Μπρούσκο – Επεισόδια 263-264-265-266-267

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 263-264-265-266-267
Μπρούσκο – Επεισόδια 263-264-265-266-267

Μπρούσκο, επεισόδιο 263. Χαμος στη συνέχεια καθώς ο Σήφης με το ματωμένο πουκάμισο του εξοργίζετε καθώς βλέπει την Αγγελική να το κρατά στα χέρια της. Της το αρπάζει με ένταση από τα χέρια και κάνει προσπάθεια για να το κάψει στο τζάκι! Η Ευρυδίκη επιτυχώς κατορθώνει να πάρει και άλλα λεφτά από τον Πάτροκλο καθώς ακόμα συνεχίζει τους εκβιασμούς της. Η Δάφνη και ο Μηνάς έχουν πάθει σοκ με την εξαφάνιση της Λουκίας και μετά από 48 ώρες πάνε στην αστυνομία και δηλώνουν την εξαφάνιση. Αυτομάτως ενοχοποιούνται ο Σήφης και ο Παύλος, ασχέτως εάν τα δεδομένα αλλάξουν στη συνέχεια. Στην Κύπρο η οικογένεια ζει ευτυχισμένες στιγμές με τα αδέλφια να είναι μαζί και να περνούν καλά τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά τους. Ο Χρίστος θα πει στην Όλγα πως η αστυνομία υποψιάζεται για σκοτεινές δουλειές τον Διαμαντή. Ο Σήφης θέλει άμεσα να φύγει από το νησί και τακτοποιεί τις τελευταίες τους δουλειές, αλλά δεν θα προλάβει…

Μπρούσκο, επεισόδιο 264. Η Λουκία έχει εξαφανιστεί και όλα τα Χανιά είναι ανάστατα καθώς όλο ένα και φουντώνουν οι φήμες πως έχει δολοφονηθεί και ποιος είναι αυτός που την σκότωσε. Οι αστυνομία οδηγεί τον Σήφη στο τμήμα και τον ανακρίνουν. Αυτός λέει πως δεν γνωρίζει τίποτα και πως δεν την συνάντησε εκείνη την χρονική περίοδο αλλά ο αστυνόμος δεν τον πιστεύει καθώς έχει πολλά αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια του. Το αυτοκίνητο της Λουκίας βρέθηκε και εκεί βρέθηκε το μαχαίρι με τα αποτυπώματα του. Από την άλλη πλευρά υποψιάζονται και τον Παύλο καθώς πιστεύουν πως ίσως και να πραγματοποιήσει τις απειλές προς την Λουκία. Ο Ματθαίος και η Όλγα αποφασίζουν να παντρευτούν ακόμα πιο γρήγορα και ζητούν από τον Αχιλλέα και τη Μελίνα να γίνουν οι κουμπάροι.

Μπρούσκο, επεισόδιο 265. Ο Χρήστος μαθαίνει για τις φήμες που υπάρχουν στα Χανιά πως η Αναστασία περιμένει το παιδί του Ματθαίου και ανησυχεί. Προβληματίζεται ακόμα πιο πολύ καθώς μαθαίνει πως η αδερφή του θα τον παντρευτεί ακόμα πιο γρήγορα. Στην Κρήτη έχουν μάθει όλοι πως ο Σήφης θεωρείται ο πρώτος ύποπτος για την δολοφονία της Λουκίας και αυτό φέρνει σε σύγκρουση τον Διαμαντή με τον Παύλο. Ο Μηνάς θεωρεί πως η Δάφνη φταίει που ο Σήφης κατηγορείται για φόνο. Ο Διαμαντής φιλοξενεί τον Χρήστο και αυτός βρίσκει την ευκαιρία να ψάξει στο σπίτι για χαρτιά που αποδυκνίουν τις άσχημες… δουλειές του Διαμαντή. Η Δήμητρα ακούει τον άντρα της να μιλάει με τρυφερό τρόπο στην Αντιγόνη και εξοργίζεται ενώ ο Αχιλλέας όταν μαθαίνει πως ο Σήφης κατηγορείται για τη Λουκία, αποκαλύπτει κάτι που θα ταράξει την Μελίνα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 266. Ο φόνος της Λουκίας γεμάτος από ανατροπές. Ο Αχιλλέας λέει στον αδερφό του πως μετά την συνάντηση που είχε με τον Σήφη, είδε την Λουκία! Τα δυο αδέρφια αποφασίζουν να πάνε και να πουν το γεγονός στην αστυνομία ώστε να αφεθεί ο Σήφης. Ο Πάτροκλος θέλει να έρθει κοντά με τον πατέρα του, έτσι του λέει πως οι Ματθαίοι αγόρασαν ένα μεγάλο αμπέλι και αυτός εξοργίζεται. Η Δήμητρα είναι έξαλλη με τον Νεκτάριο ο οποίος ότι και να της πει δεν την πείθει. Δυο μάρτυρες θα εμφανιστούν για την υπόθεση της Λουκίας και θα φέρουν νέες εξελίξεις.

Μπρούσκο, επεισόδιο 267. Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Η αστυνομία χωρίς ο Ματθαίος και η Μελίνα να καταλάβουν τίποτα αποφασίζει να καλέσει τον Αχιλλέα για ανάκριση. Ο Μηνάς με την Πανίτσα τσακώνονται άγρια και οδηγούνται στην αστυνομία όπου ο ένας υποβάλει μήνυση στον άλλον. Ο Διαμαντής αποφασίζει να δώσει μια νέα ευκαιρία στο γιο του. Ο Μηνάς ζητά συγνώμη από την Δάφνη και οι σχέσεις τους αποκαθιστώνται. Η Λουκία βρίσκεται δολοφονημένη ενώ ο Σήφης απαλλάσσεται από τις κατηγορίες. Βόμβα στην οικογένεια του Ματθαίου. Ο Αχιλλέας κρατείται για την δολοφονία! Μεγάλες διαστάσεις παίρνουν οι κατηγορίες για τον Αχιλλέα.