Μπρούσκο – Επεισόδια 388-389-390-391-392-393-394

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδιο 388-389-390-391-392-393-394

Μπρούσκο, επεισόδιο 388-389

Ο Σήφης, η Μελίνα και ο Αχιλλέας βρίσκονται πανικόβλητοι στην ερημιά και θα πρέπει να καταφέρουν να ξεφύγουν από την ενέδρα θανάτου που τους έχει στήσει ο Νικηφόρος. Από την εξέλιξη της εν λόγο ενέργειας διαπιστώνουμε πως πίσω από αυτή την ενέδρα κρύβονται και κάποια αλλά άτομα. Το γαμήλιο γλέντι του Μηνά και της Βασιλικής χαλάει έπειτα από μια απρόσμενη επίθεση. Ο Διαμαντής από την άλλη πλευρά μεταφέρετε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος. Η Δάφνη έχει λάβει πλέον τις αποφάσεις της. Θέλει να πάρει διαζύγιο από τον Μάρκο. Όλοι καταρρέουν στο άκουσμα πως σκοτώθηκε η Αγγελική και ο Σήφης ένα ράκος πρέπει να σκεφτεί προσεκτικά πως θα το μάθει η κόρη του.

Ο καιρός περνά και τώρα βρισκόμαστε στην ώρα της βάφτισης της κόρης της Μελίνας και του Αχιλλέα. Μια βάφτιση η όποια θα κάνει τους πρωταγωνιστές να ξεχάσουν τα προβλήματα τους και τον κίνδυνο που διατρέχουν και να τους δώσει μια ανάσα ελπίδας. Ο Νικηφόρος όμως έχει εισβάλει για τα καλά στη ζωή του ζευγαριού και θέλει να τους καταστρέψει. Ο Σήφης μάλιστα ταξιδεύει μέχρι την Κύπρο για να προειδοποιήσει το ζευγάρι πως ο κίνδυνος δεν έχει φύγει… Τώρα το πρόβλημα βρίσκεται μπροστά τους.

Μπρούσκο, επεισόδιο 390

Οι άνθρωποι του Νικηφόρου παρακολουθούν το κάθε βήμα του Αχιλλέα και της Μελίνας και αυτοί αρνούνται να πιστέψουν τα λογία του Σήφη, πως βρίσκονται όλοι σε κίνδυνο. Η Δήμητρα έχει μάθει πλέον πως ο άντρας της είχε σχέση με την Αντιγόνη και έχει φύγει στο εξωτερικό. Ο Νεκτάριος δεν θέλει να τον αφήσει η γυναίκα του και αποφασίζει να πάει να την βρει, αγνοώντας πως πρώτος έχει φτάσει εκεί ο αδελφός του ο Πάτροκλος και πως μένουν μαζί. Η Χρυσάνθη ενοχλείται όταν μαθαίνει πως η Λουκία έχει κάνει παιδί με τον Παύλο. Η Αναστασία έχει κλείσει την ημερομηνία του γάμου τους με τον Ματθαίο, αλλά εξακολουθεί να ζηλεύει την Όλγα. Ο Διαμαντής παρά την κατάσταση του, βάζει λόγια στην Αναστασία με σκοπό να απομακρύνει τον πατέρα της λέγοντας πως η γυναίκα που έφτασε στο χωριό φταίει που ο Παύλος εγκατέλειψε τη μητέρα της. Ο Μάρκος συζητά με τη Λουκία και η Δάφνη τους ακούει κατά λάθος και τότε ξεκινά να σκέφτεται ένα τελικά είναι σωστό να χωρίσει με τον Μάρκο. Ο Σήφης, η Μελίνα και ο Αχιλλέας στήνουν παγίδα στους κακοποιούς παρά τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουν.

