Μπρούσκο – επεισόδιο 405-406-407-408-409

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδιο 405-406-407-408-409

Μπρούσκο, επεισόδιο 405

Η Μελίνα νιώθει ενοχές καθώς γνωρίζει πως εξαιτίας της στάσης της, η Μάρθα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και παρόλο που τώρα βρίσκεται εκτός κινδύνου το έχει ρήξη στο ποτό. Η Άννα επισκέπτεται τον Διαμαντή στη φυλακή ώστε να μεσολαβήσει να τα ξαναφτιάξει με τον Πάτροκλο. Η Δήμητρα αποκτά τις παλιές καλές σχέσεις που είχε με την οικογένεια του άνδρα της. ο Παύλος είναι βαθιά στενοχωρημένος που τον εγκατέλειψε η Χρυσάνθη, ενώ την ίδια στιγμή δέχεται την πρόσκληση του Νικηφόρου. Η Ξένια βιώνει άσχημες στιγμές στα χέρια του Νικιφόρου, ο οποίος την χτυπά. Ο Μηνάς δεν θέλει να βλέπει μπροστά του τον Αχιλλέα και του βάζει λόγια λέγοντας του ψέματα για το που βρίσκεται αυτή την στιγμή η Μελίνα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 406

Ο Αχιλλέας θυμώνει τόσο πολύ με αυτά που του είπε ο Μηνάς ώστε πηγαίνει σπίτι για να βρει εκεί τη Μελίνα και το παιδί. Όμως αυτοί δεν ήταν εκεί παρόλα αυτά οι δυο άντρες τσακώνονται. Ο Μανωλιός ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία, έχει χάσει το πορτοφόλι του και βρίσκει ως μοναδική λύση στο οικονομικό πρόβλημα του την ζητιανιά. Ο Πάτροκλος αρνείται να τα ξαναφτιάξει με την Άννα, ενώ ο πατέρας του τον ενημερώνει πως μόνο αυτή μπορεί να τους συντηρήσει πλέον οικονομικά μιας και έχει πολλά χρήματα. Η Δήμητρα επιστρέφει στην Κύπρο για να ξαναενώσει την οικογένεια. Η Μάρθα δεν γνωρίζει πως το ζευγάρι έχει πάει ταξίδι και επειδή δεν τους βρίσκει πουθενά, φοβάται μήπως πήραν το παιδί και έφυγαν μόνιμα στο εξωτερικό.

Μπρούσκο, επεισόδιο 407

Ο Σήφης είναι πολύ επίμονος στις ερωτήσεις που κάνει στον Νικηφόρο, ο οποίος προσπαθεί να τις αποφύγει. Ξέρει πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Το ζευγάρι επιστρέφει στην Κύπρο και αμέσως έρχονται σε επαφή με την Μάρθα η οποία είναι σε άσχημη κατάσταση και τότε η Μελίνα συνειδητοποιεί πως κάτι δεν έχει κάνει καλά με αυτήν την κατάσταση. Η Κωνσταντίνα δεν έχει μιλήσει καθόλου με τον Μανωλιό και ανησυχεί, όμως η έξυπνη Δάφνη ακόμα και τώρα βρίσκει τη λύση.

Μπρούσκο, επεισόδιο 408

Η Μελίνα νιώθει τύψεις με όλα όσα έχει κάνει στη Μάρθα και σκέφτεται να της δώσει πίσω το παιδί. Όμως η Μελίνα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό το παιδί γιατί το λατρεύει. Η Μελίνα θα αποφασίσει πως θα χειριστεί το όλο θέμα, ενώ πάντα στο πλευρό της βρίσκεται ο Αχιλλέας. Ο Πάτροκλος απομακρύνεται από την Άννα, ενώ ο Διαμαντής βγαίνει από τη φυλακή. Η Δήμητρα συζητά με τον Νεκτάριο βάζοντας σκληρούς όρους, ένα θέλει να είναι και πάλι μαζί. Αυτός δέχεται. Ο Μανωλιός απειλεί πως θα σκοτώσει την Κωνσταντίνα, γιατί αυτή του είπε πως θέλει να χωρίσουν.

Επεισόδιο 409.

Η Μελίνα αποφασίζει να δώσει το παιδί στην πραγματική του μητέρα, παρόλο που αυτό το γεγονός θα καταστρέψει τη σχέση της με τον Αχιλλέα. Τώρα βρισκόμαστε μήνες μετά όπου η Μελίνα έχει δώσει το παιδί στη Μάρθα και για να ξεπεράσει τον πόνο της εργάζεται συνεχώς, παραμελώντας τον άντρα της. Από την άλλη βλέπουμε να ετοιμάζεται πυρετωδώς ο γάμος της Αναστασίας και του Ματθαίου με αυτήν να κάνει την τελευταία πρόβα νυφικού. Η Στεφανία πιέζει τον Σήφη να είναι και αυτός στον γάμο της αδελφής του, με κουμπάρα φυσικά την μικρή Στεφανία. Ο Διαμαντής λέει στον Σήφη πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του. Η Αναστασία λέει στον πατέρας της πως στον γάμο θα βρίσκεται και ο θειος της και αυτός γίνεται έξαλλος..