Μπρούσκο – Επεισόδια 357-358-359-360-361

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια  357-358-359-360-361
Μπρούσκο – Επεισόδια 357-358-359-360-361

Μπρούσκο, επεισόδιο 357. Ο Σήφης ξεκαθαρίζει στη Λουκία πως δεν βλέπει το παιδί της σαν συγγενή του και ότι η άποψη του δεν θα αλλάξει ούτε με την πάροδο του χρόνου. Και η Αναστασία όμως αναπάντεχα συγκρούεται μαζί της ενώ ζητά από τον πατέρα της να της μαζέψει λίγο τα λουριά, διότι αυτή κάνει περίεργες κινήσεις. Τώρα η Αλεξάνδρα πρέπει να εξηγήσει στη Μελίνα και τον άντρα της από που γνωρίζει την οικιακή βοηθό τους, ενώ η οικιακή βοηθός τους βοηθά επίσης στο να αποκτήσουν παιδί! Η Άννα τσακώνεται με τον Πάτροκλο και του ζητά να μάθει γιατί αυτός φοβάται μήπως μπει φυλακή και τι έχει κάνει στο παρελθόν που αυτή δεν το γνωρίζει. Ο Νεκτάριος πλησιάζει και πάλι τη γυναίκα του για να είναι όπως και πριν από την Αντιγόνη. Η Αντιγόνη το μαθαίνει και θλίβεται πολύ. Ο Ματθαίος ετοιμάζει ένα ταξίδι στην Κρήτη για να δει την Αναστασία, αυτό το μαθαίνει η Όλγα και πληγώνεται παρά πολύ καθώς τον αγαπάει. Η Βασιλική ξεκίνησε τις ετοιμασίες του γάμου και αυτή επιθυμεί το μυστήριο να τελεστεί στα Μάταλα, ενώ ο Μηνάς δεν θέλει. Ο Μηνάς και ο Σήφης συνεργάζονται ώστε ο Σήφης να μπει μέσα στο σπίτι του θειου του και να βρεις στοιχεία που να ενοχοποιούν τον Διαμαντή σχετικά με την απαγωγή της Μελίνας. Ο κηπουρός όμως βλέπει τον Σήφη και αμέσως ενημερώνει τον Διαμαντή. Ο Σήφης όμως προλαβαίνει, αλλά εν συνεχεία αυτό που θα δει θα τον σοκάρει έντονα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 358. Ο Σήφης είναι χαμένος στον κόσμο του με τα αδιάσειστα στοιχεία που βρήκε στο χρηματοκιβώτιο του Διαμαντή. Στοιχεία που ενοχοποιούν τον θείο του. Αγαπάει πολύ τον θείο του και παλεύει με τα συναισθήματα του, αλλά πρέπει να κάνει αυτό που οφείλει, να τον καταγγείλει δηλαδή στην αστυνομία. Ο Σήφης είναι απελπισμένος και τρέχει στην αγκαλιά του πατέρα του, τον οποίον ξεκίνησε σιγά-σιγά να πιστεύει. Ο Ματθαίος και η Αναστασία από την άλλη μεριά, περνούν όμορφες στιγμές σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και αυτός της κάνει πρόταση γάμου. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι , έτσι πάνε να επισκεφτούν μια οικογένεια που όπως φαίνεται θέλει να τους δώσει το παιδί τους. Η Μελίνα πιστεύει πως ίσως αυτό το βρέφος γίνει το δικό της παιδί…

