Μπρούσκο – Επεισόδια 327-328-329-330-331

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 327-328-329-330-331
Μπρούσκο – Επεισόδια 327-328-329-330-331

Μπρούσκο, επεισόδιο 327. Συνταρακτικές οι εξελίξεις μια και βλέπουμε την Αναστασία να βρίσκετε στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Κατά την διάρκεια της σύσκεψης με τους Ματθαύου,ς οι απόψεις της και τα επιχειρήματα της γίνονται αποδεκτά από την οικογένεια , με αποτέλεσμα η Όλγα να «πεθάνει» από την ζήλεια της. Ο Αχιλλέας από την άλλη μεριά προσπαθεί να κρύψει από την Μελίνα το τι έχει συμβεί με την Αλεξάνδρα, αλλά οι φήμες σχετικά με την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα έχουν φτάσει ακόμα και μέχρι τα Χανιά, άρα πολύ γρήγορα θα φτάσουν και στα αυτιά της Μελίνας. Η Δάφνη κάνει μεγάλες προσπάθειες για να συγχωρέσει τον άνδρα της και αυτός προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνουν και πάλι όπως ήταν πριν. Ο Νεκτάριος αποκαλύπτει τα άσχημα σχέδια του Πάτροκλου για το κτήμα και έτσι για ακόμα μια φορά βλέπουμε τα δυο αδέλφια να συγκρούονται. Από την άλλη πλευρά ο Νεκτάριος ψάχνει να βρει και την Αντιγόνη η οποία έχει εξαφανιστεί. Η μικρή Στεφανία δέχεται ένα τηλεφώνημα, το οποίο αποτελεί προάγγελο ειδήσεων σχετικά με τον Σήφη.

Μπρούσκο, επεισόδιο 328. Ο Σήφης τηλεφωνεί στην κόρη του, αλλά η Αγγελική γίνεται έξαλλη και δεν αφήνει πατέρα και κόρη να έρθουν σε επικοινωνία χωρίς την δική της έγκριση. Η Δάφνη πιστεύει πως ο Αχιλλέας έχει μόνο μάτια για την Μελίνα, την ίδια ώρα που η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στην Δήμητρα πως αγαπάει πραγματικά τον Αχιλλέα. Ο Ματθαίος και η Αναστασία έρχονται συνεχώς όλο και πιο κοντά, γεγονός που προκαλεί ένταση στην Όλγα, η οποία επιλέγει να γίνει εχθρός του. Η γιαγιά Αδριανή από την άλλη πλευρά έχει βάλει σκοπό να βρει γαμπρό στην Πανίτσα. Ο Μανωλιός βρίσκει μια διεύθυνση από μια καφετέρια της Αθήνας όπου φαίνεται να πηγαίνει συχνά εκεί ο Σήφης. Ο Πάτροκλος βλέπει την Δήμητρα να είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του επικείμενου γάμου του. Το γεγονός αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω και δεν θα διστάσει να τα διαλύσει όλα για τα μάτια της Δήμητρας. Ο Αχιλλέας για να εκφράσει τη απέραντη ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο της Αλεξάνδρας, θα της κάνει δώρο ένα πανάκριβο κόσμημα, αλλά η Μελίνα θα δει την απόδειξη…

Μπρούσκο, επεισόδιο 329. Η Βασιλική είναι έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια στη Μελίνα σχετικά με τον άντρα της και την Αλεξάνδρα. Την ίδια ώρα η Δήμητρα ζητά από τον Αχιλλέα να βρει άλλον ψυχολόγο. Ο Ματθαίος ζητά από την Αναστασία να βγουν το βράδυ μαζί για φαγητό, γεγονός που θα κάνει έξαλλη της Όλγα η οποία πλέον ετοιμάζει τα καταστροφικά της σχέδια. Ο Μάρκος αποφασίζει να μην τηλεφωνήσει ποτέ ξανά στην Δάφνη, ενώ η γιαγιά ετοιμάζετε να βρει γαμπρό στην Πανίτσα. Ο γαμπρός έρχεται στο σπίτι αλλά το μυστικό που κρύβει θα μας αφήσει άφωνους! Ο Πάτροκλος και η Άννα ταχτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο τους, ενώ η Δήμητρα είναι απαρηγόρητη. Ο Παύλος μαθαίνει σχετικά με τον Σήφη και πηγαίνει και πάλι στην Αθήνα για να τον βρει. Ο Νεκτάριος φεύγει για τα Χανιά, με σκοπό να πείσει την Αντιγόνη να γυρίσει πίσω σε αυτόν.

Μπρούσκο, επεισόδιο 330. Η Μελίνα που έχει δει την απόδειξη του κοσμηματοπωλείου, πιστεύει πως ο άνδρα της κάποια στιγμή θα της το δώσει για δώρο. Το κόσμημα όμως δεν θα το λάβει και το τότε θα προκύψουν πολλά ερωτηματικά. Η Δάφνη πιστεύει πως ο Μάρκος έφυγε στην Αθήνα για κάποια άλλη γυναίκα και ζητά την βοήθεια της γιαγιάς Αδριανής για το πώς θα του μαζέψει τα χαλινάρια. Οι Ματθαίοι κινδυνεύουν να χώσουν το περιβόητο κτήμα την ίδια ώρα που ο Διαμαντής είναι σε έξαλλη κατάσταση διότι ο Μάρκος και ο Παύλος που βρίσκονται στην Αθήνα, κινήθηκαν πιο γρήγορα από αυτόν. Η Μελίνα ζητά εξηγήσεις από τον άντρα της για αυτό το ακριβό κόσμημα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 331. Ο Αχιλλέας ο οποίος είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά δίνει το κόσμημα στη Μελίνα. Η Βασιλική η οποία έχει αμφιβολίες για τον Αχιλλέα, ακούει την αλήθεια από την ίδια την Αλεξάνδρα. Ο Σήφης και ο Παύλος θα συναντηθούν στην Αθήνα. Η Δήμητρα είναι έξω φρενών διότι και η Αντιγόνη αλλά και ο άντρας της έχουν εξαφανιστεί και πιστεύει πως μόνο σύμπτωση δεν είναι. Ο Χρήστος και η αδελφή του τσακώνονται σχετικά με όλα όσα αυτή ετοιμάζει. Η Ευρυδίκη ενημερώνει την Δήμητρα για όλα όσα άκουσε για την Αντιγόνη. Η Αναστασία ενώ διασχίζει έναν δρόμο στην Κύπρο δεν προσέχει και ένα αυτοκίνητο χτυπάει και αυτή και το παιδί της…