ΜΠΡΟΥΣΚΟ – επεισόδιο 425-426-427-428-429

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδιο 425-426-427-428-429

Μπρούσκο, επεισόδιο 425

Ο Νεκτάριος μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, έπειτα από τον πυροβολισμό, Κινδυνεύει ακόμα και να χάσει τη ζωή του και ο Αχιλλέας ζητά από τη Δήμητρα να μην αποκαλύψουν τίποτα στον Ματθαίο για να μην στεναχωρηθεί. Την ίδια ώρα ζητά από τον Χρήστο να μάθει σχετικά με αυτόν τον άνδρα που συνελήφθη και κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του Ματθαίου. Θέλει να μάθει τα πάντα και για τον Νικηφόρο αλλά και την Χρυσάνθη. Η γιαγιά Αδριανή ζητά από τον Αχιλλέα να τα ξανά βρει με τη Μελίνα, αλλά αυτός είναι ανένδοτος και αποφασίζει ακόμα και να μετακομίσει από το σπίτι. Η γιαγιά παθαίνει σοκ όταν βλέπει μια γυναίκα που της είναι πολύ δυσάρεστη. Η Στεφανία εξαγριώνεται με τον πατέρα της ο οποίος για άλλη μια φορά της λέει ψέματα για να βρεθεί με την Όλγα, ενώ η Χελγκα κάνει την εμφάνιση της.

Μπρούσκο, επεισόδιο 426

Ο Αχιλλέας έχει αποφασίσει να μετακομίσει και στέλνει την Ανδρούλα να του πάρει τα πράγματα του. Η Μελίνα είναι ράκος γιατί ξέρει πως ο Αχιλλέας θα την χωρίσει. Ο Ματθαίος τσακώνεται άσχημα με την Αναστασία η οποία δεν δέχεται να συνεργαστεί με τον άντρα της για χάρη του Σήφη και του θειου της. Η Χρυσάνθη η οποία πιστεύει πως ο Νικηφόρος κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Νεκτάριου, είναι έξαλλη και τον απειλεί πως θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Ο Νικηφόρος δίνει εντολή να δολοφονήσουν τον Αλέξανδρου μέσα στη φυλακή. Ο Μηνάς παρακολουθεί την Βασιλική και η Βασιλική παρακολουθεί τον Μηνά. Ο Σηφης τιμωρεί την Στεφανία καθώς αυτή είναι ανένδοτη σχετικά με την Όλγα. Η Μελίνα παρακολουθεί τον Αχιλλέα και έτσι βλέπει κάτι που την κάνει να καταρρεύσει.

Μπρούσκο, επεισόδιο 427 & Μπρούσκο, επεισόδιο 428

Η Αναστασία και ο Ματθαίος σοκάρονται όταν μαθαίνουν πως ο Αλεξάνδρου βρέθηκε νεκρός στο κελί του και φυσικά τα μυαλό τους δεν πάει καν στον Νικηφόρο. Η Δάφνη και ο Μάρκος δεν έχουν κοιμηθεί όλο το βράδυ καθώς στο σπίτι τους έχει κατασκηνώσει ο Μανωλιος και έτσι ζητούν από την Κωνσταντίνα να τον μαζέψει. Η Αναστασία τσακώνεται με τον Σηφη όταν αυτός της λέει πως ο Ματθαίος θέλει να τους καταστρέψει. Η Μελίνα θα προσπαθήσει να κάνει μια τελευταία κίνηση για να σώσει το γάμο της.

Η Μελίνα θέλει να κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Αχιλλέα. Η Βασιλική και ο Μηνάς τσακώνονται καθώς αυτός της ζητά να αποκτήσουν ένα παιδί. Ο Αχιλλέας γκρεμίζει το τοίχος και ένα δωμάτιο με πολλά μυστικά αποκαλύπτεται. Η Αναστασία δέχεται να συνεργαστεί με τον Ματθαίο, κάνοντας έξαλλους τις συγγενείς της. Η Δάφνη βάζει λόγια στον Μανωλιό για την Κωνσταντίνα ενώ αυτή δέχεται την πρόταση γάμου του Κίκη. Η Όλγα είναι έξαλλη καθώς ο Σηφης την έστησε για την Στεφανία και έτσι του λέει πως περιμένει το παιδί του.

Επεισόδιο 429

Η Μελίνα είναι ράκος καθώς ο Αχιλλέας δεν φαίνεται να επιστρέφει πίσω, έτσι κάνει κινήσεις για να τον κατακτήσει ξανά. Ο Πάτροκλος θέλει να σκοτώσει το Σηφη μιας και αυτός είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει πως ο Πάτροκλος συμμετείχε στην απαγωγή. Η Χρυσάνθη επισκέπτεται μια φίλη της Χελγκας. Η Αναστασία φεύγει από τα Χανιά για να ζήσει μόνιμα στην Κύπρο. Η Κωνσταντίνα λέει στον Μανωλιο πως θέλει να χωρίσουν, ενώ η Βασιλική και ο Μηνάς πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τη σχέση τους.