Μπρούσκο, επεισόδιο 359. Ο Σήφης, ο οποίος βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα του και συμπεριφέρεται σαν σοκαρισμένος, ερωτείται από αυτόν τι του συνέβη, αλλά αυτός δεν του λέει τίποτα σχετικά με τον Διαμαντή, καθώς είναι τόσο μπερδεμένος και δεν ξέρει εάν θα πρέπει να τα αποκαλύψει όλα και να τον καταγγείλει στην αστυνομία, ή να κρύψει την ενοχή του θείου του. Η Αλεξάνδρα τηλεφωνεί στον Αχιλλέα κάνοντας έξαλλη τη Μελίνα, η οποία για ακόμα μια φορά ξεσπά, ενώ τον Αχιλλέα τον έχει βολέψει που η γυναίκα του σκέφτεται μόνο το παιδί και βρίσκει αφορμές ώστε να πηγαίνει να βλέπει εκείνο το μικρούλι. Τέλος στη σχέση Νεκτάριου και Αντιγόνης, αφού ο Νεκτάριος αποκαλύπτει στην Αντιγόνη πως δεν σκοπεύει να αφήσει την γυναίκα του για αυτήν και πως την έχει πλέον ξεπεράσει. Ο Ματθαίος και η Αναστασία ζουν όμορφες στιγμές, ενώ ο Ματθαίος ανησυχεί για την σύγκρουση με τον Διαμαντή. Ο Σήφης τηλεφωνεί στη Μελίνα γα να μάθει πληροφορίες σχετικά με την απαγωγή της και έτσι αποφασίζει πως πρέπει να πάει να καταγγείλει τον θειο του.

Μπρούσκο, επεισόδιο 360.Η Ανδρούλα θέλει να βγάλει από τη μέση τον Αχιλλέα και τη Μελίνα και πηγαίνει στην Αλεξάνδρα για να την στηρίξει ψυχολογικά. Ρήξη ανάμεσα στη σχέση Ανδριανής με τον Ματθαίου καθώς αυτός της ανακοινώνει πως θα χωρίσει την Όλγα για τα μάτια της Αναστασίας, μιας και αυτή είναι η γυναίκα που αγαπά πραγματικά. Η Δάφνη για να αναθερμάνει τη σχέση της με τον άνδρα της επιστρατεύει την ομορφιά της ενώ η Κωνσταντίνα μαθαίνει Ιταλικά στον Μανωλιό για το ταξίδι του στην Ιταλία. Η Αντιγόνη καταφθάνει στην Κύπρο γιατί δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Νεκτάριο, αλλά πέφτει σε βαθιά θλίψη καθώς αυτός την απορρίπτει. Η Άννα η οποία κατάλαβε πως ο Πάτροκλος φέρεται παράξενα όσον αφορά τη Δήμητρα, του ζητά εξηγήσεις. Ο Σήφης πλέον είναι έτοιμος να πάει στην αστυνομία. Πήρε τελικά την απόφαση που δικαιώνει τον πατέρα του.

Μπρούσκο, επεισόδιο 361. Ο Σήφης φτάνει στο αστυνομικό τμήμα και καταγγείλει τον Διαμαντή! Δύσκολα τα πράγματα για τον Διαμαντή ο οποίος ταυτόχρονα μαθαίνει πως η Όλγα τον πρόδωσε και τηλεφωνικά της απειλεί πως θα την σκοτώσει. Ο Ματθαίος αποκαλύπτει τα πάντα στην Αναστασία. Ο Πάτροκλος και η Άννα τσακώνονται άσχημα μιας και αυτός της αποκαλύπτει πως ναι μίλαγε στο τηλέφωνο με τη Δήμητρα. Ο Χρήστος ο οποίος θέλει να προστατέψει την αδελφή του, ζητά από τον Ματθαίο να είναι λίγο πιο διακριτικός σε ότι έχει να κάνει με την Αναστασία. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας γεμάτοι χαρά σπεύδουν στα καταστήματα για να αγοράσουν τα απαραίτητα για να υποδεχτούν το παιδί στο σπίτι τους. Ο Αχιλλέας όμως ανησυχεί καθώς αμφιβάλει εάν η συγκεκριμένη υπόθεση υιοθεσίας έχει αίσιο τέλος. Η Ευρυδίκη απειλεί τον Διαμαντή και αυτός γεμάτος οργή… την στέλνει στο νοσοκομείο!