Μπρούσκο – Επεισόδια 352-353-354-355-356

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 352-353-354-355-356
Μπρούσκο – Επεισόδια 352-353-354-355-356

Μπρούσκο, επεισόδιο 352. Η Αναστασία περιμένει με μεγάλη αγωνία να βγει επιτέλους το διαζύγιο του Ματαίου και της Όλγας, κάτι όμως ακούει στο τηλέφωνο και την βάζει σε σκέψεις σχετικά με αυτό το γεγονός. Η Αναστασία αποκαλύπτει σε όλους πως θα βαφτίσει το παιδί της Παύλο, δηλαδή θα του δώσει το όνομα του πατέρα της, γεγονός που θα εξαγριώσει τον Διαμαντή και τον Σήφη. Η Δήμητρα ξεκινά να εργάζεται στο οινοποιείο της οικογένειας και αυτοί της έχουν ετοιμάσει πάρτι για να την υποδεχθούν. Ο Νεκτάριος φαίνεται πως αλλάζει στάση και προσπαθεί να πλησιάσει τη Δήμητρα, δείχνοντας τρομερό ενδιαφέρον. Η Λουκία είναι πολύ στεναχωρημένη καθώς έμαθε πως η Δάφνη έκανε τραπέζι του Παύλου και της Αντωνίας, της νέας του φίλης, έτσι φέρνει τη Δάφνη σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάρει γυναίκα για να κάνει τις δουλειές στο σπίτι, αλλά δεν γνωρίζει ότι του επιφυλάσσεται μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Μελίνα η οποία δεν μπορεί να δεχθεί πως δεν θα γίνει μάνα, ζητά από τον Αχιλλέα, να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

Μπρούσκο, επεισόδιο 353. Ο Αχιλλέας συμφωνεί να υιοθετήσουν ένα παιδάκι και βλέπουμε την αγάπη τους να δυναμώνει ακόμα πιο πολύ. Έντρομος είναι ο Ματθαίος καθώς μετά το τηλεφώνημα με την Αναστασία ξέχασε να κλείσει το κινητό και μιλούσε με την Όλγα για το πώς θα καταστρέψουν τον Διαμαντή. Η Αλεξάνδρα και ο Πάτροκλος τσακώνονται δημοσίως και η Άννα θυμώνει πάρα πολύ. Ο Μηνάς προσπαθεί να κάνει φίλους τον Σήφη και την Βασιλική, χωρίς να υπάρξει όμως αποτέλεσμα. Ο Μάρκος νιώθει πως η Δάφνη τον παραμελεί ξανά και όταν το καταλάβει αυτό η Δάφνη θα στεναχωρηθεί πολύ. Η Αλεξάνδρα πιστεύει πως ο Αχιλλέας την κακολογεί σε όλους, έτσι θα κάνει κάτι που θα έχει επίπτωση στον γάμο Μελίνας Αχιλλέα. Ο Σήφης αποκαλύπτει στον Μηνά πως σε λίγο θα συλληφθεί ένα άτομο που εμπλέκεται στην απαγωγή της Μελίνας, έτσι η αρχή του τέλους ξεκινά.

Μπρούσκο, επεισόδιο 354. Η Μελίνα θα βρει στο μπουφάν του άνδρα της κραγιόν και θα αρχίσει να του κάνει και πάλι σκηνές ζηλοτυπίας, ενώ αυτός για ακόμα μια φορά προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ο Μάρκος βάζει όρους στη Δάφνη, καθώς νιώθει πάλι πως τον παραμελεί. Ο Πάτροκλος συλλαμβάνεται και ο Σήφης μένει με το στόμα ανοιχτό! Σοκαρισμένοι είναι όλοι με την κατάσταση της υγείας της Αναστασίας, μιας και δεν μπορούν να την εντοπίσουν, ενώ το κινητό της είναι κλειστό. Ο Μανωλιός τσακώνεται με την γυναίκα του γιατί πιστεύει πως αυτή φταίει που η Αναστασία έπαθε δηλητηρίαση. Ο Νεκτάριος και ο Αχιλλέας τσακώνονται με αφορμή τον Πάτροκλο και την Αλεξάνδρα. Η Μελίνα θα πάει σε ακόμα μια συνεδρία με την Αλεξάνδρα και αυτή θα προσπαθήσει να της βάλει λόγια για τον Αχιλλέα. Η Αντιγόνη αποφασίζει να μιλήσει στον Νεκτάριο, αλλά αυτός την απορρίπτει. Έτσι αποφασίζει να πάει στην Κύπρο και να τον βρει.

Μπρούσκο, επεισόδιο 355. Ο Σήφης αρχίσει να υποψιάζεται πως ο Διαμαντής ευθύνεται για την απαγωγή της Μελίνας. Ο Σήφης αποφασίζει να αποκαλύψει όλα τα στοιχεία σχετικά με την απαγωγή της Μελίνας, αλλά πρώτα πρέπει να μιλήσει μαζί της. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα έχουν πάει σε δικηγόρο για να μάθουν τι πρέπει να κάνουν για να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Η κοπέλα που έχουν βάλει στο σπίτι τους για να τους βοηθά στις δουλειές, φέρεται πολύ παράξενα και δεν γνωρίζουν τι μεγάλο κίνδυνο διατρέχουν έχοντας την στο σπίτι τους. Ο Ματθαίος και η Όλγα υποκρίνονται πως ζουν πολύ όμορφα μαζί, αλλά σχεδιάζουν πως θα καταστρέψουν τον Διαμαντή. Η Αντιγόνη προσπαθεί να πείσει τον Νεκτάριο να είναι και πάλι μαζί, ενώ αυτός έχει στραφεί πλέον προς τη γυναίκα του.

Μπρούσκο, επεισόδιο 356. Ο Μηνάς προσπαθεί να βοηθήσει τον Σήφη να μπει στο σπίτι του θείου του και να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία. Η υπηρέτρια που έχει η Μελίνα της λέει πως γνωρίζει μια οικογένεια που ίσως θέλει να δώσει το παιδί για υιοθεσία. Η Δάφνη αποφασίζει να ψάξει το γενεαλογικό της δένδρο. Έτσι ανακαλυφθεί πως έχει ρίζες από τη Σουηδία! Ο Ματθαίος περιμένει πως και πώς να μπει ο Διαμαντής φυλακή για να είναι μαζί με την Αναστασία, πληγώνοντας την Όλγα που τον αγαπά ακόμα. Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται το σπίτι του Αχιλλέα και θυμώνει, ενώ η Μελίνα μένει άφωνη όταν καταλαβαίνει πως η Αλεξάνδρα γνωρίζει την οικιακή βοηθό τους.