Μπρούσκο – Επεισόδια 382-383-384-385

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 382-383-384-385-386
Μπρούσκο – Επεισόδια 382-383-384-385

Μπρούσκο, επεισόδιο 382. Ο Αχιλλέας βλέποντας πως η Μάρθα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση εξαιτίας της απουσίας του παιδιού της, παίρνει το παιδί και το δίνει στη μητέρα του κάνοντας έξαλλη τη Μελίνα. Το ζευγάρι τελικά βρίσκεται σε μια αδιέξοδο και εξαιτίας αυτή της κίνησης του Αχιλλέα έρχεται σε ρήξη. Ο Σήφης και η Όλγα αποκτούν μια πολύ ισχυρή σχέση, η οποία αρχίζει να παρεξηγείτε από συγγενείς και φίλους. Ο Διαμαντής εκβιάζει συναισθηματικά την Αναστασία, έτσι ώστε να τη φέρει με το μέρος του. Η Κωνσταντίνα και ο Μανωλιός στήνουν ολόκληρη σκευωρία, έτσι ώστε να μην ανοίξει ο Κικης γραφείο τελετών, δίπλα ακριβώς από το καφενείο της Κωνσταντίνας. Η Δάφνη χώρισε από τον Μάρκο, όμως έχει στο βλέμμα της μια ηρεμία που τρομάζει πολλούς. Ο Σηφης από την άλλη πλευρά είναι συγκινημένος καθώς η κόρη του φεύγει έτσι ώστε να ζήσει με τη μητέρα της και τον πατριό της.

Μπρούσκο, επεισόδιο 383. Ο Σήφης προσπαθεί να διαχειριστεί με κάθε τρόπο τη μεγάλη θλίψη του. Δεν αντέχει στην ιδέα πως θα χάσει την κόρη του. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα αφήνουν στην άκρη την ψυχολογία της Μάρθας και ετοιμάζονται ώστε να μεταβούν στα Χανιά για τον γάμο της καλύτερης της φίλης. Η Δάφνη κάνει ότι μπορεί για να φαίνεται ψύχραιμη, ενώ με δόλιους τρόπους κάνει τους άλλους να καταλάβουν πως ο λόγος που χώρισε με τον Μάρκο είναι η Λουκία. Οι Ματθαίοι στέλνουν εξώδικο στον Πάτροκλο για να επιστρέψει τα χρήματα τους. Αυτός τρομάζει και ο Νεκτάριος θυμώνει με τα αδέλφια του, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ο Μανωλιός λέει στον Παύλο πως στα Χανιά κατέφθασε μια γυναίκα η οποία είχε παίξει κύριο ρόλο στο παρελθόν του. Ένα δυστύχημα συμβαίνει ανατρέποντας τα πάντα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 384. Η Μελίνα περνά πολύ όμορφα μαζί με τον Αχιλλέα και το παιδί τους. Ταυτόχρονα βοηθά τη Βασιλική να ετοιμαστεί για τον γάμο, χωρίς να ξέρει πως ο Σηφης είναι ψυχολογικά ράκος. Η Αναστασία προσπαθεί να πείσει τον Ματθαίο να μην είναι τόσο αυστηρός με τον θειο της και με τον Πάτροκλο, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι. Ο Διαμαντής παρόλο που είναι στη φυλακή κινεί τα νήματα την ίδια ώρα που ο Κικης κάνει μια περίεργη πρόταση στην Κωνσταντίνα. Ο Μανωλιός τρέχει στον Παύλο και του λέει πως αυτή η γυναίκα που ήρθε στα Χανιά είναι Χρυσάνθη, η γυναίκα για την οποία εγκατέλειψε τη μητέρα του Σηφη και της Αναστασίας. Η Λουκία η οποία είναι εξαγριωμένη με το Σηφη πηγαίνει σπίτι του, παρόλο που ο Τζονη κάνει τα πάντα για να την σταματήσει. Η Μελίνα αναγνωρίζει πως ο Πάτροκλος ήταν ένας από τους δύο της απαγωγείς.

Μπρούσκο, επεισόδιο 385. Ο Σηφης βλέπει την Λουκια έξω από το σπίτι του και της ζητά εξηγήσεις. Η Μελίνα λέει στον Αχιλλέα πως ο Πάτροκλος συμμετείχε στην απαγωγή της και ο Αχιλλέας πηγαίνει στη φυλακή για να του δώσει ο Διαμαντής εξηγήσεις, αλλά αυτός του επιτίθεται και τον απειλεί. Η Άννα είναι πολύ χαρούμενη και θα κάνει μια μεγάλη έκπληξη στον Πάτροκλο. Ο Διαμαντής θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα στη φυλακή και αυτό τον οδηγεί σε μια ακραία απόφαση. Η Δάφνη πείθει την Κωνσταντίνα να πάει να συναντήσει τον Κικη στο ξενοδοχείο. Όταν αυτή μπαίνει στο δωμάτιο, ο Κικη πέφτει κάτω αναίσθητος, ενώ η Κωνσταντίνα τρομάζει! Η Όλγα δέχεται πρόταση από τον Σηφη να γίνει η συνοδός του στο γάμο του Μηνά. Ακόμα και η Αναστασία με τον Ματθαίο κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι στο γάμο. Και ενώ όλοι περιμένουν στην Εκκλησία, ο γαμπρός είναι άφαντος…