Μπρούσκο, επεισόδιο 391

. Ο Σήφης, η Μελίνα και ο Αχιλλέας βρίσκονται στην ερημιά γνωρίζοντας πως κινδυνεύουν από τα άτομα που τους παρακολουθών. Η Δάφνη θέλει να τα ξαναβρεί με τον Μάρκο ζητώντας να τους βοηθήσει η Βασιλική και ο Μηνάς. Ο Πάτροκλος λέει στη Δήμητρα πως νιώθει για αυτήν αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει στον άντρα της. Η Αναστασία με την συμπεριφορά της προσπαθεί να κάνει την Όλγα να δηλώσει παραίτηση. Η Αναστασία εκφράζει στον πατέρας της τα αρνητικά συναισθήματα που έχει για την Χρυσάνθη. Ο Παύλος και ο Σήφης τσακώνονται για αυτήν την γυναίκα. Όμως ο Παύλος έχει άλλον πόλεμο να νικήσει. Αυτόν με τον Διαμαντή ο οποίος αν και οικονομικά διαλυμένος πλέον, ζητά τη βοήθεια του Πάτροκλου ώστε να κάνει τα δυο αδέλφια να μην έχουν σχέση με τον πατέρα τους, τον Παύλο. Η Μάρθα μη μπορώντας να ζήσει χωρίς την κόρη της ζητά από την Μελίνα και τον Αχιλλέα να τους δώσει πίσω το παιδί!

Μπρούσκο, επεισόδιο 392

Ο Νεκτάριος παθαίνει σοκ όταν η Δήμητρα του λέει πως θέλει κάποιον άλλον. Ο Σήφης αρνείται να διώξει την Όλγα από το οινοποιείο και συγκρούετε ανοιχτά με την Αναστασία. Αυτός τελευταία έχει έρθει πολύ κοντά στην Όλγα, γεγονός που δυσαρεστεί και την μικρή Στεφανία. Ο Διαμαντής δείχνει πως αγαπά τον γιο του τον Πάτροκλο. Η Δάφνη δεν έχει καταφέρει ακόμα να τα ξαναβρεί με τον Μάρκο. Η Μελίνα έχει γίνει έξαλλη με τη Μάρθα η οποία πηγαίνει συνεχώς στο σπίτι του ζευγαριού και θέλει να τους πάρει το παιδί. Μεγάλο κίνδυνο διατρέχει ο Μάρκος. Ένας άντρας εμφανίζεται λέγοντας του πως θέλει να αγοράσει το σκάφος του. Έτσι οι δυο άντρες βρίσκονται στη θάλασσα. Αυτός ο άντρας όμως θέλει να τον σκοτώσει!

Επεισόδιο 393. Ο Μανωλιός ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό και η Κωνσταντίνα με τη Δάφνη τον προετοιμάζουν. Με φανερή την αμηχανία στα πρόσωπα τους. Ο Σήφης και η Όλγα ξυπνούν μαζί στο ίδιο κρεβάτι! Η Στεφανία όμως είναι έξαλλη που ο πατέρας της δεν κοιμήθηκε στο σπίτι της και αυτός προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά η μικρή δεν τον πιστεύει. Η Μελίνα τσακώνεται με τον Αχιλλέα και τον κατηγορεί πως αυτός έδωσε ελπίδες στη Μάρθα πως μπορεί να πάρει πίσω το παιδί. Το γραφείο τελετών με τον Κίκη συνεχίζει να βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το καφενείο. Ο Διαμαντής είναι σε άσχημη κατάσταση και ο Πάτροκλος βλέπει σε αυτή τη θέση τον πατέρα του, ετοιμάζεται να εκδικηθεί. Ο Ματθαίος βρίσκεται σε κίνδυνο. Βρίσκεται λιπόθυμος στο σκάφος του, ενώ κάποιοι έχουν βάλει φωτιά σε αυτό.

Επεισόδιο 394. Οι Ματθαίοι είναι πανικόβλητοι καθώς ο Ματθαίος είναι άφαντος. Η αστυνομία ανακαλύπτει πως λείπει το σκάφος του, ενώ η Αναστασία έντρομη καταφθάνει στην Κύπρο. Ο Πάτροκλος στέκεται στο πλάι του Διαμαντή, αλλά αυτός πέφτει σε κατάθλιψη καθώς αρχίζει να συνειδητοποιεί πως τα έχει χάσει όλα. Έπειτα από μια κηδεία που είχε αναλάβει ο Κίκης, το καφενείο γεμίζει με κόσμο, κάτι που χαροποίει τον Μανωλιό. Η Κωνσταντίνα όμως είναι έξαλλη. Ο Μάρκος κρατά αποστάσεις από τη Δάφνη. Η Αγγελική λείπει πολύ στην Στεφανία η οποία βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Μελίνας. Ο Ματθαίος παραμένει όμως εξαφανισμένος!