Μπρούσκο – Επεισόδια 307-308-309-310-311

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια  307-308-309-310-311
Μπρούσκο – Επεισόδια 307-308-309-310-311

Μπρούσκο, επεισόδιο 307. Ο Σηφης μαθαίνει από την Αναστασία πως ο Πάτροκλος και ο Νεκτάριος είναι βιολογικά παιδιά του Διαμαντή και αμέσως πηγαίνει σπίτι του για να ξεκαθαρίσει τα της περιουσίας. Ο θειος του λέει πως έχει κάνει ήδη την διαθήκη και είναι δίκαιη για όλους. Ο Ματθαίος προσπαθεί να μάθει σχετικά με την υπόθεση του Διαμαντή και αυτός τον απειλεί πως θα χαλάσει η συνεργασία που έχουν. Η Όλγα απειλείται συνεχώς και έτσι βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο για την καταστροφή του Ματθαίου. Η Αλεξάνδρα δέχεται να συνεργαστεί με τον Αχιλλέα, αυτός πηγαίνει και της λέει τα εσώψυχα του και τα ψυχολογικά του προβλήματα.
Ο Μανωλιός και η Κωνσταντίνα κρατάνε το παιδί της Δάφνης και ξετρελαίνονται. Ο Μηνάς και η Βασιλική προσπαθούν να ξεχάσουν το παρελθόν και να είναι μαζί. Η Αγγελική παίρνει το παιδί και μαζί με τον Ανδρέα φεύγουν για Αθήνα. Ο Σηφης όταν βλέπει πως λείπει η κόρη του και εξοργίζεται με απρόβλεπες συνέπειες.

Μπρούσκο, επεισόδιο 308. Η Όλγα σταματά να εργάζεται στο κτήμα Δημοσθένους και ο Αχιλλέας αντιδρά έντονα. Ο Μάρκος και η Δάφνη είναι και πάλι καλά και παίρνουν σπίτι το παιδί τους, ενώ η Κωνσταντίνα και ο Μανωλιός είναι λυπημένοι. Ο Πάτροκλος ο οποίος δεν θέλει να στενοχωρήσει τον πατέρα του δέχεται να κάνει πρόταση γάμου στην Άννα. Ο Χρήστος ρωτάει την αδελφή του εάν έχει βαλθεί να καταστρέψει τους Ματθαίους, αλλά στο ίδιο δωμάτιο είναι και η μικρή Μαρίνα! ο Αντώνης επικοινωνεί με τον Ματθαίο και του ζητά να βρεθούν για να του πει κάτι για την Αναστασία. Ο Αχιλλέας κρατά μυστικό από τη γυναίκα του ότι πηγαίνει σε ψυχολόγο. Ο Σηφης εξοργισμένος και μη ξέροντας τι να κάνει, εισβάλει στο σπίτι της Λουκίας ενώ είναι μεθυσμένος.

Μπρούσκο, επεισόδιο 309. Η Όλγα και ο Αχιλλέας τσακώνονται για το κτήμα Δημοσθένους. Την κόντρα κερδίζει ο Αχιλλέας οποίος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αλεξάνδρα. Οι κρίσης πανικού του σιγά-σιγά ελαττώνονται. Ο Σηφης ψάχνει να βρει την Αγγελική στην Αθήνα, ενώ ο Πάτροκλος κάνει πρόταση γάμου στην Άννα η οποία δέχεται. Η Βασιλική ακούει την Δάφνη να διαβάζει τον Μηνά για το τι πρέπει να πει στην Βασιλική. Η Μελίνα απογοητεύετε για άλλη μια φορά καθώς η εξωσωματική δεν πέτυχε. Η Δήμητρα πηγαίνει και λέει στην Μελίνα πως αφού δεν μπορεί να κάνει παιδιά ας γίνει μητέρα από παρένθετη μητέρα, μια πρόταση που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Ματθαίους.

Μπρούσκο, επεισόδιο 310. Η Δήμητρα είπε στη Μελίνα να γίνει αυτή η παρένθετη μητέρα και η Μελίνα έχει ελπίδες. Ο Σηφης θέλει να έρθει κοντά με την Μελίνα για να τον στηρίξει αλλά αυτή είναι κρύα απέναντι του. Ο Νεκτάριος πήρε αποφάσεις και πηγαίνει να το ανακοινώσει στην Αντιγόνη, ενώ η Δήμητρα καταρρέει ψυχολογικά όταν μαθαίνει πως ο Πάτροκλος παντρεύεται την Άννα. Η Αλεξάνδρα έχει αρχίσει να θέλει και πάλι τον Αχιλλέα. Ο Σηφης μαθαίνει που βρίσκεται η κόρη του και η Μελίνα μαθαίνει κάτι για τον Αχιλλέα που θα την εξοργίζει.

Μπρούσκο, επεισόδιο 311. Ο Αχιλλέας τσακώνεται άγρια με τη Μελίνα η οποία του λέει πως η Δήμητρα θα γίνει η παρένθετη μητέρα. Ο Σηφης και ο Μηνάς τσακώνονται. Η Μαρίνα πηγαίνει και λέει στους γονείς της πως η Όλγα είπε πως θέλει να καταστρέψει τους Ματθαίους. Η Δήμητρα είναι ψυχρή με τον Πάτροκλο και αιτία είναι ο γάμος του. Ο Νεκτάριος ανακοινώνει πως χωρίζει τη Δήμητρα.