Μπρούσκο – Επεισόδια 297-298-299-300-301

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 297-298-299-300-301
Μπρούσκο – Επεισόδια 297-298-299-300-301

Μπρούσκο, επεισόδιο 297. Βλέπουμε τον Παύλο να είναι γεμάτος ερωτήματα σχετικά με το εάν το παιδί της Λουκίας είναι τελικά δικό του, ενώ την ίδια ώρα ο Σήφης φοβάται μήπως η Αγγελική του πάρει το παιδί και φύγει. Ο Πάτροκλος εκδηλώνει συνεχώς το ενδιαφέρον του προ του Διαμάντι και αυτό βάζει σε υποψίες τη Δάφνη. Η γιαγιά Αδριανή καλεί την Λουκία στο γάμο χωρίς να γνωρίζει πως η Αναστασία είπε στην Όλγα πως το παιδί είναι του Ματθαίου. Η Όλγα φτάνει στην Κύπρο και φαίνεται έτοιμη να διαλύσει τον γάμο. Ο Αχιλλέας ξεκινά να δουλεύει μετά από ένα χρόνο αλλά οι κρίσεις πανικού τον επηρεάζουν αρνητικά κάνοντας την Μελίνα να ανησυχεί. Η Άννα λέει στον Πάτροκλο πως έχει αισθήματα για αυτόν. Η Αναστασία λέει στην Αγγελική πως επίτηδες είπε στην Όλγα πως το παιδί είναι του Ματθαίου ώστε να διαλυθεί ο γάμος.

Μπρούσκο, επεισόδιο 298. Η Αγγελική κατηγορεί την Αναστασία για την κίνηση της αυτή, ότι δηλαδή αποκάλυψε την αλήθεια στην Όλγα με σκοπό να ακυρωθεί ο γάμος της με τον Ματθαίο. Η Όλγα θέλει να ακυρώσει τον γάμο παρά τις μεγάλες προσπάθειες του αδελφού της. Η Όλγα με τη βοήθεια της Μελίνας και της Δήμητρας ακυρώνουν τις προετοιμασίες, μέχρι να μιλήσει με τον Ματθαίο. Η Όλγα μιλά με τον Σήφη ο οποίος της λέει πως η αδελφή του της είπε ψέματα ώστε να εκδικηθεί τον Ματθαίο και ο λόγος είναι ότι αυτός την παράτησε λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους. Αυτή τότε αρχίζει να αμφιβάλει για τα λεγόμενα της Αναστασίας. Η Αναστασία είναι χαρούμενη πως ο γάμος τελικά δεν θα γίνει αλλά όταν μαθαίνει πως ο γάμος προχωράει κανονικά, τότε σοκάρεται. Ο Πάτροκλος γνωρίζει στην οικογένεια του την Άννα και η Δήμητρα εκφράζει τη ζήλεια της. Η σχέση της Αγγελικής με τον Αντρέα προχωράει, ωστόσο στην πραγματικότητα η Αγγελική δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Σήφη. Ο Ενρικε χώρισε την Πανίτσα και αυτή γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει πως ο Μηνάς ευθύνεται για αυτό. Ο Μάρκος λέει στον Παύλο πως αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Λουκίας.

Μπρούσκο, επεισόδιο 299. Η ημέρα του γάμου του Ματθαίου και της Όλγας έφτασε και όλη η οικογένεια προσπαθούν να κάνουν τα πάντα ώστε να τηρηθούν σωστά τα έθιμα του τόπου. Η Αναστασία από την άλλη πλευρά ζει έναν Γολγοθά με τον γάμο του Ματθαίου, αλλά μέσα της ελπίζει πως έστω και την τελευταία στιγμή κάτι μπορεί να γίνει ώστε να ακυρωθεί ο γάμος. Η Αναστασία πάει και λέει στον πατέρα της πως αγαπά ακόμα τον Ματθαίο. Ο Νεκτάριος και η Αντιγόνη είναι ακόμα μαζί, παρά τις υποψίες της Δήμητρας. Ο Νεκτάριος λέει στην Αντιγόνη πως δεν είναι αδέλφια με τον Ματθαίο και τον Αχιλλέα, και πως είναι παιδί του Διαμαντή. Η Αναστασία μιλάει τηλεφωνικά με τον Ματθαίο και η Όλγα τους ακούει. Ο Παύλος θέλει να μιλήσει με την Λουκία για το εάν είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού της.

Μπρούσκο, επεισόδιο 300. Σήμερα είναι η ημέρα του γάμου της Όλγας με τον Ματθαίο και το γλέντι έχει αρχίσει από νωρίς στο σπίτι των Ματθαίων. Η Αναστασία πικραμένη θυμάται όλες τις όμορφες στιγμές που είχε ζήσει με τον Ματθαίο. Ο Αχιλλέας λέει στον Διαμαντή πως είπε τώρα σκόπιμα στον Νεκτάριο και τον Πάτροκλο πως είναι παιδιά του, ώστε να βάλει χέρι στην περιουσία των Ματθαίων. Ο Μάρκος λέει στην Δάφνη πως τους έκλεψαν και αυτή γρήγορα φεύγει από την Κύπρο. Η Αγγελική τσακώνεται άγρια με το Σηφη και ακούγονται βαριές κουβέντες τις οποίες ακούει η κόρη του η Στεφανία, η οποία τα ακούει όλα. Η Δήμητρα θα δει αγκαλιά τον Χρήστο με την Αλίκη και τότε θα ζητήσει τον λόγο από την Μελίνα και τον Αχιλλέα, για την σχέση της Αντιγόνης με τον Χρήστο. Στο σπίτι της Αδριανής φτάνει ο Παύλος όπου συζητά με τη Λουκία εάν το παιδί είναι δικό του.

Μπρούσκο, επεισόδιο 301. Ο Παύλος πιέζει πολύ την Λουκία στην Κύπρο για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού και αυτή του λέει την αλήθεια. Κάποιος τηλεφωνεί στην Όλγα και την εκβιάζει. Η Κωνσταντίνα και η Δάφνη φτάνουν στα Χανιά για να δουν τι έγινε με τη ληστεία. Μαθαίνουν πως τους έκλεψαν πολλά και σημαντικά πράγματα. Η Μελίνα λέει στον Αχιλλέα πως θα κάνει εξωσωματική. Ο Αχιλλέας συναντιέται τυχαία με την Αλεξάνδρα, μια παλιά γνώριμη του και η συνάντηση τους αυτή θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις.