Μπρούσκο – Επεισόδια 283-284-285-286-287

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 283-284-285-286-287
Μπρούσκο – Επεισόδια 283-284-285-286-287

Μπρούσκο, επεισόδιο 283. Η μικρή Στεφανία αρνείται να πει στους γονείς της γιατί το σκάει από το σχολείο και που πηγαίνει, αυτό οδηγεί τον Σήφη να πάρει μέτρα προστασίας, έτσι αρχίζει να την παρακολουθεί. Το δικαστήριο θα δώσει ποινή στην Ευρυδίκη που έδωσε ψεύτικη κατάθεση. Ο Μανωλιός πάει και λέει στον Σήφη όλα αυτά που είπε η Μελίνα στο δικαστήριο, έτσι προβληματίζεται πάρα πολύ. Ο Πάτροκλος φαίνεται πως ακούει τις εντολές του πατέρα του για μια πολύ πλούσια κοπέλα από την Κρήτη, την Άννα, και πως εάν την παντρευτεί θα γίνει πλούσιος και θα ανταγωνιστεί τους Ματθαίους. Ο Νεκτάριος είναι θυμωμένος με τον Διαμαντή που ανακατεύτηκε στην σχέση του με την Αντιγόνη.

Η Μελίνα βράχος στο πλευρό του άνδρα της ο οποίος δεν είναι καθόλου καλά. Ο πατέρας του Σήφη αρχίζει να υποπτεύεται πως ο Σήφης ίσως να είναι ο δολοφόνος, έτσι ρωτά τον Μηνά μήπως γνωρίζει την αλήθεια. Η Δάφνη πιστεύει πως το ταξίδι του Μάρκου στη Θεσσαλονίκη έχει να κάνει με κάποια άλλη γυναίκα. Η Βασιλική και ο Μηνάς καταλαβαίνουν πως έκαναν λάθος επιλογές με τους συντρόφους τους και πως μόνο η δική τους αγάπη ήταν η αληθινή. Ο Χρήστος και η παρακολούθηση του φαίνεται πως θα είναι αυτή που θα αθωώσει τον Αχιλλέα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 284. Ο Σήφης τσακώνεται με τον πατέρα του λέγοντας πως έχει έρθει κοντά στην Στεφανία για να τους κάνει να έρθουν κοντά του. Στο δικαστήριο αποκαλύπτεται πως ο Ματθαίος έχει πληρώσει ψευδομάρτυρα για να καταθέσει υπέρ του Αχιλλέα. Η αποκάλυψη αυτή θα οδηγήσει στην οριστική φυλάκιση του Αχιλλέα. Ο Διαμαντής κινεί καλά τα νήματα των μαρτύρων, ενώ στα Χανιά όλοι πιστεύουν διάφορα σχετικά με τον δολοφόνο. Η Πανίτσα γίνεται ράκος όταν βλέπει την Δήμητρα μαζί με τον Πάτροκλο. Η Αναστασία και η Αγγελική πιστεύουν πως ο Σήφης είναι ο δολοφόνος. Ο Διαμαντής απειλεί την Αντιγόνη ώστε να μείνει μακριά από τον Νεκτάριο.

Μπρούσκο, επεισόδιο 285. Ο Αχιλλέας μεταφέρεται στο νοσοκομείο καθώς δεν είναι καθόλου καλά. Το γεγονός αυτό συγκινεί ακόμα και του εχθρούς του. Η Μελίνα είναι εκεί, πάντα δίπλα του. Ο Σήφης πείθει την Όλγα πως το παιδί δεν είναι του Ματθαίου και όλα αυτά είναι απλά φήμες. Η Δάφνη πηγαίνει στο σπίτι του Διαμαντή για να ψάξει να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία. Η Αγγελική εμφανίζεται μαζί με τον φίλο της και αυτό κάνει έξαλλο τον Σήφη, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στην μικρή Στεφανία. Ο Παύλος σοκάρεται όταν η κόρη του, του αποκαλύπτει κάτι πολύ σοβαρό. Ο Νεκτάριος αρχίζει να σκέφτεται το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του Διαμαντή για αυτόν.

Μπρούσκο, επεισόδιο 286. Η οικογένεια Ματθαίου περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα του δικαστηρίου. Τώρα θα μάθουν εάν ο Αχιλλέας μείνει στη φυλακή ή όχι. Η Αναστασία λέει στον πατέρα της πως αυτή και η Αγγελική πιστεύουν πως ο Σήφης σκότωσε την Λουκία. Η Πανίτσα και η Δάφνη αγωνιούν και αυτές για το αποτέλεσμα και όλο αυτό το άγχος τους οδηγεί σε τσακωμούς. Όλοι συγκινούνται με αυτά που καταθέτει στο δικαστήριο. Ο εισαγγελέας όμως είναι εκτός εαυτού με τον Αχιλλέα και ζητά από τους υπολοίπους να τον καταδικάσουν σε ισόβια κάθειρξη. Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Αναστασία ένα γεγονός το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα της δίκης.

Μπρούσκο, επεισόδιο 287. Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου. Η Αναστασία μαζί με τον πατέρα της πάνε να ψάξουν τα στοιχεία που φαίνεται πως μπορούν να αθωώσουν τον Αχιλλέα. Η Αγγελική και ο Σήφης τσακώνονται γιατί αυτή έχει φίλο. Θα της πει ότι διασύρει το όνομα της οικογένειας του. Ο Σήφης θα πάει μετά να δει την Μελίνα αλλά αυτή για ακόμα μια φορά θα αρχίσει να του επιτίθεται.