Μπρούσκο – Επεισόδιο 386

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδιο 386
Μπρούσκο – Επεισόδιο 386

Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο της φετινής χρονιάς και αναμένεται να είναι άκρως συγκλονιστικό. Πολλά και απρόσμενα γεγονότα θα συμβούν, γεγονότα που θα αλλάξουν για πάντα τις συνήθειες και τις ζωές των πρωταγωνιστών.
Ο γάμος της Βασιλικής τελικά γίνεται αν και με πολλά εμπόδια, ενώ στο πάρτι τρεις πρωταγωνιστές της σειράς διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο, ακόμα και να χάσουν τη ζωή τους. Τον πανικό αυτόν θα σκορπίσει ένα άγνωστος άνδρας που φτάνει στην Κρήτη και παρακολουθεί τόσο τις ζωές των Γιαννακάκιδων, όσο και τις ζωές των Ματθαίων! Ο Αχιλλέας, ο οποίος δεν ξέρει τι τον περιμένει στη συνέχεια, εκδηλώνει με κάθε τρόπο τα αισθήματα που τρέφει για τη γυναίκα του τη Μελίνα.

Η Αναστασία και ο Ματθαίος, οι οποίοι είναι πια μαζί, πριν φύγουν από το γαμήλιο γλέντι πληροφορούνται κάτι που θα τους ανατρέψει τα πάντα, ενώ η Κωνσταντίνα προσπαθεί να κρύψει από τον Μανωλιό όλα όσα έκανε στο ξενοδοχείο με τον Κίκη. Αυτός όμως τα μαθαίνει τα άσχημα νέα και πηγαίνει να ξεπλύνει την τιμή του. Άσχημα τα πράγματα και για τον Νεκτάριο, αφού η Δήμητρα έμαθε τα πάντα για την Αντιγόνη και αυτόν. Ο Διαμαντής από την άλλη πλευρά, ο οποίος δεν βλέπει φως στο τούνελ, αποφασίζει να αυτοκτονήσει! Ο Σήφης, η Μελίνα και ο Αχιλλεας, πέφτουν σε μια τραγική παγίδα που τους έχει ετοιμάσει αυτός ο άγνωστος άνδρας. Μια παγίδα που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Νέα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς από την επόμενη σεζόν.