Μπρούσκο, επεισόδιο 410-411-412-413-414

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδιο 410-411-412-413-414

Μπρούσκο, επεισόδιο 410

Απίστευτες οι εξελίξεις σε αυτό το επεισόδιο, καθώς ο Παύλος πυροβολεί τον Διαμαντή και ο Πάτροκλος για να προστατέψει τον πατέρα του μπαίνει στη μέση. Ο Διαμαντής εξαγριωμένος παίρνει το όπλο και πυροβολεί τον Παύλο. Η Χρυσάνθη έχει πάει στον γάμο του Ματθαίου και εξηγεί στον Αχιλλέα γιατί αυτή βρίσκεται εκεί. Ο Αχιλλέας μαθαίνει πολλά για τη ζωή της Χρυσάνθης και τότε αυτή καταλαβαίνει πως η Μελίνα είναι η πρώην γυναίκα του Σήφη. Η Χρυσάνθη και ο Νικηφόρος σχεδιάζουν τα ύπουλα πλάνα τους, ώστε αυτή κρυφά να μπει μέσα στο κτήμα Δημοσθένους. Η Στεφανία τσακώνεται με τον πατέρα της γιατί δεν την αφήνει να είναι αυτή η κουμπάρα στον γάμο, με τον Μηνά να προσπαθεί να τον πείσει πως πρέπει να βρίσκεται στον γάμο της αδελφής του. Ο Νεκτάριος λέει στην Δήμητρα πως εάν δεν κοιμηθούν μαζί, θα πάει με άλλη γυναίκα, ενώ αυτή λίγο αργότερα συναντιέται με τον Πάτροκλο και κοιμούνται μαζί. Ο Μηνάς προσβάλει την Όλγα και αυτή το λέει στον Σήφη, όπου και παίρνει το μέρος της.

Μπρούσκο, επεισόδιο 411

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας θορυβούνται με την ξαφνική ασθένεια της Μάρθας, ενώ η Μελίνα παίρνει και πάλι το παιδί στο σπίτι της μέχρι αυτή να συνέρθει. Αυτό όμως στοιχίζει ψυχολογικά στη Μελίνα. Ο Διαμαντής είναι αποφασισμένος να βγάλει έκτος παιχνιδιού τον Παύλο, έτσι στέλνει στο σπίτι του ανθρώπους για να τον σκοτώσουν. Η Αναστασία και ο Ματθαίος λίγο πριν παντρευτούν τσακώνονται γιατί αυτή θέλει στον γάμο της και τον Διαμαντή. Ο Μηνάς, η Βασιλική και η Στεφανία φεύγουν για την Κυπρο, για να παρευρεθούν στον γάμο της Αναστασίας, με τον Σήφη να μένει πίσω. Ο Ματθαίος μαθαίνει κάποιες μυστικές ιστορίες του κτήματος, αλλά δεν μπορεί να συνδυάσει το γεγονότα που συμβαίνουν τώρα, με το παρελθόν.

Μπρούσκο, επεισόδιο 412

Η Χρύσανθο την τελευταία στιγμή καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τους Ματθαίους οι οποίοι δεν ανακαλύπτουν ποια είναι στην πραγματικότητα αυτή η γυναίκα. Ο Παύλος μαθαίνει πως κάποιος μπήκε στο σπίτι του στα Χανιά και αμέσως καταλαβαίνει πως ο Διαμαντής θέλει να τον βγάλει από τη μέση. Ο Μηνάς ζητάει συγγνώμη από την Όλγα, αλλά η όλη στάση του την εκνευρίζει πιο πολύ. Η Δάφνη για το γάμο έχει κουβαλήσει ένα σωρό βαλίτσες, ενώ η γιαγιά Αδριανή πριν τον γάμο δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Αχιλλέας βλέπει πως μεταξύ Νικηφόρου και Χρυσάνθης υπάρχει οικειότητα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 413

Σήμερα είναι ο γάμος της Αναστασίας με τον Ματθαίο και κατά γράμμα εκτελούνται και σε αυτόν το γάμο τα κυπριακά έθιμα. Η μοναδική στενοχώρια είναι ότι η γιαγιά Αδριανή και ο Σήφης δεν δέχτηκαν να παρευρεθούν στον γάμο. Ο Παύλος λέει στον Ματθαίο πως υπάρχουν πολύ κίνδυνοι για την οικογένεια και του ζητά να προσέχει την Αναστασία. Η Κωνσταντίνα βλέπει σε τρυφερές στιγμές τη Δήμητρα και τον Πάτροκλο και παθαίνει σοκ. Ο γάμος ξεκινάει και μια έκπληξη τους περιμένει όλους…

Επεισόδιο 414

Η γιαγιά Αδριανή και ο Σηφης παρουσιάζονται τελευταία στιγμή στον γάμο δίνοντας σε όλους μεγάλη χαρά. Όταν όμως ξεκινάει η βάφτιση τα χαμόγελα σταματούν καθώς κάτι συμβαίνει. Η Χρυσάνθη με ένα χαρτί ψάχνει ένα σημείο στο κτήμα Δημοσθένους. Η Δάφνη στο πάρτι του γάμου πίνει πολύ και αρχίζει να κάνει αποκαλύψεις. Η Χρυσάνθη φεύγει για Ελβετία και ο Σήφης με την Στεφανία επιστρέφουν στα Χανιά.