Μπρούσκο – Επεισόδια 322-323-324-325-326

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 322-323-324-325-326
Μπρούσκο – Επεισόδια 322-323-324-325-326

Μπρούσκο, επεισόδιο 322. Όσο απίστευτο και αν ακουστεί, η Αναστασία και ο Ματθαίος θα έρθουν πάρα πολύ κοντά ξυπνώντας όλα όσα νιώθει ο ένας για τον άλλον. Επίσης ο Ματθαίος έρχεται πάρα πολύ κοντά με τον γιο του, χωρίς μάλιστα να γνωρίζει πως είναι παιδί του. Ο Πάτροκλος ξεπερνά τα όρια του και βλέπουμε να παίζει ξύλο με τον αδελφό του, ώστε αυτός να μην εγκαταλείψει την Δήμητρα για μια άλλη γυναίκα. Η Βασιλική κάνει προσπάθειες να πείσει τους πάντες πως έχασε το παιδί που περίμενε, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με τον Διαμαντή και τον απειλεί πως εάν δεν αφήσει ήσυχη την αδελφή του θα αποκαλύψει όλα τα παράνομα που αυτός κάνει. Όλοι είναι εξοργισμένοι με την στάση του Σήφη. Ο Μηνάς θα πάει και θα μιλήσει μαζί του αλλά αυτά που θα ακούσει από το στόμα του καλύτερου του φίλου τον κάνουν έξαλλο. Ο Πάτροκλος ζητά από τη Δήμητρα να αφήσουν τα πάντα πίσω τους και μαζί να φύγουν στο εξωτερικό! Ένα δραματικό γεγονός συμβαίνει με την Αλεξάνδρα, ένα γεγονός που θα επιφέρει νέες εξελίξεις στη σειρά.

Μπρούσκο, επεισόδιο 323. Ο Αχιλλέας ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα συνέβησαν στην Αλεξάνδρα από τρεις κακοποιούς και θα ζητήσει τη βοήθεια του Νεκτάριου και της Δήμητρας ώστε να μην καταλάβει τίποτα η γυναίκα του. Έτσι αφιερώνει πολύ χρόνο στην Αλεξάνδρα με την Μελίνα να ξεσπά πάνω του. Ο Σήφης ακόμα δεν έχει δώσει σημεία ζωής και η αδελφή του είναι έξαλλη μαζί του. Μια νέα συνεργασία αρχίζει με αποτέλεσμα ο Ματθαίος και η Αναστασία να έρθουν πολύ κοντά. Η Δάφνη ακόμα δεν έχει συγχωρήσει την απιστία του Μάρκου και η κατάσταση στο σπίτι τους θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Η Λουκία βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς γνωρίζει πως όλα όσα νιώθει για τον Παύλο δεν αρκούν ώστε να έρθει και πάλι κοντά του, μετά τα όσα έκανε. Η Μελίνα ζηλεύει απίστευτα τον Αχιλλέα την ώρα που αυτός βρίσκεται στο πλευρό της Αλεξάνδρας η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Μπρούσκο, επεισόδιο 324. Η κατάσταση της υγείας της Αλεξάνδρας παραμένει κρίσιμη και αυτό τον οδηγεί να απουσιάζει από το σπίτι λέγοντας συνεχώς ψέματα στην γυναίκα του. Η Αναστασία η οποία δεν θέλει να φανεί πόσο αγαπάει τον Ματθαίο πηγαίνει στην Κύπρο ώστε να συζητήσουν τη νέα τους επαγγελματική συνεργασία. Η Όλγα αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να καταστρέψει τους Ματθαίους. Η Δάφνη ώστε να εκδικηθεί τον άνδρα της βγαίνει με τον Διαμαντή ραντεβού σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο. Ο Μηνάς ζητά σε γάμο την Βασιλική ζητώντας της να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια. Όμως η Βασιλική κάτι κρύβει και έχει άλλα σχέδια.

Μπρούσκο, επεισόδιο 325. Ο Αχιλλέας νιώθει άσχημα για όσα συμβαίνουν με την Αλεξάνδρα και που λέει ψέματα στην γυναίκα του. Οι τύψεις που νιώθει για την στάση που κρατά στη Μελίνα θα τον οδηγήσουν στο να πει το μεγάλο ναι ώστε να γίνει η Δήμητρα η παρένθετη μητέρα. Ο Μάρκος δεν πιστεύει πως η Δάφνη βγήκε ραντεβού με άλλον άνδρα και τρέχει στην Κωνσταντίνα καθώς πιστεύει πως η γυναίκα του βρίσκεται εκεί. Στη τελική ευθεία το σχέδιο καταστροφής των Ματθαιων από την Όλγα και τον Πάτροκλο. Η Όλγα ζηλεύει παράφορα καθώς κατάλαβε πως ο Ματθαίος λατρεύει την Αναστασία. Η Βασιλική αρχίζει και πάλι να εξαγριώνεται με το Μηνά.

Μπρούσκο, επεισόδιο 326. Ο Μάρκος μένει με το στόμα ανοιχτό όταν μαθαίνει πως η γυναίκα του είναι μαζί με τον Διαμαντή. Ο Μάρκος τσακώνεται μαζί της και τότε αυτή του λέει πως έχει σκοπό να πάει με άλλον ώστε να τον εκδικηθεί. Η Μελίνα είναι σίγουρη πως η Βασιλική έριξε το παιδί διότι ήταν του Πάτροκλου και όχι του Μηνά και έτσι σε μια άτυχη στιγμή θα του το ανακοινώσει. Ο Πάτροκλος πάει αμέσως και τσακώνεται με την Βασιλική διότι έκανε κάτι που αφορούσε και αυτόν. Η Αναστασία λέει στον Ματθαίο πως θα πάει στην Κύπρο και η Όλγα θυμώνει. Η Αντιγόνη δεν νιώθει καλά που μοιράζεται τον ίδιο άνδρα με άλλη γυναίκα και φεύγει για τα Χανιά κάνοντας τον Μηνά έξαλλο, μιας και θα μείνει στης Βασιλικής. Η Αλεξάνδρα λέει στον Αχιλλέα πως τον αγαπάει για αυτό και τον βοήθησε και τότε αυτός της ανακοινώνει πως δεν έχει μάτια για άλλη, παρά μόνο για τη γυναίκα του.