Μπρούσκο – Επεισόδια 367-368-369-370-371

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια   367-368-369-370-371
Μπρούσκο – Επεισόδια 367-368-369-370-371

Μπρούσκο, επεισόδιο 367. Ο Διαμαντής παρόλο που βρίσκεται στη φυλακή, ζητά από τους ανθρώπους του να πάνε να δολοφονήσουν την Όλγα. Επίσης ζητά από τον δικηγόρο του να αποκληρώσει τον ανιψιό του τον Σήφη, ενώ αλλάζει τη διαθήκη και δεν του αφήνει ούτε ένα Ευρώ! Η εφαρμογή του Διαμαντή αρχίζει να λαμβάνει χώρα, αλλά εκτός από την Όλγα κινδυνεύει θανάσιμα και ο ανιψιός του. Η Μελίνα η οποία ακόμα δεν έχει πιστέψει πως ο Διαμαντής σχεδίασε την απαγωγή, πιστεύει πως ο Σηφης δεν έχει ανάμιξη με την απαγωγή και τσακώνεται με τον Αχιλλέα. Ο Πάτροκλος οδηγείται για ακόμα μια φορά για κατάθεση σχετικά με την απαγωγή της Μελίνας. Οι αστυνομικοί δεν πιστεύουν τα λεγόμενα του και καλούν για κατάθεση την Βασιλική και τον Αχιλλέα καθώς υποτίθεται πως εκείνο το βράδυ ήταν μαζί στην Κύπρο. Η Αντιγόνη δεν αντέχει άλλο την απόρριψη του Νεκτάριου και είναι έτοιμη να πάει να πει την αλήθεια στην Δήμητρα. Η Αναστασία σκέφτεται και πάλι το ενδεχόμενο να πει στον Ματθαίο την αλήθεια για το παιδί.

Μπρούσκο, επεισόδιο 368. Η Αναστασία αποκάλυψε την αλήθεια στον Ματθαίο και αυτός δεν ξέρει πως να φερθεί. Να πετάξει από τη χαρά του που το παιδί που τόσο αγαπά είναι δικό του παιδί, ενώ κρατά αποστάσεις την ίδια ώρα από την Αναστασία καθώς αυτή του έκρυψε όλο αυτό το διάστημα την αλήθεια. Τώρα είναι πολύ ευτυχισμένος, ξέρει ότι έχει ένα παιδί με την γυναίκα που αγαπά. Η Αναστασία όμως πληγώνεται ακόμα μια φορά από το φίδι – Διαμαντή καθώς από τη φυλακή της λέει πως ο Ματθαίος την κοροϊδεύει. Η Όλγα γνωρίζει ότι κινδυνεύει και ζητά τη βοήθεια του Σήφη. Ο Σήφης την βοηθά αλλά κατά την διάρκεια της καταδίωξης τους από έναν συνεργάτη του Διαμαντή, κινδυνεύει τόσο η Όλγα όσο και ο Σήφης να πέσουν κάτω νεκροί. Ο Πάτροκλος κινδυνεύει να μπει φυλακή καθώς τα στοιχεία είναι πολλά εις βάρος του και ο αστυνόμος ζητά να του αποκαλύψει τι σχέση έχει με τον Φραντς Βάις. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας αγωνιούν μέχρι να ακούσουν εάν τελικά η γυναίκα τους δώσει το παιδί για υιοθεσία.

Μπρούσκο, επεισόδιο 369. Σοκ παθαίνει η Αναστασία όταν ακούει από τον ίδιο τον Ματθαίο την παγίδα που έχουν στήσει στον θειο της και τι ρόλο έχει η Όλγα σε όλα αυτά. Ο Παύλος καταθέτει στα παιδιά του τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως αυτός δεν τους εγκατέλειψε ποτέ και προπαντός με χρέη, όπως τους είχε πει ο Διαμαντής. Η Δάφνη θεωρεί πως ο Διαμαντής είναι αθώος, έτσι πηγαίνει και πάλι να τον δει στη φυλακή. Η Μελίνα είναι χάλια, καθώς η Αντιγόνη φεύγει για πάντα στο Παρίσι. Η Αλίκη ζητά από τον Χρήστο να παντρευτούν. Η Ευρυδίκη το παίζει άρρωστη για να πάρει λεφτά από τον Αχιλλέα ενώ μπροστά στη Μελίνα προβαίνει σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Μπρούσκο, επεισόδιο 370. Έπειτα από το προηγούμενο επεισόδιο με την Ευρυδίκη η Μελίνα του λέει να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει την Ευρυδίκη. Ο Σηφης τσακώνεται με τον Ματθαίο όχι μόνο για την Αναστασία αλλά και γιατί ζητώντας περισσότερα χρήματα από τον Διαμαντή βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της Όλγας. Η Άννα πιέζει τη Δήμητρα με σκοπό να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με την σχέση που έχει αυτή με τον άντρα της. Ο Σηφης μαθαίνει ποιος είναι αυτός που καταδίωξε την Όλγα και μαζί με τον Μηνά πάνε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Η Πανίτσα ζητά από την Δάφνη να είναι καχύποπτη προς τον Μάρκο. Η γιαγιά φτάνει στην Κρήτη και επιτίθεται στην Αναστασία μπροστά στα μάτια του Ματθαίου.

Μπρούσκο, επεισόδιο 371. Βλέπουμε τώρα μέσα στη φυλακή το πραγματικό πρόσωπο του Διαμαντή και με το τη κακία σχεδιάζει την καταστροφή του Ματθαίου και την Όλγας, ενώ προσπαθεί με τις υψηλές γνωριμίες που έχει, να αφεθεί ελεύθερος. Ο Σηφης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον πατέρα του. Η Μελίνα καλεί στο σπίτι την Αλεξάνδρα, αλλά τίποτα δεν θα χαλάσει την ηρεμία του ζευγαριού, μιας και καταφθάνει το παιδί που θα υιοθετήσουν. Ο Ματθαίος κάνει και επίσημα αναγνώριση του παιδιού και μαζί με την Αναστασία προσπαθούν να ζήσουν όλα αυτά που δεν έζησαν τόσα χρόνια.