Μπρούσκο – Επεισόδια 342-343-344-345-346

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 342-343-344-345-346
Μπρούσκο – Επεισόδια 342-343-344-345-346

Μπρούσκο, επεισόδιο 342. Τραγικές στιγμές ζει η Μελίνα με την ξαφνική απόφαση της Δήμητρας να μην γίνει τελικά αυτή η παρένθετη μητέρα. Μετά την ανακοίνωση της Δήμητρας η Μελίνα είναι απαρηγόρητη. Ευτυχισμένη η οικογένεια, μα πιο πολύ η γιαγιά Αδριανή καθώς φαίνεται πως ο Ματθαίος και η Όλγα έχουν ξεπεράσει κάθε εμπόδιο στη σχέση τους και είναι καλά μαζί. Κανείς όμως από την οικογένεια δεν γνωρίζει πως η επανένωση αυτή του ζευγαριού αποτελεί ένα τέχνασμα ώστε να ξεσκεπάσουν μαζί τον εγκληματία… Διαμαντή. Άγνωστοι επιτίθενται και δεύτερη φορά στον αδελφό της Όλγας, για να τον εκβιάσουν. Έξαλλος ο Παύλος με το άκουσμα πως η Λουκία πήρε το παιδί και έφυγε για Νέα Υόρκη, ενώ κάνει προσπάθειες να της μιλήσει για να δει τι έχει συμβεί. Ο Μάρκος παίρνει την Δάφνη και πάνε ένα ταξίδι για δύο ημέρες στην πρωτεύουσα, με τον Μάρκο να κάνει τα πάντα για να κρύψει τα τηλεφωνήματα από μια άγνωστη γυναίκα που τον ενοχλεί. Ο Σήφης είναι έξαλλος με την Αναστασία και ο λόγος είναι η ότι η Αναστασία επεμβαίνει στην υπόθεση του με την κόρη του, έτσι αποφασίζει να μην πάει στον γάμο του Πάτροκλου. Ο Αχιλλέας θέλει να φτιάξει τη διάθεση της γυναίκας του και την πηγαίνει στην Κρήτη, εκεί όμως έρχονται αντιμέτωποι με τον επιθετικό Σήφη.

Μπρούσκο, επεισόδιο 343. Ο γάμος του Πάτροκλου ετοιμάζεται στην Κρήτη και όλοι η οικογένεια των Ματθαίων κατεβαίνουν στα Χανιά για να παρευρεθούν στον περιβόητο γάμο. Τα πράγματα όμως είναι πολύ δύσκολα για τον Αχιλλέα, καθώς ο Σήφης του επιτίθεται συνεχώς καθώς δεν έχει συγχωρέσει που αυτός του πήρε την γυναίκα μέσα από τα χέρια. Βλέπουμε τον Ματθαίο και την Όλγα να συμμαχούν ώστε να ξεσκεπάσουν τον Διαμαντή χωρίς να πουν σε κανέναν πως υπέγραψαν το διαζύγιο τους. Ο Παύλος αρχίζει να καταλαβαίνει τη στάση της Λουκίας που πήρε το παιδί και έφυγε για Αμερική, έτσι κρατά μια ψύχραιμη στάση. Ο Μανωλιός αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αλλάξει, έτσι ξεκίνησε να είναι πιο σκληρός με την γυναίκα του αλλά και τους εργάτες στα κτήματα. Μια εικόνα που θα προκαλέσει άφθονο γέλιο σε όλους. Στην Αθήνα η Δάφνη συναντά ένα απρόσμενο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ζωής της… την μητέρα της, την οποία θα υποδυθεί η Μάρθα Καραγιάννη.

