Μπρούσκο – Επεισόδια 372-373-374-375-376

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 372-373-374-375-376
Μπρούσκο – Επεισόδια 372-373-374-375-376

Μπρούσκο, επεισόδιο 372. Τελικά βλέπουμε προς μεγάλη χαρά των πρωταγωνιστών, το παιδί να δίνεται για υιοθεσία στη Μελίνα και τον Αχιλλέα και πλέον το παίρνουν στο σπίτι τους. Ωστόσο, η Μελίνα φοβάται εάν τελικά καταφέρει να γίνει μια σωστή μητέρα. Στην Κρήτη από την άλλη μεριά η Όλγα κινδυνεύει με τον Σηφη να προσπαθεί να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της συνεργάτιδας του. Ο γάμος της Αλίκης ετοιμάζεται πυρετωδώς και η πικραμένη Πανίτσα σπεύδει να την βρει ώστε η Αλίκη να της δώσει συμβουλές, ώστε να μάθει πώς να τυλίξει κανέναν άντρα! Ο Μηνάς και η Δάφνη θρηνούν για κάτι, δεν αποκαλύπτουν όμως τι είναι αυτό που τους οδηγεί σε αυτή τη μεγάλη θλίψη. Βλέπουμε επίσης πως ο Νεκτάριος επηρεάζεται τόσο πολύ από τον Διαμαντή και πηγαίνει στον Ματθαίο και του ζητά να κάνει τεστ πατρότητας στο παιδί ώστε να μάθει εάν το παιδί είναι δικό του ή Αναστασία του λέει ψέματα. Όλα όσα όμως λέει ο Νεκτάριος εξοργίζουν τον Ματθαίο. Τελικά η Βασιλική δέχεται τον Σηφη ως κουμπάρο στον γάμο της με τον Μηνά. Όμορφες στιγμές ζει η Μελίνα και ο Αχιλλέας, αλλά έντρομη η Μελίνα μέσα στη νύχτα πετάγετε και λέει στον Αχιλλέα πως το παιδί δεν αναπνέει!

Μπρούσκο, επεισόδιο 373. Το ζευγάρι ζει όμορφες στιγμές παρόλο που η Μελίνα δεν ξέρει και πολλά από παιδιά και ζει μέσα στις ανασφάλειες. Η μητέρα του παιδιού όμως περνά πολύ δύσκολα χωρίς το παιδί της και μετάνιωσε που έδωσε τη μικρή. Ο Ματθαίος, η Όλγα και η Αναστασία σε μια συνάντηση τσακώνονται για ακόμα μια φορά. Ο Πάτροκλος έχει αρχίσει να δείχνει την πραγματική του συμπεριφορά προς την γυναίκα του και γίνεται επιθετικός. Αυτή παίρνει την απόφαση να τον διώξει από το σπίτι. Ο Μηνάς και η Δάφνη βλέπουν πως έχουν πολλές απουσίες και πως θα μείνουν μετεξεταστέοι. Ο Ματθαίος πηγαίνει στον Διαμαντή και του λέει πως γνωρίζει τα πάντα για την ίντριγκα που έχει στήσει με την Όλγα και ο Διαμαντής κατηγορεί την ανιψιά του την Αναστασία. Ο Σήφης και ο Παύλος συνεργάζεται πλέον επαγγελματικά, δίνοντας τα χέρια. Ο Μανωλιός καταφθάνει και λέει ένα περίεργο νέο στον Ματθαίο και την Αναστασία.

Μπρούσκο, επεισόδιο 374. Τα νέα σχετικά με τον Διαμαντή κατέφθασαν και η Αναστασία στενοχωριέται πολύ για τον θειο της. Αυτό βλέπει ο Ματθαίος και προβληματίζεται. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα ζουν όμορφες στιγμές, ενώ ο Σηφης προσπαθεί να μάθει με την ιδέα πως δεν θα ζει με την κόρη του, καθώς η Αγγελική παντρεύεται. Η Δάφνη και η Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο της Αγγελικής. Η Αναστασία πληροφορείται από την Άννα πως χώρισε με τον ξάδελφο της και αυτή προσπαθεί να τους τα ξαναφτιάξει. Ο Μάρκος ανησυχεί όταν βλέπει πως ο Ματθαίος και ο Παύλος είχαν σχέσεις από το βαθύ παρελθόν. Η Αδριανή κλείνει οριστικά την πόρτα του Ματθαίου και ο λόγος είναι η σχέση του με την Αναστασία. Αναστάτωση φέρνει η Αλεξάνδρα στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

Μπρούσκο, επεισόδιο 375. Η Αλεξάνδρα τους λέει πως η Μάρθα θέλει πίσω το παιδί και ο Αχιλλέας της λέει έντονα πως δεν πιστεύει αυτά που του λέει. Η Άννα λέει στον Πάτροκλο πως η αστυνομία θα κάνει έρευνες σχετικά με την σχέση που είχε αυτός με τον Γερμανό σχετικά με την απαγωγή της Μελίνας. Ο Αχιλλέας και ο Ματθαίος βάζουν τον Νεκτάριο να ακούσουν συνομιλία σχετικά με τον Διαμαντή, ώστε να ακούσει ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας του. Η γιαγιά φέρνει τον Ματθαίο σε δίλλημα και του λέει Ο Μανωλιός και η Κωνσταντίνα κερδίζουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Ο Διαμαντής είναι άσχημα στην υγεία του και έτσι ο Σηφης κάνει πίσω την συνεργασία με τον πατέρα του.

Μπρούσκο, επεισόδιο 376. Η Μελίνα επιτίθεται στη Μάρθα με πρωτοφανή τρόπο, καθώς πιστεύει πως πλέον είναι δικό της παιδί. Έκπληξη περιμένει τον Αχιλλέα με αυτή την συμπεριφορά. Η Όλγα και η Αναστασία τσακώνονται για ακόμα μια φορά, όπου η Όλγα βγαίνει νικήτρια. Ο Παύλος λέει στον Διαμαντή πως θα τον πολεμήσει με ότι μέσω και ένα διαθέτει. Η Αλεξάνδρα μιλάει στη Δήμητρα και το Νεκτάριο για την Μάρθα και το πόσο χάλια αυτή είναι. Η Δήμητρα πηγαίνει να δείτε να τα λεγόμενα της Αλεξάνδρας είναι αληθινά. Η Μελίνα εν το μεταξύ στο σπίτι ακούει θορύβους, αλλά ο Αχιλλέας είναι δύσπιστος. Τελικά η Άννα λυγίζει με τις ιστορίες που της λέει ο Πάτροκλος και τον δέχεται πάλι πίσω. Ο Σηφης μαθαίνει από τον δικηγόρο του Διαμαντή πως ο θειος του τον αποκλήρωσε.