Μπρούσκο – Επεισόδια 293-294-295-296

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 293-294-295-296
Μπρούσκο – Επεισόδια 293-294-295-296

Μπρούσκο, επεισόδιο 293. Η Δήμητρα καταλαβαίνει πως ο άντρα της είναι με την Αντιγόνη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και μόλις συναντά τον Αχιλλέα και την Μελίνα τους το λέει, ενώ αυτοί προσπαθούν να την πείσουν πως δεν συμβαίνει τίποτα! Ο Πάτροκλος γνωρίζοντας πως ο πατέρας του θα είναι ευτυχισμένος μόνο ένα γυρίσει πίσω σε αυτόν η Δάφνη, πηγαίνει και της λέει να αφήσει τον Μάρκο και να γυρίσει στον Διαμαντή. Ο Μηνάς πλέον γνωρίζει πως ότι δεσμούς έχει κάνει, δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη και στοχεύει και πάλι στην Βασιλική η οποία συγκινείται από την στάση του. Η Λουκία πηγαίνει στο σπίτι της Δάφνης όπου έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο. Αυτός την ρωτά γεμάτος ένταση ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Η Αγγελική έφυγε από το σπίτι και μαζί πήρε και την κόρη της, κάνοντας τον Σήφη έξω φρενών.

Μπρούσκο, επεισόδιο 294. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας μετά από σχεδόν ένα χρόνο επιστρέφουν στην Κύπρο και στο σπίτι τους, προσπαθώντας να κερδίσουν τις ημέρες που έχασαν και ήταν ο ένας μακριά από τον άλλον. Χωρίς άγχος και γεμάτοι χαρά, ονειρεύονται τα καλυτέρα. Ο Ματθαίος και η Όλγα από την άλλη μεριά ετοιμάζουν τα σχετικά με τον γάμο τους ενώ στα Χανιά όλοι συζητούν για το ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού της Λουκίας. Ο Παύλος παρόλο που ρώτησε την Λουκία σχετικά με αυτό δεν έλαβε καμία απάντηση. Η Πανίτσα νιώθει τις παρενέργειες του διαλογισμού και στρέφεται προς τον Μηνά. Αυτός της κάνει πλάκα και της λέει να βγουν μαζί οι δυο ένα ραντεβού. Όμως αυτός σκέφτεται την Βασιλική. Η Αγγελική και το παιδί έχουν εξαφανιστεί ενώ μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σήφη. Ο Νεκτάριος νιώθει έτοιμος να πει στα αδέλφια του πως ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Διαμαντής.

Μπρούσκο, επεισόδιο 295. Ο Σήφης είναι αγρίμι ανήμερο μιας και απουσιάζει η κόρη του από την ζωή του. Τρέχει αμέσως στον Μηνά και του ζητά να βρει τον Αντρέα για να τους αποκαλύψει που κρύβονται. Το διαζύγιο του Μηνά και της Βασιλικής βγήκε και επίσημα και αυτός είναι ράκος. Τρέχει στο σπίτι της Δάφνης και την πέφτει στην Πανίτσα ώστε να την εκδικηθεί και να γελάσει μαζί της. Ο Αχιλλέας δεν πιστεύει πως ο πατέρας του Νεκτάριου είναι ο Διαμαντής και σκέφτεται πως πρόκειται για μια άλλη ίντριγκα του Διαμαντή. Τα πάντα είναι όλα έτοιμα για τον γάμο του Ματθαίου με την Όλγα και αυτή παίρνει την απόφαση λίγες ημέρες πιο πριν να πάει στην Κρήτη για να ρωτήσει την Αναστασία εάν το παιδί είναι του Ματθαίου. Ο Αχιλλέας δεν έχει θεραπευτεί ακόμα από τις κρίσεις πανικού οι οποίες χειροτερεύουν μέρα με την μέρα, κάνοντας τον Ματθαίο να ανησυχεί. Η Αντιγόνη λέει στον Νεκτάριο πως θέλει να χωρίσουν και αυτός είναι σε τέτοια κατάσταση που θέλει να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 296. Ο Σήφης επιτίθεται στην Αγγελική μιας και η κόρη του πρέπει άμεσα να νοσηλευθεί και να χειρουργηθεί! Η Λουκία λέει στην Δάφνη ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Ο Μάρκος την ρωτά να του αποκαλύψει το μυστικό αλλά αυτή δεν του λέει τίποτα. Ο Μηνάς τσακώνεται άσχημα με την Πανίτσα, ενώ ο Αχιλλέας λέει στα αδέλφια του να ασχοληθούν επαγγελματικά και στην Ελλάδα αγοράζοντας αμπέλια στην Αττική καθώς και ένα οινοποιό. Ο Νεκτάριος λέγοντας ψέματα στην γυναίκα του πηγαίνει στα Χανιά ώστε να αλλάξει γνώμη στην Αντιγόνη. Μαζί όμως πηγαίνει και η Όλγα που θέλει να έρθει σε επαφή με την Αναστασία. Αυτά που θα ακούσει όμως δεν θα της αρέσουν καθόλου. Η Όλγα πηγαίνει στην Κύπρο αποφασισμένη να πει στον Ματθαίο πως έχει παιδί! Ο Ματθαίος σοκάρεται και το γεγονός πως η Αναστασία του έκρυψε αυτό το σημαντικό γεγονός, τον ερχομό του παιδιού του, τον κάνει να την μισήσει ακόμα πιο πολύ. Ο Ματθαίος αποφασίζει να διεκδικήσει την κηδεμονία.