Μπρούσκο – Επεισόδια 332-333-334-335-336

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 332-333-334-335-336
Μπρούσκο – Επεισόδια 332-333-334-335-336

Μπρούσκο, επεισόδιο 332. Ο Ματθαίος είναι συγκλονισμένος μετά το τραγικό ατύχημα της Αναστασίας και θα βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο περνώντας τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του. Ο Ματθαίος αποφασίζει να πάρει αυτός το παιδί της Αναστασίας στο σπίτι του για να το φροντίσει, κάνοντας έξαλλη την Όλγα. Η Όλγα η οποία θα είναι αντίθετη με το γεγονός αυτό, θα πράξει κατά αυτό τον τρόπο δημιουργώντας δυσάρεστες καταστάσεις για όλη την οικογένεια. Ο Χρήστος από την άλλη μεριά είναι αντίθετος με την αδελφή του και την απειλεί πως θα τα πει όλα στον Ματθαίο. Η Βασιλική η οποία γνωρίζει τα πάντα σχετικά με τον Αχιλλέα και την Αλεξάνδρα θέλει να τα πει στην Μελίνα γιατί θεώρει πως κρύβοντας αυτό το μυστικό είναι σαν να προδίδει τη φιλία τους. Η Μελίνα πάντως θα δει ένα σημάδι από την τόσο μεγάλη επιμονή της ψυχολόγου. Ο Παύλος βρίσκει στην Αθήνα τον Σήφη αλλά αυτός αντιδρά παράξενα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 333. Ο Παύλος ρίχνοντας στο τραπέζι ότι επιχειρήματα διαθέτει, θα μπορέσει να δει το παιδί του. Η Αναστασία μαθαίνει πως ο Ματθαίος έχει το παιδί και το προσέχει και τότε ξυπνά μέσα της η ανάγκη να αποκαλύψει αυτό το μεγάλο μυστικό στον Ματθαίο, πως το παιδί είναι δικό του. Ο Μανωλιός κρυφά πηγαίνει στην Κύπρο για να μάθει νέα της Αναστασίας. Ο Μάρκος ζητά απεγνωσμένα από τη Δάφνη να γυρίσει πίσω αλλά αυτή δεν δέχεται. Την ίδια ώρα βλέπουμε την ζήλεια της Μελίνας να ξυπνά και να επιτίθεται στον Αχιλλέα. Η Μελίνα αφού πρώτα σπάσει τα πάντα στο σπίτι, θα τα βρει τελικά και πάλι με τον άντρα της. Ο Μηνάς κάνει μια πρωτότυπη πρόταση γάμου στην Βασιλική και αυτή με δάκρυα στα μάτια λέει το μεγάλο ναι. Ο Σήφης σκέφτεται όλα αυτά που του είπε ο πατέρας του και αποφασίζει να γυρίσει πάλι πίσω.

Μπρούσκο, επεισόδιο 334. Ο Σήφης γιρνάει στα Χανιά αλλά μόνο η κόρη του θα τον υποδεθεί με ανοιχτές αγκάλες. Όλοι του συμπεριφέρονται ψυχρά και η Αγγελική με την Αναστασία συμφωνούν να τον διώξουν από το σπίτι. Ο Αχιλλέας και Μελίνα ζουν ρομαντικές στιγμές παρόλο που η Μελίνα τον ζηλεύει αφάνταστα. Η Λουκία παρακαλάει τον Παύλο να είναι και πάλι μαζί και πως έχει μετανοήσει για όλα αλλά αυτός αρνείται με έναν πολύ σκληρό τρόπο. Ο Ματθαίος αποφασίζει να προτείνει στην Αναστασία να πάει σπίτι του μόλις βγει από το νοσοκομείο για να την φροντίσουν εκεί, αυτό το μαθαίνει η Όλγα που γίνεται έξαλλη. Αμέσως πηγαίνει στο νοσοκομείο και της λέει πως στο σπίτι των Ματθαίων δεν είναι καλοδεχούμενη.

Μπρούσκο, επεισόδιο 335. Ο Ματθαίος εξοργίζεται με την στάση της Όλγας και ομηρικοί καυγάδες ξεκινούν για το ζευγάρι αυτό. Ο Αχιλλέας θα κάνει ότι μπορεί για να μην παρευρίσκεται στο γεύμα που ετοιμάζει η Δήμητρα για την Αλεξάνδρα, αλλά δεν θα το καταφέρει. Έτσι Μελίνα, Δήμητρα, Αχιλλέας και Αλεξάνδρα θα φάνε μαζί. Η Λουκία είναι απεγνωσμένη από την στάση του Παύλου και πηγαίνει στον Σηφη όπου τον κατηγορεί πως της κατάστρεψε τη ζωή. Η Δάφνη επιστρέφει στα Χανιά όπου ζητά από τον Μάρκο να φερθεί άσχημα στην Ελένη ώστε αυτή να νιώσει καλύτερα. Ο Πάτροκλος λέει στον Διαμαντή πως θέλει να αναβάλει τον γάμο του.

Μπρούσκο, επεισόδιο 336.οΜατθιος με την Αναστασία έρχονται πολύ κοντά και η Όλγα το βλέπει και γίνεται έξαλλη. Ο Αχιλλέας λέει στην Δήμητρα να μην γίνει παρένθετη μητέρα. Όμως μαζί της στην Αθήνα, σε αυτό το ταξίδι που σχεδιάζει η Δήμητρα, θα πάει και ο Πάτροκλος! Η Αγγελική ανακοινώνει στον Σήφη πως θα παντρευτεί τον Ανδρέα και βάζει τους όρους της σχετικά με την Στεφανία. Η Αναστασία περνά πολύ όμορφα με τον Ματθαίο και νιώθει συγκίνηση καθώς βλέπει τον γιο της να έρχεται πολύ κοντά με τον πατέρα του.