάριος. Του λέει πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και πως θα τα καταστρέψει όλα πληγώνοντας την γυναίκα του. Ο Αντώνης φεύγει μια για πάντα από το σπίτι , από την δουλειά, δεν θα τον ξαναδούμε… Αφού πρώτα κατηγορήσει ανοιχτά την Αναστασία για όσα του έκανε. Ο Σήφης ζητά από την Λουκία να αφήσει τον Παύλο και να μείνει μαζί του. Η Λουκία αρχίζει να το σκέφτεται σοβαρά!

Μπρούσκο, επεισόδιο 252. Ο Νεκτάριος προσπαθεί να καλύψει τα τηλεφωνήματα προς την Αντιγόνη αλλά η Δήμητρα δεν τον πιστεύει. Ο Σήφης έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή στην Λουκία και φαίνεται πως αρχίζει να κερδίζει το παιχνίδι που τόσο καλά είχε σχεδιάσει. Η Όλγα θα προσπαθήσει να φέρει κοντά τον Αχιλλέα και τον Ματθαίο αλλά αυτό θα εξοργίσει πολύ τον Ματθαίο. Η Στεφανία δεν είναι καλά ψυχολογικά προκαλώντας ανησυχία στους γονείς της. Ο Μάρκος απαιτεί από την Δάφνη να του πάει το παιδί στο σπίτι και αυτή βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Η Βασιλική και ο Πάτροκλος είναι μαζί και αυτός κάνει μεγάλες προσπάθειες για να αφήσει πίσω τον κακό χαρακτήρα του. Η αστυνομία βρήκε ένα χαρτονόμισμα στα Χανιά από την απαγωγή και ο Διαμαντής είναι σε πανικό ενώ παράλληλα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον Νεκτάριο μετά τις αποκαλύψεις του DNA. Ο Αχιλλέας κερδίζει ακόμα ένα μεγάλο ποσό και θα πάει αμέσως να τα δώσει στον Σήφη.

Μπρούσκο, επεισόδιο 253. Ο Σήφης δεν θα δεχθεί να πάρει τα χρήματα φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα. Τα αποτελέσματα βγήκαν και ο Νεκτάριος πρέπει να αντιμετωπίσει τον Διαμαντή. Η Δήμητρα προσπαθεί να πάρει κουβέντες από τη Μελίνα για την σχέση του Νεκτάριου με την Αντιγόνη, έτσι την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Μάρκος έπειτα από την πίεση που του έχουν ασκήσει οι πάντες θα πάει και θα δώσει το παιδί στην Δάφνη. Ο Μηνάς η Βασιλική και ο Πάτροκλος έρχονται αντιμέτωποι και ξεσπά μεγάλος καυγάς.