Μπρούσκο – Επεισόδια 302-303-304-305-306

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια  302-303-304-305-306
Μπρούσκο – Επεισόδια 302-303-304-305-306

Μπρούσκο, επεισόδιο 302. Όταν ο Αχιλλέας θα συναντήσει την Αλεξάνδρα θα θυμηθεί όλα αυτά που έκανε πριν μπει στη ζωή του η Μελίνα. Η Δάφνη και ο Μάρκος τσακώνονται άσχημα καθώς αυτή συνεχώς αναμιγνύεται στα οικογενειακά προβλήματα των άλλων. Η γιαγιά πείθει την Λουκία να μην πάει στην Αμερική αλλά να μείνει στην Κύπρο. Η Όλγα δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα και αμέσως επιστρέφουν στη βάση τους. Ο Νεκτάριος σε ένα κοσμηματοπωλείο βλέπει ένα κόσμημα που άνηκε στη γιαγιά Αδριανή, έτσι ο ρόλος της Ευρυδίκης θα αρχίζει σιγά-σιγά να φαίνεται. Ο Σηφης προσποιείται πως αγαπά την Αγγελική ώστε αυτή να μέινει στα Χανιά και να μην του πάρει την κόρη του. Σε μια κοινή έξοδο του Αχιλλέα με την Μελίνα θα εμφανιστεί η Αλεξάνδρα και τότε θα υποχρεωθεί να συστήσει τις δυο γυναίκες.

Μπρούσκο, επεισόδιο 303. Η Μελίνα απαιτεί από τον Αχιλλέα να της πει ποια είναι αυτή η Αλεξάνδρα, γιατί όπως φάνηκε μεταξύ τους υπήρχε ένα δυνατό παρελθόν. Ο Αχιλλέας αρνείται να της αποκαλύψει και η Μελίνα γεμάτη ζήλεια ξεκινά να συλλέγει πληροφορίες για το ποιος ήταν ο ρόλος της κοπέλας στη ζωή του Αχιλλέα. Όταν μάθει την αλήθεια η Μελίνα θα αρχίσει να αμφιβάλει για τα πραγματικά αισθήματα του Αχιλλέα προς το πρόσωπο της. Ο Σηφης λέει στην Αγγελική πως την αγαπά και θέλει να είναι για πάντα μαζί. Αυτή καταλαβαίνει το παιχνίδι του και τσακώνονται άγρια. Ο Νεκτάριος έρχεται πολύ κοντά με την γυναίκα του, αλλά στο μυαλό του έχει την Αντιγόνη, ενώ ο Ματθαίος του μιλάει άσχημα καθώς θεωρεί πως έχει προδώσει την Δήμητρα. Η Ευρυδίκη κατηγορείται πως έκλεψε τα κοσμήματα της γιαγιάς, ενώ η Όλγα δέχεται παράξενα τηλεφωνήματα, τα οποία την αναστατώνουν και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς. Ο Χρήστος και η Αλίκη έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ η Δάφνη τσακώνεται συνεχώς με τον Μάρκο γιατί αυτός πιστεύει πως η γυναίκα του τον παραμελεί. Ο Παύλος ζητά να κάνει τεστ πατρότητας στο παιδί της Λουκίας και αυτή αρνείται.

Μπρούσκο, επεισόδιο 304. Η Όλγα συναντιέται με αυτούς που της τηλεφωνούν και τότε θα βγει στην επιφάνεια ένα μυστικό που έκρυβε όλο αυτό το διάστημα και είναι ικανό να τινάξει τον γάμο της με τον Ματθαίο στον αέρα. Η Στεφανία μιλάει με την Λουκία και αυτό εξοργίζει τον Σηφη ο οποίος καταλαβαίνει τις συνέπειες όλων αυτών που έχει κάνει. Ο Αχιλλέας πηγαίνει στο γραφείο της Αλεξάνδρας, ώστε, αυτή σαν ψυχολόγος να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού, αλλά αυτή αρνείται να συνεργαστούν. Ο Μηνάς και η Βασιλική έπειτα από οδηγίες της Δάφνης γίνονται και πάλι ζευγάρι, κανονικά, έτσι μια νέα σελίδα ανοίγει στη ζωή τους. Ο Μάρκος κάθε μέρα γίνεται και χειρότερος απέναντι στη Δάφνη η οποία μόνο στο σπίτι της δεν βρίσκεται. Η Δήμητρα και ο Πάτροκλος θα έρθουν πολύ κοντά.

Μπρούσκο, επεισόδιο 305. Ο Νεκτάριος μαζί με τον Αχιλλέα πηγαίνουν στον Ματθαίο και του λένε πως ο Νεκτάριος είναι γιος του Διαμαντή. Ο Ματθαίος παθαίνει σοκ και μετά σκέφτονται τι θα γίνει με τον Πάτροκλο ο οποίος πρέπει να τους επιστρέψει τα χρήματα. Η Όλγα βλέπει την Δήμητρα και τον Πάτροκλο να έρχονται πολύ κοντά. Ο Παύλος και η Λουκία μιλούν για το εάν τελικά γίνει το τεστ στο παιδί. Ο Μάρκος παθαίνει κρυολόγημα και κολλάει τους πάντες, γεγονός που εξοργίζει την Δάφνη. Ο Αχιλλέας κυνηγά την Αλεξάνδρα ώστε να τον βοηθήσει, αλλά αυτή αρνείται συνεχώς. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα περνούν όμορφες στιγμές μαζί.

Μπρούσκο, επεισόδιο 306. Η Αναστασία σοκάρεται όταν μάθει πως ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος είναι πρώτα ξαδέλφια της. Η γιαγιά σοκάρεται επίσης αλλά ακόμα συνεχίζει να δείχνει τα ίδια συναισθήματα όπως παλιά στον Νεκτάριο, ακόμα και στον Πάτροκλο. Ο Σηφης τώρα ανησυχεί για την μοιρασιά της περιουσίας του Διαμαντή και η οργή του θα αγγίξει τη Μελίνα. Η Λουκία θέλει να δείξει το μίσος της απέναντι στο Σηφη και αφήνει υπόνοιες πως το παιδί είναι δικό του. Η Δάφνη και η Πανιτσα αρρωσταίνουν, έτσι το παιδί το φροντίζει η Κωνσταντίνα και ο Μανωλιός. Η Όλγα στο σπίτι των Ματθαίων έχει φέρει μαζί της και την καραμπίνα της! Η Όλγα και ο Πάτροκλος τσακώνονται για την Δήμητρα.