Μπρούσκο – Επεισόδια 362-363-364-365-366

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια  362-363-364-365-366
Μπρούσκο – Επεισόδια 362-363-364-365-366

Μπρούσκο, επεισόδιο 362. Η αστυνομία έπειτα από ένταλμα του εισαγγελέα πηγαίνει στο σπίτι του Διαμαντή, ανοίγει το χρηματοκιβώτιο και βρίσκει εκεί τα σημειωμένα χαρτονομίσματα της απαγωγής της Μελίνας. Ο Διαμαντής έτσι συλλαμβάνεται και μαζί με τη σύλληψη αυτού, ο Διαμαντής θα πάρει μαζί του και άλλους πολλούς, οι οποίοι εμπλέκονται στις υποθέσεις, αλλάζοντας μια για πάντα τις σχέσεις και τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο Διαμαντής ανακρίνεται, αλλά φυσικά αρνείται τα πάντα. Το παιχνίδι όμως έχει τελειώσει με αυτόν, μιας και οι αποδείξεις είναι πολύ σοβαρές, ενώ όλοι στα Χανιά έχουν σοκαριστεί με αυτή τη σύλληψη. Η είδηση θα φτάσει μέχρι την Κύπρο και οι συνεργάτες τους θα αναστατωθούν. Ο Πάτροκλος δε, έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Η Αναστασία και ο Σήφης τσακώνονται μιας και αυτή βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Αν και η Μελίνα έμαθε για τους απαγωγείς της δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία, καθώς σκέφτεται συνεχώς το θέμα της υιοθεσίας, με το ζευγάρι να ετοιμάζει το δωμάτιο του παιδιού.

Μπρούσκο, επεισόδιο 363. Η Αναστασία λιποθυμά στα χέρια του πατέρα της όταν ο αδελφός της θα της πει κάτι που θα την ταράξει, ότι δηλαδή αυτός πήγε και κατήγγειλε τον θειο της στην αστυνομία, σχετικά με την απαγωγή της Μελίνας. Στα Χανιά καταφθάνουν ο Νεκτάριος και ο Ματθαίος. Ο Ματθαίος για να είναι στο πλευρό της Αναστασίας και ο Νεκτάριος για να είναι στο πλευρό του Πάτροκλου. Η Λουκία είναι ενοχλημένη με τη σύλληψη του Διαμαντή και αυτό διότι ο Σηφης και ο πατέρας του έχουν έρθει αρκετά κοντά. Ο Μανωλιός θέλει να μάθει τι συνέβη και ο Διαμαντής συνελήφθη, αλλά χωρίς να το θέλει θα πληροφορήσει όλα τα Χανιά πως ο Διαμαντής μπήκε στη φυλακή. Ο Μάρκος και η Δάφνη τσακώνονται, καθώς η Δάφνη εξομολογείται πως σκέφτεται τον πρώην άντρα της και αυτό που του συνέβη. Η Ευρυδίκη βρίσκεται στο νοσοκομείο βαριά χτυπημένη και λέει την αστυνομία πως έπεσε θύμα ληστείας, καθώς φοβάται να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Σηφης εξοργίζεται όταν βλέπει στο σπίτι του τον Ματθαίο. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας τρομοκρατούνται όταν μαθαίνουν από την Αλεξάνδρα πως κινδυνεύουν!

Μπρούσκο, επεισόδιο 364. Η Αναστασία υπερασπίζεται μπροστά στον Σηφη τη σχέση της με τον Ματθαίο και το πώς αυτός βρίσκεται το σπίτι της, κάνοντας τον αδελφό της έξαλλο. Αυτό που θα εκπλήξει την Αναστασία, ωστόσο, είναι ότι ο Ματθαίος θα ζητήσει από την Αναστασία να αναλάβει η δική της οικογένεια τη ζημιά που έγινε με τα κρασιά! Η γιαγιά βρίσκεται στο πλευρό της Όλγας και κάνει ότι μπορεί για να χαλάσει τη σχέση του εγγονού της με την Αναστασία. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα τρομοκρατούνται όταν μαθαίνουν από την Αλεξάνδρα ποια είναι η οικιακή τους βοηθός και πως κινδυνεύουν. Η Άννα ζητά εξηγήσεις από τη Δήμητρα σχετικά με τις σχέσεις που έχει με τον Πάτροκλο. Η κίνηση της Άννας όμως θα οδηγήσει σε έναν άγριο καυγά με τον Πάτροκλο. Ο Σηφης ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει κάνει ο θειος του και έτσι τηλεφωνεί στη Μελίνα ζητώντας τη να την δει.

Μπρούσκο, επεισόδιο 365. Ο Διαμαντής έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα μπαίνει στη φυλακή. Σοκ παθαίνουν η Αναστασία και ο Πάτροκλος, ενώ είναι έξαλλοι με αυτό που έκανε ο Σήφης. Ο Σηφης από την άλλη μεριά είναι ράκος, γιατί πιστεύει πως ο θειος του πρέπει να έχει κάνει και πολλά άλλα άσχημα πράγματα. Και οι Ματθαίοι όμως ετοιμάζουν επίθεση προς τον Διαμαντή, ζητώντας του αποζημίωση για τα κρασιά που θα πήγαιναν στην Κίνα. Η Αναστασία και ο Ματθαίος περιμένουν πότε θα καταφέρουν να ζήσουν μαζί. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα ταξιδεύουν στα Χανιά. Ο Σηφης αποκαλύπτει στη Μελίνα ότι έχει να κάνει με τον Διαμαντή και πως δεν την έχει ξεχάσει ακόμα. Η συνάντηση αυτή θα φέρει σε κόντρα για ακόμα μια φορά τους δυο αντιπάλους. Η Δάφνη και ο Μάρκος τσακώνονται επίσης, όταν ο Μάρκος μάθει πως η Δάφνη πήγε στη φυλακή να δει τον Διαμαντή.

Μπρούσκο, επεισόδιο 366. Ο Διαμαντής βρίσκεται στη φυλακή! Από εκεί δίνει κουράγιο στα παιδιά του λέγοντας τους πως σύντομα θα είναι ελεύθερος. Η Δάφνη εξηγεί στον Μάρκο πως δεν πήγε να δει τον Διαμαντή και ότι πρόκειται για φήμες. Ο Αχιλλέας κατηγορεί τον Σηφη πως αυτός σχεδίασε την απαγωγή, για να κερδίσει χρήματα. Αυτό το μαθαίνει η Μελίνα και θυμώνει με τον άντρα της. Ο Παύλος είναι έξαλλος με τη Λουκία, καθώς πιστεύει πως αυτή υπονομεύει τις σχέσεις του Σήφη μαζί του. Ο Νεκτάριος δεν θέλει πια την Αντιγόνη και της φέρεται σκληρά, ενώ αυτή τον απειλεί πως θα τα πει όλα στην γυναίκα του. Η Αναστασία πήρε την απόφαση πως ήρθε η ώρα να πει στον Ματθαίο πως αυτός είναι ο ποτέρας του παιδιού της. Ο Σηφης είναι έτοιμος να πάει να δει τον θειο του και να αντιμετωπίσει την οργή του.

1