ΜΠΡΟΥΣΚΟ – επεισόδιο 415-416-417-418-419

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδιο 415-416-417-418-419

Μπρούσκο, επεισόδιο 415

Ο Σήφης και η Όλγα έχουν δεθεί πολύ συναισθηματικά και όπως βλέπουμε δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον. Η Στεφανία βλέποντας πως ο πατέρας της, της λέει ψέματα αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, με το Σηφη για πρώτη φορά να εξοργίζεται με την στάση της κόρη του και αρχίζει να της φέρεται σκληρά. Ο Μηνάς χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν παίρνει τη ράβδο χρυσού και την κρύβει, χωρίς ο Μανωλιός να γνωρίζει το παραμικρό. Όταν ο Μανωλιος καταλάβει ότι η ράβδος λείπει, τρέμει από το φόβο του, γιατί δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει την Κωνσταντίνα. Η Δήμητρα είναι θλιμμένη και ο Πάτροκλος την… παρηγορεί, αυτό το βλέπει η Κωνσταντίνα η οποία μαθαίνει σχετικά με αυτή την παράνομη σχέση. Ο Μηνάς έχει μια διαφορετική συμπεριφορά στην Βασιλική και αυτή καταλαβαίνει πως ο Μηνάς κάτι της κρύβει. Η Αλεξάνδρα και ο Νεκτάριος βγαίνουν σαν ζευγάρι, αλλά τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα, όταν αυτός αρχίζει να βλέπει σοβαρά τη σχέση τους. Ο Ματθαίος και η Αναστασία βλέπουν να βγαίνει από το σπίτι τους ο άντρας που είχε χτυπήσει τον Ματθαίο μέσα στο σκάφος του.

Μπρούσκο, επεισόδιο 416

Ο Ματθαίος και η Αναστασία επιστρέφουν στην Κρήτη , αλλά όταν μπαίνουν στο σπίτι τους, τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ταυτόχρονα όμως συνεχίζονται και οι ετοιμασίες για να γιορτάσει το ζευγάρι. Ο Μηνάς είναι σίγουρος πως η Βασιλική είναι έγκυος και αρχίζει να την περιποιείται. Ο Μανωλιος κατάλαβε πως τη ράβδο χρυσού την έχει χαρίσει στην Κωνσταντίνα ο Κίκης και πηγαίνει να του ζητήσει το λόγο. Η Δάφνη έχει μετανιώσει που είπε στον Μάρκο πως θα τον παντρευτεί και κάνει ότι μπορεί για να το πάρει πίσω. Ο Διαμαντής δέχεται ένα ραντεβού το οποίο εξυπηρετεί τα σχέδια του που έχουν να κάνουν με την καταστροφή των Ματθαίων. Ο Διαμαντής παρουσιάζεται στο γλέντι του ζευγαριού στα Χανιά δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Μπρούσκο, επεισόδιο 417

Η παρουσία του Διαμαντή στο γλέντι προκαλεί πολλές και άσχημες αντιδράσεις. Ο Διαμαντής ετοιμάζεται να ξεκινήσει από την αρχή χρησιμοποιώντας τα χρήματα της Άννας για να αγοράσει τεράστιες εκτάσεις με αμπέλια. Ο Ματθαίος και η Αναστασία φεύγουν για ταξίδι του μέλιτος, στη Μύκονο, ενώ ο Νικηφόρος πλησιάζει προς όφελος του τον Διαμάντη. Ο Μηνάς περιποιείται πολύ την Βασιλική, καθώς νομίζει ότι περιμένει το παιδί του, ενώ αυτή πιστεύει πως αυτός την απατά γι’αυτό και της συμπεριφέρεται έτσι. Ο Αχιλλέας συναντά τον Σηφη και του λέει πως οι ζωές τους κινδυνεύουν.