Μπρούσκο – Επεισόδια 347-348-349-350-351

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 347-348-349-350-351
Μπρούσκο – Επεισόδια 347-348-349-350-351

Μπρούσκο, επεισόδιο 347. Ο Σήφης βλέπει τον Ματθαίο και την Αναστασία σε τρυφερές στιγμές με αποτέλεσμα τα δυο αδέρφια στο τέλος να τσακωθούν και να έρθουν σε μεγάλη ρήξη. Η Λουκία μετά από μέρες απουσίας, επιστρέφει και πάλι στην Κρήτη για να κατακτήσει εκ νέου τον πατέρα του παιδιού της. Η Δάφνη πληγώνεται πολύ με τη συζήτηση που είχε με τη μητέρα της και αποκαλύπτει στο Μάρκο όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχει για αυτήν. Η Μελίνα ζηλεύει και πάλι τον Αχιλλέα, αλλά όλο αυτό το σκηνικό τους οδηγεί σε πολύ όμορφες στιγμές. Ο Πάτροκλος στο γλέντι του γάμου του, για να ευχαριστήσει τον πατέρα του χορεύει κριτικούς χορούς, αλλά ο Μανωλιός ο οποίος ζηλεύει, εξαγριώνεται. Η Δήμητρα η οποία περνά δύσκολες ώρες αφού βλέπει στα μέλια το νιόπαντρο ζευγάρι δεν αντέχει άλλο την ψυχολογική πίεση και αρχίζει τα κλάματα. Ο Διαμαντής καμαρώνει τον γιο του γεμάτος χαρά, αλλά δεν γνωρίζει πως η Όλγα και ο Ματθαίος ετοιμάζουν την καταστροφή του. Ο δικηγόρος ζητά από τον Σήφη να πάει να υπογράψει το διαζύγιο του, αλλά αυτός αρνείται ώστε η Αγγελική να μην μπορεί να παντρευτεί κανέναν άλλον.

Μπρούσκο, επεισόδιο 348. Η Αναστασία και ο Σήφης για ακόμα μια φορά έρχονται σε ρήξη και αιτία είναι ότι ο Σήφης αρνείται να δώσει το διαζύγιο στην Αγγελική. Ο Αχιλλέας δεν πιστεύει κουβέντα σχετικά με όσα του λέει η Μελίνα για την συνάντηση της με τον Σήφη. Ο Πάτροκλος αν και φρεσκοπαντρεμένος δεν μπορεί να ξεπεράσει τη Δήμητρα, έτσι της τηλεφωνεί για να σχεδιάσουν μια νέα συνάντηση. Ο πατέρας του όμως ο οποίος βρίσκει κάποιες φωτογραφίες της Δήμητρας, τρέχει να τον απειλήσει. Η Αντιγόνη ζηλεύει που ο Νεκτάριος φέρνετε άψογα στην γυναίκα του, ενώ ο Χρήστος στέλνει στην αστυνομία όλες τις αποδείξεις σχετικά με τον Διαμαντή. Η αστυνομία αρχίζει να τα εξετάζει την ίδια ώρα που ο Νεκτάριος αρχίζει να νιώθει τον Διαμάντη ως πατέρα του. Αυτό όμως τον φοβίζει καθώς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο Ματθαίος. Ο Παύλος βγαίνει πλέον δημόσια με τη νέα του σύντροφο και όλοι στα Χανιά κουτσομπολεύουν. Η μητέρα της Δάφνης κάνει τα πάντα για να έρθει κοντά της αλλά αυτή την διώχνει λέγοντας πικρές αλήθειες. Η Αναστασία και ο Ματθαίος ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον, ενώ ο Μηνάς παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει πως η Βασιλική θέλει να γίνει η παρένθετη μητέρα. Ο Αχιλλέας και ο Νεκτάριος μεταφέρονται τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, έπειτα από τροχαίο.

Μπρούσκο, επεισόδιο 349. Άσχημα τα νέα για τον Αχιλλέα καθώς ζει δύσκολες ώρες μιας και από το τροχαίο που συνέβη, σκοτώθηκε ένας έφηβος. Η Μελίνα βράχος στέκεται δίπλα του και του δίνει κουράγιο. Η Αναστασία και ο Ματθαίος είναι μαζί και κάνουν όνειρα ενώ ζουν όμορφες στιγμές. Ο Σήφης έπειτα από επικοινωνία με τη Μελίνα αποφασίζει να γυρίσει στο σπίτι του. Ο Σηφης μέσω της δουλειάς καταλαβαίνει πως έχει πολλά κοινά στοιχεία με την Όλγα. Η Δάφνη συναντά και πάλι την μητέρα της αλλά εξακολουθεί να είναι αρνητική απέναντι της. Ο Μάρκος αποφασίζει να μην παραιτηθεί αλλά να προσπαθήσει ακόμα πιο πολύ ώστε μάνα και κόρη να σμίξουν. Ο Νεκτάριος αποφεύγει την Αντιγόνη και έρχεται πολύ κοντά με την γυναίκα του.

Μπρούσκο, επεισόδιο 350. Ο Σηφης και ο Ματθαίος τσακώνονται άσχημα. Η εξέλιξη της υπόθεσης της Δήμητρας σχετικά με την εγκυμοσύνη ρίχνει ψυχολογικά την Μελίνα, καθώς η Δήμητρα δεν θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της Μελίνας και αυτή την κατηγορεί. Ο Αχιλλέας δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται το παιδί που έχασε τη ζωή του. Ο Μάρκος σκέφτεται πως μπορεί η Δάφνη να έρθει πάλι κοντά με την Κωνσταντίνα την ίδια ώρα που ο Μηνάς προσπαθεί να κάνει τη Βασιλική να ξεπεράσει τον φόβο της γέννας. Ματθαίος μαθαίνει πως η Ευρυδίκη είναι μπλεγμένη με τον Διαμαντή. Η Λουκία έχει βρει τις αποδείξεις με τις οποίες ο Παύλος μπορεί να έρθει κοντά με τα παιδιά του, αλλά αυτή τις έχει κρύψει. Η Αναστασία βλέπει πόσο πολύ ο Ματθαίος αγαπά το παιδί της και αποφασίζει να του πει την αλήθεια.

Μπρούσκο, επεισόδιο 351. Ο Αχιλλέας δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει το τραγικό γεγονός με το ατύχημα, έχει να αντιμετωπίσει και την Αλεξάνδρα, η οποία θέλει να τον εκδικηθεί! Το σχέδιο της Όλγας και του Ματθαίου έχει πάρει το δρόμο του. Η Δάφνη δείχνει μετανιωμένη με την άσχημη στάση που κρατά απέναντι στην μητέρα της. Η γιαγιά καταλαβαίνει πως η Μελίνα και η Δήμητρα έχουν μια ψυχρότητα και τις ρωτά να μάθει. Η Δάφνη προσπαθεί να κάνει τη Βασιλική να ξεπεράσει τους φόβους της εγκυμοσύνης. Ο Νεκτάριος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει την Αντιγόνη! Η Δήμητρα αποφασίζει να δουλέψει στο οινοποιείο της οικογένειας παρά τις αντιρρήσεις του άντρα της. Ο Σήφης και η Όλγα έρχονται κοντά.