Μπρούσκο – Επεισόδια 254-255-256-257-258

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 254-255-256-257-258
Μπρούσκο – Επεισόδια 254-255-256-257-258

Μπρούσκο, επεισόδιο 254. Ο Πάτροκλος πέφτει στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από την σύλληψη του και η οικογένεια αγνοεί τον λόγο. Όλοι στην οικογένεια είναι ανάστατοι καθώς δεν ξέρουν τι έχει κάνει ο Πάτροκλος και προκάλεσε την σύλληψη του. Πιο πολύ όμως φοβάται ο Διαμαντής καθώς φοβάται πως ο γιος του εάν πιεστεί θα αποκαλύψει πολλά για αυτόν. Ο Ματθαίος τσακώνεται την Όλγα καθώς μαθαίνει πως αυτή έχει επαφές με τον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Η Λουκία πιέζει τον Σήφη για να συναντηθούν και αυτός στο τέλος δέχεται. Από την άλλη πλευρά η Δάφνη είναι απαρηγόρητη καθώς ο Μάρκος είναι ακόμα αρνητικός και δεν θέλει ούτε να την βλέπει μπροστά του.

Ο Χρήστος γνωρίζει το παιδί του Σήφη και τον πιάνει ένα ρίγος συγκίνησης το οποίο γρήγορα θα καταλάβει ο Διαμαντής. Τι κρύβει άρα ο Χρήστος από το παρελθόν του και συγκινήθηκε τόσο πολύ βλέποντας το κοριτσάκι; Η Μελίνα και ο Αχιλλέας φτάνουν σπίτι τους όπου μετά από λίγο ακάλεστη φτάνει και η Αντιγόνη η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση Δήμητρας και Νεκτάριου. Η Λουκία συνεχίζει την παράξενη συμπεριφορά έτσι αναγκάζει τον σύντροφο της να την παρακολουθήσει για να μάθει τι συμβαίνει.

Μπρούσκο, επεισόδιο 255. Η Λουκία βρίσκεται σε αδιέξοδο και σκέπτεται να αφήσει τον Παύλο και να γυρίσει πίσω στην Ισπανία. Άλλωστε και η ίδια του έχει πει πως εγκατέλειψε τα πάντα για χάρη του. Ωστόσο δεν θέλει να αφήσει τον Σηφη καθώς είναι ξετρελαμένη μαζί του, δίχως να γνωρίζει πως αυτός μόνο την εκδίκηση θέλει. Πάλι θα καταφέρει να κάνει τον Παύλο να υποψιαστεί μιας και τα αισθήματα της για τον Σήφη θα την οδηγήσουν σε νέα λάθη. Ο ίδιος στην συνέχεια θα αποκαλύψει κάτι που θα τον αναστατώσει πολύ.

Η Όλγα και ο Ματθαίος είναι ακόμα μαλωμένοι αλλά αυτή θα δει μια μαλακή πλευρά του και θα αρχίζει σιγά -σιγά να γίνεται πιο ανεκτή και γλυκιά απέναντι του. Η μικρή Στεφανία ακόμα είναι θυμωμένη με τους γονείς της και δεν θέλει να φύγει λεπτό από το σπίτι του Διαμαντή. Η κατάσταση αυτή οδηγεί στον Σήφη και την Αγγελική να σκεφτούν μήπως τελικά δεν πάρουν διαζύγιο και μείνουν μαζί. Η Αντιγόνη και ο Νεκτάριος βγαίνουν κρυφά στην Κύπρο και ο Πάτροκλος και η Μελίνα είναι έξαλλοι καθώς γνωρίζουν πως αυτή η κίνηση τους θα έχει ολέθριες συνέπειες. Ο Ματθαίος τηλεφωνεί στην Αναστασία για επαγγελματικούς λόγους και την ρωτάει γιατί χώρισε με τον άντρα της ειδικά τώρα που περιμένει το παιδί του, Μάλιστα θεωρεί τρελή την κίνηση της.

Μπρούσκο, επεισόδιο 256. Πανικός στους Ματθαίους με την ξαφνική επίσκεψη της Δήμητρας στο σπίτι της Μελίνας. Εκεί θα είναι Νεκτάριος και Αντιγόνη. η κατάσταση αυτή δεν θα τελειώσει καθόλου καλά. Η Όλγα κάνει τα πάντα για να φέρει κοντά τα δυο αδέλφια και στο τέλος το καταφέρνει. Βλέπουμε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ανάμεσα στα δυο αδέλφια που σμίγουν μετά από μήνες. Ο Παύλος συνεχίζει να υποψιάζεται την Λουκία ενώ αυτή πιέζεται από τον Σήφη να εγκαταλείψει τον πατέρα του. Ο Διαμαντής και η Στεφάνια περνούν όμορφες στιγμές και ο Σήφης με την Αγγελική δεν παίρνουν τελικά διαζύγιο μιας και το παιδί τους αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα. Ο Μηνάς θέλει να προσεγγίσει με όχι φιλικό τρόπο την καθηγήτρια τους το σχολείο ενώ η Δάφνη του ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη.

Μπρούσκο, επεισόδιο 257. Εορταστικές σκηνές στο σπίτι των Ματθαίων. Τα αδέλφια όλα μαζί γιορτάζουν την συμφιλίωση αλλά και τα Χριστούγεννα. Ωστόσο ο Αχιλλέας και η Μελίνα νιώθουν μουδιασμένοι καθώς γνωρίζουν την σχέση μεταξύ Νεκτάριου και Αντιγόνης. Η Στεφάνια μαθαίνει πως οι γονείς της θα είναι μαζί τελικά και γυρνάει σπίτι της όπου στολίζουν όλοι μαζί το δέντρο. Ο Πάτροκλος εξοργίζει τον Μηνά ο οποίος θα σκεφτεί να του στήσει μια πλεκτάνη. Η Δάφνη δεν αντέχει χωρίς τον Μάρκο και επιστρατεύει τους πάντες για να σχεδιάζουν ένα γάμο έκπληξη, χωρίς αυτός να γνωρίζει το παραμικρό. Άγριος καυγάς μεταξύ Παύλου και Λουκίας καθώς ο Σήφης έχει απομακρυνθεί και αυτή έχει τόσα νεύρα. Πλέον υπάρχει υποψία πως η Δήμητρα είναι και πάλι έγκυος εξαγριώνοντας την Αντιγόνη που προβαίνει σε μια περίεργη κίνηση. Η Δήμητρα θα καταλάβει πως κάτι τρέχει και θα απαιτήσει από την Μελίνα να της πει την αλήθεια.

Μπρούσκο, επεισόδιο 258. Οι Ματθαίοι γιορτάζουν στο οινοποιό μιας και η πρώτη τους παρτίδα έφτασε στην Κίνα. Η Αντιγόνη και η Δήμητρα έρχονται αντιμέτωπες και όλοι θα παγώσουν καθώς κοντεύει να αποκαλυφθεί το μυστικό της με την κρυφή σχέση. Βλέπουμε τώρα τον Αχιλλέα να παίρνει τη θέση πίσω στην οικογενειακή επιχείρηση. Ο Σήφης λέει στην Δάφνη πως δεν θα χωρίσει την Αγγελική για το παιδί ενώ ασκεί πιέσεις στην Λουκία να αφήσει τον Παύλο και να πάνε να ζήσουν μαζί στην Αθήνα. Η Δάφνη ξεπερνά το πρόβλημα με τον γάμο και σχεδιάζει πώς να κάνει έκπληξη στον Μάρκο.