Μπρούσκο – Επεισόδια 273-274-275-276-277

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 273-274-275-276-277
Μπρούσκο – Επεισόδια 273-274-275-276-277

Μπρούσκο επεισόδιο 273. Συνταρακτικές οι εξελίξεις που αφορούν τη δίκη. Ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εμφανίζεται για να καταθέσει και βάζει φωτιά στον δικηγόρο του Αχιλλέα αφού αυτός δεν ξέρει πώς να αντεπεξέρθει στις νέες κατηγορίες. Έτσι δεν θα μπορέσει να τον υπερασπιστεί. Η Αντιγόνη φοβάται για το αποτέλεσμα της δίκης και παγαίνει στο Σήφη και του ζητά να μάθει τι νιώθει για την Μελίνα και ένα την διεκδικήσει σε περίπτωση που ο Αχιλλέας μπει φυλακή. Ο Διαμαντής ο οποίος ευθύνεται για όλη αυτή την κατάσταση πιάνει τους ενόρκους και καταφέρνει να τους επηρεάσει αρνητικά απέναντι στον Αχιλλέα. Ο Νεκτάριος είναι ράκος για τον αδελφό του και η παρηγοριά του είναι η Αντιγόνη. Η Μελίνα ποια είναι σίγουρη πως ο Αχιλλέας θα καταδικαστεί. Η Δάφνη πηγαίνει να καταθέσει αλλά χωρίς να το ξέρει και να το περιμένει, αυτά που θα πει θα δράσουν αρνητικά απέναντι στον Αχιλλέα. Ο Διαμαντής ζητά από τον Πάτροκλο να έχει καλές σχέσεις με την Αναστασία και ο Σήφης εξοργίζεται. θηρίο γίνεται ο Διαμαντής αφού η Ευρυδίκη τον απειλεί. Η Αλίκη σε κρίση μιας και πιάνει στα πράσα τον Μηνά με την καθηγήτρια του.

Μπρούσκο επεισόδιο 274. Η δίκη έχει ξεκινήσει. Ο ένας μάρτυρας μετά τον άλλον κάνουν την εμφάνιση τους. Μάρτυρες που έχουν κάτι κακό να πουν για τον Αχιλλέα. Ο Ιατροδικαστής και ο Παύλος Γιαννακάκης καταθέτουν και αυτά που λένε επιβαρύνουν ακόμα πιο πολύ τον Αχιλλέα. Σίγουρα δεν θα το πιστέψετε, αλλά ο Παύλος καταθέτει και λέει πράγματα απίστευτα που καίνε τον Αχιλλέα και τον δείχνουν ως το ένοχο! Η Αναστασία και ο Ματθαίος συναντιούνται στο δικαστήριο και τσακώνονται άγρια. Το μίσος τους μεγαλώνει ξανά, μη γνωρίζοντας πως αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού. Η Δάφνη και η Πανίτσα πηγαίνουν στο μαγαζί της Έλσας ώστε να δουν από κοντά τι άνθρωπος είναι αυτή η γυναίκα που κατηγόρησε πρώτη τον Αχιλλέα. Αυτές προσπαθούν να την βάλουν στη θέση της αλλά για κακή τους τύχει φτάνει εκεί ο και έτσι τσακώνονται άγρια. Πίσω στη δίκη, η κατάσταση μοιάζει με ένα σπίτι γεμάτο μπαρούτι, που σε λίγο θα εκραγεί.

Μπρούσκο επεισόδιο 275. Ο Νεκτάριος στο προηγούμενο επεισόδιο επιτέθηκε στην Έλσα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι κατηγορίες να βαραίνουν ακόμα πιο πολύ τον αδελφό του. Η κίνηση του Νεκτάριου θα οδηγήσει στην παραίτηση του δικηγόρου του Αχιλλέα, και έτσι η δίκη αναβάλλεται χωρίς κανείς να γνωρίζει ποτέ θα ξαναγίνει! Ο Σήφης μένει άναυδος όταν μαθαίνει τι κατέθεσε ο πατέρας του στη δίκη σχετικά με την σχέση της γυναίκας του με τον γιο του. Η Μελίνα είναι απογοητευμένη και μέσα στα νεύρα λέει στο Σηφη πως αυτός είναι ο δολοφόνος και κατηγορούν τον Αχιλλέα για να τον εκδικηθούν. Αυτό εξοργίζει το Σήφη. Η Κωνσταντίνα και η Αλίκη τσακώνονται και αυτή πάει σε όλα τα Χανιά και αποκαλύπτει τη σχέση του Μηνά με την καθηγήτρια του. Ο Μάρκος προσπαθεί να ηρεμίσει τη γυναίκα του και την Πανίτσα οι οποίες έχουν γίνει έξαλλες με την υπόθεση του Αχιλλέα και θεωρούν πως ο Σήφης είναι ο δολοφόνος. Αυτή η άποψη κάνει έξω φρενών την Αναστασία.

Μπρούσκο επεισόδιο 276. Ο Χρήστος πάει να παρακολουθήσει την Έλσα ώστε να καταλάβει τι συμβαίνει τελικά με αυτήν αλλά και τους υπόλοιπους μάρτυρες που κατηγορούν τον Αχιλλέα. Θέλει με κάθε τρόπο να τον βοηθήσει. Η Αναστασία παίρνει το γιο της και πηγαίνει στον πατέρα της. Του ανοίγει την ψυχή της και του λέει όλα όσα νιώθει. Όλοι αγωνιούν για το τι θα πει τελικά ο Σήφης στο δικαστήριο για τον Αχιλλέα μιας και η ώρα που θα καταθέσει ο Σήφης είναι πολύ κοντά. Η κατάθεση του καίει τον Αχιλλέα και η γιαγιά Αδριανή εξαγριώνεται και του επιτίθεται μέσα στο δικαστήριο γεμάτη μίσος. Αργότερα πηγαίνει και σπίτι του και του επιτίθεται. Ο Ματθαίος τυχαία βλέπει την Αναστασία με το παιδί της και η κατάσταση είναι φορτισμένη γεμάτη συναισθήματα και πίκρα από την πλευρά του Ματθαίου. Ο Μάρκος καταθέτει και χωρίς κανείς να το περιμένει, αυτά που λέει καίνε τον Αχιλλέα!

Μπρούσκο επεισόδιο 277. Ο Μάρκος και ο Μηνάς καταθέτουν και αυτά που λένε καίνε τον Αχιλλέα και κάνουν έξω φρενών τον Ματθαίο. Η Στεφανία ζητά από τον Σήφη να τα φτιάξει με τον πατέρα του. Η Αναστασία λέει στον πατέρα της πως το παιδί της θα το ονομάσει Παύλο και η συγκίνηση είναι έντονη. Η Αναστασία αποφάσισε πως είναι ώρα να πει στον Ματθαίο την αλήθεια. Η Μελίνα προσπαθεί να δώσει δύναμη στον Αχιλλέα ο οποίος είναι σε άθλια κατάσταση. Ο Σήφης σιγά – σιγά αρχίζει να νιώθει τύψεις και πηγαίνει έξω από το σπίτι του πατέρα του, αλλά…