Μπρούσκο – Επεισόδια 317-318-319-320-321

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια   317-318-319-320-321
Μπρούσκο – Επεισόδια 317-318-319-320-321

Μπρούσκο, επεισόδιο 317. Η Μελίνα θυμάται έναν φίλο που είχε ο Σηφης και μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να γνωρίζει που είναι ο Σηφης με την κόρη του. Η Μελίνα επικοινωνεί με την Αναστασία για να της το πει και όλοι η οικογένεια Γιαννακάκη ψάχνει να βρει αυτόν τον φίλο. Η Δάφνη είναι απαρηγόρητη που ο Μάρκος έκανε σχέση με άλλη γυναίκα την ίδια ώρα που ο Μηνάς κάνει τα πάντα ώστε η Βασιλική να κρατήσει το παιδί τους. Βλέπουμε την Μελίνα να τσακώνεται άγρια με την Βασιλική γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πως μια γυναίκα δεν θέλει να κρατήσει αυτό το τεράστιο δώρο που της έκανε ο Θεός. Ο Νεκτάριος αποκαλύπτει στην Μελίνα πως δεν θέλει αυτή να γίνει η παρένθετη μητέρα, διότι έτσι δεν θα μπορέσει να χωρίσει την γυναίκα του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι τα σχέδια που έχει κάνει σχετικά με την Αντιγόνη θα χαλάσουν. Ο Πάτροκλος επιστρέφει για λίγο στην Κύπρο για να συναντηθεί με την Δήμητρα την ίδια ώρα που ο Χρήστος βρίσκεται στην Κρήτη βαριά χτυπημένος. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα συναντούν ξαφνικά και πάλι μπροστά τους την Αλεξάνδρα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 318. Μελίνα έπειτα από αυτή την συνάντηση θα καταλάβει αμέσως πως ο άντρας της και η Αλεξάνδρα έχουν συναντηθεί και η ζήλια της φουντώνει και πάλι. Ο Πάτροκλος και η Δήμητρα κάνουν προσπάθειες να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον. Η Αντιγόνη έχει πέσει ψυχολογικά καθώς ο Νεκτάριος φεύγει για διακοπές μαζί με την γυναίκα του. Ο Χρήστος μπαίνει στο νοσοκομείο και η Αλίκη είναι απαρηγόρητη, έτσι ο Μανωλιός τρέχει να την παρηγορήσει. Αμέσως στο νησί φτάνει ο Ματθαίος και η Όλγα η οποία βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και κατηγορεί τον Διαμαντή πως ευθύνεται για όλα. Ο φίλος του Σήφη τελικά εντοπίζεται αλλά λέει πως δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με τον Σηφη και όλοι απελπίζονται. Ο Πάτροκλος εξοργίζεται όταν μαθαίνει πως η Αντιγόνη δουλεύει στην εταιρεία την ίδια ώρα που η Αναστασία αποκαλύπτει στον Ματθαίο τα συναισθήματα της για αυτόν.

Μπρούσκο, επεισόδιο 319. Η Αλεξάνδρα λέει στον Αχιλλέα πως έχει αρχίσει και πάλι να τρέφει αισθήματα για αυτόν. Αυτός όμως δεν την πιστεύει και θεωρεί πως τώρα η Αλεξάνδρα θέλει να πάρει την εκδίκηση της. Ο Πάτροκλος ο οποίος είναι έξαλλος σχετικά με το θέμα της Αντιγόνης, της επιτίθεται και την απειλεί να γυρίσει πίσω στο Παρίσι. Ο Παύλος φεύγει για ταξίδι ώστε να μάθει που είναι ο γιος του και η εγγόνι του, ενώ ο Μανωλιός αρχίζει να αποκαλύπτει πράγματα για την Αναστασία και τον Ματθαίο. Η Βασιλική πιέζεται από παντού ώστε να κρατήσει το παιδί. Η Δάφνη πηγαίνει στην Ελένη για να της ζητήσει τον λόγο, αλλά η κουβέντα καταλήγει σε ένα μεγάλο ξεμάλλιασμα! Η Μελίνα βρίσκει στο κινητό του Αχιλλέα μήνυμα από την Αλεξάνδρα.

Μπρούσκο, 320. Ο Παύλος Γιαννακάκης ενημερώνει τους πάντες πως ο γιο του και η εγγόνι του βρίσκονται στην Αθήνα και η Αγγελική χαίρεται καθώς πιστεύει πως δεν θα χάσει την κόρη της. Η Μελίνα θα τσακωθεί άσχημα με τον Αχιλλέα σχετικά με το μήνυμα της Αλεξάνδρας. η Δήμητρα στενοχωριέται διότι ο Νεκτάριος ακόμα και στις διακοπές είναι απόμακρος, έτσι αποφασίζει να επιστρέψει πίσω στο σπίτι τους. Ο Χρήστος αποκαλύπτει σε όλους πως θα μείνει στα Χανιά και η Όλγα αντιδρά καθώς είναι επηρεασμένη και από τις επαφές που έχει ο άντρας της με την Αναστασία. Η Δήμητρα κρυφά από τον άντρα της δέχτηκε να βάλει μπροστά την διαδικασία για να γίνει η παρένθετη μητέρα, ενώ την ίδια ώρα η Στεφανία φτάνει μόνη της στο σπίτι!

Μπρούσκο, επεισόδιο 321. Η Αγγελική είναι χαρούμενη που έχει κοντά το παιδί της και τώρα όλοι αναρωτιούνται γιατί ο Σηφης έβαλε τον φίλο του να φέρει στα Χανιά την μικρή. Η Δάφνη πάει να κάνει μήνυση στην δασκάλα της! Η Δάφνη πηγαίνει στις φίλες της και τους αποκαλύπτει πως πλέον δεν εμπιστεύεται καμία γυναίκα. Ο Χρήστος ζητά από τον Διαμαντή να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τα πράγματα σχετικά με τη Όλγα. Ο Νεκτάριος ανακοινώνει στον Πάτροκλο πως θα χωρίσει την Δήμητρα και τότε τσακώνονται πολύ άγρια.