Μπρούσκο – Επεισόδιο 400-401-402-403-404

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδιο 400-401-402-403-404

Μπρούσκο, επεισόδιο 400

Συνταρακτικές οι εξελίξεις και σε αυτό το επεισόδιο, καθώς βλέπουμε την Αναστασία να μαθαίνει σχετικά με την κατάσταση του Ματθαίου και να παθαίνει πανικό. Τώρα όλοι γνωρίζουν πως δεν ήταν απλά ένα ατύχημα, αλλά κάποιοι ήθελαν να βγάλουν από τη μέση τον Ματθαίο. Ο Νικηφόρος, ο οποίος είναι ακόμα πιο έξυπνος από τη Δάφνη, προσπαθεί να της αποσπάσει πληροφορίες, ώστε να μάθει πόσο πολύ έχει προχωρήσει ο Μάρκος στην έρευνα που κάνει για να μάθει ποιος είναι αυτός ο Νικηφόρος. Η Άννα πέφτει από τις σκάλες και χάνει το παιδί. Ο Πάτροκλος αρχίζει να της φέρεται πάρα πολύ άσχημα. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας μαθαίνουν πως η Μάρθα βρίσκεται συνεχώς έξω από το σπίτι και ανησυχούν μήπως αυτή τους πάρει πάλι το παιδί. Η Χρυσάνθη και ο Παύλος τραβούν ξεχωριστούς δρόμους, καθώς αυτός επιλέγει τα παιδιά του και όχι αυτήν. Η Στεφανία κάνει ότι μπορεί για να δείξει ότι αντιπαθεί την Όλγα, αλλά ο Σηφης δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο αυτό, αλλά και τη Χρυσάνθη. Ο Αχιλλέας θυμώνει με τη Μελίνα γιατί αυτή αρνείται να πάει μαζί του στην Φλωρεντία.

Μπρούσκο, επεισόδιο 401

Ο Σήφης και η Χρυσάνθη τσακώνονται άσχημα με αποτέλεσμα να βγουν στη φόρα όλα όσα ο Σηφης κρατούσε μέσα του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για το παρελθόν αυτής της γυναίκας. Ο Πάτροκλος είναι έξαλλος με την Άννα που έχασε το παιδί και ο Διαμαντής κάνει τα πάντα ώστε να τον ηρεμίσει. Ο Διαμαντής είναι πολύ προβληματισμένος με τον αγοραστή που επιθυμεί να αγοράσει το σπίτι του. Η Αναστασία προσπαθεί να πλησιάσει την Αδριανή και της ζητά να ξεχάσουν τα παλιά. Ο Νικηφόρος ακολουθεί πιστά τα σχέδια του αφού έχει βάλει στο μάτι τη Λουκία η οποία ανταποκρίνεται. Η Μελίνα ετοιμάζεται με το παιδί να ταξιδέψουν στα Χανιά. Θα μείνουν στο σπίτι του Μηνά και της Βασιλικής, αλλά αυτός δεν θέλει. Οι εξετάσεις έχουν φτάσει και ο Μηνάς με τη Δάφνη θα πρέπει να γράψουν καλά για να περάσουν την τάξη. Ο Νεκτάριος βγαίνει ραντεβού με την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει πολλά πράγματα σχετικά με τα αισθήματα του για την γυναίκα του. Η Μελίνα παθαίνει σοκ με τα από αυτά που της πει ο Αχιλλέας.

Μπρούσκο, επεισόδιο 402

Η Μελίνα αναχωρεί για τα Χανιά και ο Αχιλλέας για την Ιταλία. Ο Πάτροκλος έχει θυμώσει με την Άννα και αποφασίζει να φύγει και αυτός για την Φλωρεντία. Ο Μάρκος αποκαλύπτει πως ο Νικηφόρος έχει ρίζες από την οικογένεια Δημοσθένους στην Κύπρο, αλλά δεν μπορεί να βγάλει συμπεράσματα από αυτό. Ο Νικηφόρος μαθαίνει αυτή την είδηση και φοβάται μήπως καταστραφούν τα σχέδια του εξαιτίας του Μάρκου, έτσι αποφασίζει να πλησιάσει τον Πάτροκλο. Ο Μάρκος και η Βασιλική βοηθούν τους ανθρώπους τους να διαβάσουν για να δώσουν εξετάσεις. Η Μελίνα βγαίνει για φαγητό μαζί με τον Σηφη και τη μικρή Στεφανία.

Μπρούσκο, επεισόδιο 403

Η Στεφανία έχει κολλήσει με την Μελίνα και θέλει να είναι συνέχεια μαζί της. Αυτό δημιουργεί προβλήματα στον Σήφη. Ο Νικηφόρος πλησιάζει τη Δάφνη, χωρίς φυσικά αυτό να το γνωρίζει ο Μάρκος. Ο Μανωλιός στην Ιταλία καταλαβαίνει πως τα Ιταλικά του δεν είναι καλά και μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες σε αυτή την ξένη για αυτόν χώρα. Η Άννα αρχίζει να βλέπει το πραγματικό πρόσωπο του άντρα της μετά την αποβολή. Αυτός αρχίζει πάλι να θέλει τη γυναίκα του αδελφού του, ενώ απαξιώνει την Άννα κάθε στιγμή. Η Χρυσάνθη φεύγει από το νησί, αφού πρώτα συναντηθεί με κάποιον. Μεγάλο μυστήριο η συνάντηση αυτή. Τίποτα δε φαίνεται πως είναι ικανό να βλάψει τη σχέση της Μελίνας και του Αχιλλέα, μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο και δυσάρεστα νέα καταφθάνουν στα αυτιά του Αχιλλέα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 404

Άσχημα τα νέα που φτάνουν στα αυτιά του Αχιλλέα, καθώς αυτός πληροφορείται πως η Μάρθα έχει πέσει σε κώμα. Ο Αχιλλέας για να μη στενοχωρήσει τη Μελίνα δεν της λέει τίποτα. Η Δήμητρα έχει θυμώσει με τον Πάτροκλο για τον τρόπο συμπεριφοράς του στη γυναίκα του και της ζητά να επιστρέψει και να τη ζητήσει συγγνώμη. Η Δάφνη και ο Νικηφόρος πηγαίνουν μαζί βόλτα με το κότερο του, γεγονός που εξοργίζει τον Μάρκο. Ο Μανωλιός στην Ιταλία χάνεται συνεχώς, αφού δεν ξέρει που να πάει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν ξέρει και να συνεννοηθεί. Η Μαρίνα πηγαίνει στον Αχιλλέα και του παραπονιέται. Δύσκολα τα πράγματα με τις εξετάσεις που θα δώσουν ο Μηνάς και η Δάφνη.