ΜΠΡΟΥΣΚΟ – επεισόδιο 420-421-422-423-424

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδιο 420-421-422-423-424

Μπρούσκο, επεισόδιο 420

Ο Ματθαίος υποχρεώνειi την Αναστασία να βγάλει από τη ζωή της τον θειο της Διαμαντή που τόσο πολύ αγαπάει, κάνοντας τη ένα ράκος. Ο Αχιλλέας τσακώνεται πολύ άσχημα με τη Μελίνα γιατί αυτή του έκρυψε πως βγήκε με το Σηφη και την κόρη του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Αχιλλέας να μην επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του. Ο Σηφης τσακώνεται άσχημα με τον θειο του καθώς έχει ημερωθεί για τα μεγάλα επαγγελματικά σχέδια που αυτός ετοιμάζει και δημιουργούν πρόβλημα στην εταιρεία του Σήφη. Ο Παύλος μιλάει με τον Σηφη για ένα σχέδιο το οποίο είναι ικανό να σταματήσει τα επαγγελματικά σχέδια του Διαμαντή. Ο Κικης πήρε την απόφαση να γίνει πιλότος. Πήρε ένα ελικόπτερο και πετάει πάνω από τα κεφάλια των πάντων στα Χανιά τρομάζοντας τον κόσμο.

Μπρούσκο, επεισόδιο 421

Ο Αχιλλέας επιστρέφει το πρωί στο σπίτι έπειτα από την απόφαση του να φύγει από την συζυγική εστία. Η Μελίνα φυσικά βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το κινητό της Δήμητρας είναι ανοιχτό και ο Πάτροκλος ακούει τη γυναίκα που αγαπά να ενδίδει στις ορέξεις του Νεκτάριου. Η Δάφνη και η Κωνσταντίνα λένε στον Μανωλιο πως μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Ο Σηφης και η Όλγα φεύγουν για ταξίδι για λίγες ημέρες ώστε να έρθουν ακόμα πιο κοντά. Η Βασιλική θέλει να τσεκάρει τον Μηνά και έτσι του σπάει το κινητό! Η Αναστασία επιστρέφει στα Χανιά όπου ο Παύλος διαπιστώνει πως η Αναστασία είναι το παιχνιδάκι του θειου της, έτσι πάει να τον βρει κρατώντας όπλο. Ο Νικηφόρος πηγαίνει στην Κύπρο και απαιτεί από τους Ματθαιους να του δώσουν το κτήμα καθώς δεν τήρησαν έναν όρο στο συμβόλαιο. Αυτός θα προσπαθήσει να εξερευνήσει για ακόμα μια φορά το σημείο, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να εγκλωβιστεί σε ένα τούνελ. Ο Αχιλλέας βάζει όρους στη Μελίνα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 422

Η Μελίνα πηγαίνει στο σπίτι του Ματθαίου για να μιλήσει με τον Αχιλλέα και να τα να βρουν, αλλά ο Αχιλλέας δεν θέλει να την ακούσει. Ο Νικηφόρος περνά όλο το βράδυ στο κτήμα εγκλωβισμένος μέσα στο τούνελ. Ο Παύλος πηγαίνει στο σπίτι του Διαμαντή για να ξεκαθαρίσουν. Ο Πάτροκλος ζηλεύει τη Δήμητρα και αποφασίζει να δώσει ένα περίεργο τέλος σε αυτό που νιώθει. Η Χρυσάνθη επιστρέφει στην Κύπρο έτοιμη να καταστρέψει οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της. Ο Μηνάς ανακαλύπτει πως η Βασιλική δεν έχει πάει εδώ και μέρες στη δουλειά της στο ραδιόφωνο. Η Μελίνα παθαίνει σοκ με αυτό που βλέπει στο οινοποίο.