Μπρούσκο, επεισόδιο 344. Η Αναστασία βλέπει και πάλι μαζί τον Ματθαίο και την Όλγα και ζηλεύει, μια ζήλεια που την οδηγεί σε μια πολύ απότομη και άσχημη συμπεριφορά, καθώς πιστεύει πως ο άντρας της ζωής της την πρόδωσε για ακόμα μια φορά. Αυτό εκμεταλλεύεται ο Διαμαντής και πηγαίνει να βάλει λόγια στην Αναστασία, ώστε αυτή να μισήσει ακόμη πιο πολύ τον Ματθαίο. Οι προσπάθειες του Παύλου να δείξει στον γιο του ποιος είναι ο πραγματικός Διαμαντής, πέφτουν στο κενό. Με το που η Δάφνη έρχεται σε επαφή με την μητέρα της ξυπνούν μέσα της όλες οι άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος. Ο γάμος της Άννας και του Πάτροκλου ετοιμάζεται με τη Δήμητρα να κάνει προσπάθειες να κρύψει την στενοχώρια της, καθώς χάνει μια για πάντα τον άνθρωπο που αγαπά. Η Λουκία επιτίθεται στον Σήφη λέγοντας του πως της κατέστρεψε τη ζωή, με τον Σήφη να της επιτίθεται άσχημα, αλλά μετά το μετανιώνει. Άσχημες σκέψεις κάνει ο Σήφης καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί πως η κόρη του θα μεγαλώσει μαζί με έναν άλλον άντρα μιας και η Αγγελική ετοιμάζεται να παντρευτεί!

Μπρούσκο, επεισόδιο 345. Ο Μηνάς μένει με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τον Σήφη να λέει πως μπορεί να κάνει τα πάντα ώστε να ξεφορτωθεί μια για πάντα τον Αντρέα. Η Λουκία λέει στον Παύλο πως θέλει να πάει στην Ισπανία για να βρει στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο πατέρας τους δεν τους εγκατέλειψε ποτέ με χρέη. Η Λουκία έχει αλλάξει πλέον και στο μυαλό τους κρύβει κακές και ύπουλες σκέψεις. Στον αέρα κοντεύει να τιναχτεί το μπάτσελορ πάρτι της Άννας καθώς η κουμπάρα Αναστασία δεν θέλει να παρευρίσκεται σε κοινό χώρο με την Όλγα. Ο Αχιλλέας δέχεται κάποιες κλήσεις με απόκρυψη, κάνοντας τη Μέλινα έξαλλη. Πίσω από αυτές τις κλήσεις κρύβεται η Αλεξάνδρα. Ο Διαμαντής νευριάζει με την Αναστασία η οποία δεν δέχεται να συνεργαστεί με την Όλγα, άλλο πρόβλημα ότι ο Σήφης δεν θέλει να πάει στον γάμο του ξαδέλφου του. Ο Χρήστος ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Ματθαίο και την Αναστασία σε μια πολύ τρυφερή στιγμή. Ο Μανωλιός κάνει τα πάντα ώστε να πείσει τη Δάφνη να συγχωρέσει την Κωνσταντίνα, αλλά μάταια. Η Ζωή, η μητέρα της Δάφνης εμπιστεύεται τον Μάρκο, ο οποίος στήνει τρόπους για να έρθουν κοντά μάνα και κόρη. Η Δήμητρα δεν είναι καθόλου καλά με τον γάμο και τώρα δεν μπορεί να κρύψει την στενοχώρια της. Η Μαρίνα γρήγορα τρέχει και λέει σε όλους πως η μητέρα της αγαπάει τον Πάτροκλο! Ο Διαμαντής πιάνει την Μελίνα και τον Σήφη σε ένα ραντεβού!

Μπρούσκο, επεισόδιο 346. Ο γάμος είναι έτοιμος και ο Διαμαντής θέλει να τηρηθούν όλα τα έθιμα της Κρήτης. Οι επιθυμίες του Διαμαντή φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Πάτροκλο ο οποίος πρέπει να πάει και με μαντινάδες να ζητήσει από τους γονείς της, την Άννα. Για να μην στενοχωρήσει τον πατέρα του το κάνει! Η Δήμητρα πρέπει να κρύψει την θλίψη της κατά την διάρκεια του γάμου του αγαπημένου της. Η Βασιλική δεν πηγαίνει στον γάμο για χατίρι του Μηνά. Ο Χρήστος με την απουσία του Διαμαντή μπαίνει μέσα στο σπίτι του και βρίσκει πολλά ενοχοποιητικά στοιχεία. Η Μελίνα και η Στεφανία έχουν έρθει πολύ κοντά, κάνοντας την Αγγελική και τον Αχιλλέα έξαλλους.