Μπρούσκο – Επεισόδια 377-378-379-380-381

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 377-378-379-380-381
Μπρούσκο – Επεισόδια 377-378-379-380-381

Μπρούσκο, επεισόδιο 377. Ο Αχιλλέας έχει επηρεαστεί πολύ με αυτά που του είπε η Δήμητρα σχετικά με τη βιολογική μητέρα του παιδιού και πηγαίνει να τη δει για να μάθει τι συμβαίνει. Δίπλα από το καφενείο της Κωνσταντίνας, ο Κικης ετοιμάζει να ανοίξει ένα γραφείο τελετών! Φυσικά όμως κανείς δεν θέλει να ανοίξει αυτό το… μαγαζί.. Η Βασιλική και ο Μηνάς σχεδιάζουν τον γάμο τους, ενώ ο Σηφης πηγαίνει στη φυλακή για να δει τον Διαμαντή. Οι δυο τους ανταλλάσουν βαριές κουβέντες. Ο Παύλος και ο Μάρκος σκέφτονται τώρα που απουσιάζει ο Διαμαντής να μπουν στο σπίτι του και να βρουν και άλλα στοιχεία τον οποίο να ενοχοποιούν. Στο καφενείο της Κωνσταντίνας, ο Πάτροκλος έχει ξεχάσει το κινητό του και καθώς όταν ο Μανωλιός από περιέργεια το παίρνει στα χέρια του βλέπει άπειρες φωτογραφίες της Δήμητρας. Η Μελίνα ανακαλύπτει πως κάποιος είναι έξω από το σπίτι τους και τους παρακολουθεί. Όταν ο Αχιλλέας επιστρέφει βλέπει την γυναίκα του και το παιδί να απουσιάζουν ενώ το σπίτι έχει παραβιαστεί!

Μπρούσκο, επεισόδιο 378. Ο Αχιλλέας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θέλει να ειδοποιήσει την αστυνομία έτσι ώστε να μάθει εάν στο σπίτι έχουν μπει κλέφτες. Ο Παύλος και ο Μάρκος μπαίνουν στο σπίτι του Διαμαντή. Τότε όμως καταφθάνει και ο Πάτροκλος και οι τρεις άντρες τσακώνονται άσχημα. Η Κωνσταντίνα για να καταφέρει να μην ανοίξει το γραφείο τελετών ακριβώς δίπλα από το μαγαζί της, κανονίζει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη, ένα ραντεβού το οποίο διακόπτεται όμως από τον Μανωλιό με ένα περίεργο τρόπο. Ο Σηφης τρέχει στον πατέρα του για να του πει όλα όσα κρατά στην ψυχή του και τον βασανίζουν τόσα χρόνια. Έξω από το σπίτι των Ματθαίων έχει πάει η Μάρθα η οποία κάνει άσχημες σκέψεις.

Μπρούσκο, επεισόδιο 379. Η Στεφανία αποφασίζει να μην παρευρεθεί στον γάμο της μητέρας της, για να μην στεναχωρηθεί ο Σηφης. Η Λουκία διψάει για εκδίκηση και πλησιάζει την Στεφανία, αυτή τη φορά με πολύ κακό σκοπό. Οι Ματθαίοι καταλαβαίνουν πως η Μάρθα είναι στο σπίτι τους. Ο Πάτροκλος καταλαβαίνει πως κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του πατέρα του και φοβάται πολύ. Ο Μανωλιός, ο οποίος ζηλεύει τη γυναίκα του, τα βάζει με τη Δάφνη γιατί πιστεύει πως αυτή καλύπτει τη φίλη της να βγει ραντεβού με τον Κίκη. Ο Μηνάς στεναχωρείται και η Βασιλική για να μην είναι αυτός έτσι, του λέει πως τελικά ο γάμος θα γίνει στα Χανιά, αυτό μαθαίνει η Δάφνη και γίνεται έξαλλη καθώς έχει κάνει τόσες προετοιμασίες εκτός Χανίων. Η Αναστασία και ο Ματθαίος σχεδιάζουν τη ζωή τους μαζί, αλλά ένας άντρας τους παρακολουθεί.

Μπρούσκο, επεισόδιο 380. Η Αναστασία και ο Ματθαίος κάνουν όνειρα για τον γάμο τους, αλλά δεν γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας αυτού του άγνωστου άντρα, ο οποίος τους παρακολουθεί. Ο Μανωλιός ψάχνει να βρει που είναι χαμένη η γυναίκα του, ενώ ο Κικη συνεχίζει να τη φλερτάρει. Ο Μηνάς και η Δάφνη καλύπτουν την Κωνσταντίνα στον Μανωλιό. Η Λουκία αποκαλύπτει τον Τζονι πως θα κάνει κακό στην Στεφανία για να εκδικηθεί τον Σηφη. Ο Αχιλλέας και ο Ματθαίος εκβιάζουν τον Πάτροκλο να τους δώσει πίσω τα χρήματα που τους έχει πάρει και του ζητάνε να πάει να πουλήσει το σπίτι του Διαμαντή για να βρει τα χρήματα. Ο Πάτροκλος ζητά από το Νεκτάριο να τον απελπιστεί, αλλά αυτός δεν λαμβάνει μέρος στην υπόθεση.

Μπρούσκο, επεισόδιο 381. Άσχημα τα πράγματα για τη Μάρθα και ακραία όλα οα σκοπεύει να κάνει. Ο Αχιλλέας δεν ξέρει τίνος χατίρι να χαλάσει και παίρνει την τελική απόφαση, αλλά οι αντιδράσεις που θα δει θα τον σοκάρουν. Η Δάφνη πιστεύει πως ο Μάρκος θα την απατήσει και πάλι, έτσι παίρνει μια απόφαση η οποία θα της αλλάξει όλη τη ζωή. Ο Πάτροκλος προσπαθεί να κάνει τα αδέλφια να τσακωθούν και βάζει λόγια στον Νεκτάριο για τον Αχιλλέα και τον Ματθαίο. Ο Διαμαντής καλεί την Άννα στην φυλακή και την απειλεί. Ο Διαμαντής θέλει να πάρει με το μέρος του την Αναστασία και ψάχνει τρόπους…