ΜΠΡΟΥΣΚΟ – επεισόδιο 430-431-432-433-434

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδιο 430-431-432-433-434

Μπρούσκο, επεισόδιο 430

Η Μελίνα είναι ένα ράκος και αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω και να φύγει μόνιμα για τα Χανιά. Ο Σηφης λέει στην Όλγα πως δεν θέλει να την παντρευτεί ενώ πηγαίνει και στον πατέρα του κατηγορώντας τον πως αυτός έδωσε θάρρος στην Αναστασία για να τα κάνει όλα αυτά. Ο Ματθαίος αποφάσισε τελικά να συνεργαστεί με τον Νικηφόρο ενώ η Χρυσάνθη δείχνει μια τρομερή αντιπάθεια προς το πρόσωπο του Διαμαντή αλλά και την φίλη της Χελγκας, καταλαβαίνοντας έτσι πως κάτι κρύβει από το παρελθόν. Η Δάφνη για να επιβεβαιωθεί κάνει τον Μάρκο να ζηλέψει με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα με τον Μηνά. Ο Μανωλιος με τις κινήσεις του δημιουργεί προβλήματα στους Ματθαίους ενώ η Κωνσταντίνα απαντά θετικά στην πρόταση γάμου του Κίκη. Ο Πάτροκλος θέλει να κλείσει κάποια στόματα ώστε να μην μαθευτεί ποτέ η συμμετοχή του στην απαγωγή της Μελίνας. Η Μελίνα τηλεφωνεί στον Αχιλλέα και του ζητά να τη βοηθήσει.

Μπρούσκο, επεισόδιο 431

Ο Αχιλλέας τρέχει αμέσως προς τους στάβλους και εκεί τον περιμένει μια έκπληξη. Έξω από τα σπίτι βρίσκεται ο Πάτροκλος ο οποίος σκοπεύει να τον σκοτώσει. Η Αναστασία υπογράφει τα συμβόλαια που της έδωσε ο Ματθαίος και έτσι ξεκινά μια νέα εποχή. Ο Νικηφόρος ζητά χρήματα από τη Χρυσάνθη ώστε να γίνει συνέταιρος με τους Ματθαίους. Ο Μανωλιός ζητά από την Αλεξάνδρα να προσποιηθεί πως έχουν σχέση και να κατέβουν μαζί στα Χανιά για να ζηλέψει η Κωνσταντίνα. Η Δάφνη λέει στη Βασιλική πως η Κωνσταντίνα επηρεάζει αρνητικά τον Μηνά.

Μπρούσκο, επεισόδιο 432

Ένας έντονος πόνος πιάνει τον Ματθαίο ο οποίος προσπαθεί να το διαχειριστεί μόνος του χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Πολλές πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την πρώην γυναίκα του Ματθαίου και τις κινήσεις αυτού, με τον Παύλο να είναι σοκαρισμένος και να φοβάται για την Αναστασία. Η Δάφνη ανησυχεί που η Κωνσταντίνα τόσο γρήγορα δέχτηκε την πρόταση γάμου του Κικη, ενώ ο Μανωλιος έχει πάθει κατάθλιψη. Ο Μηνάς είναι στενοχωρημένος καθώς η Βασιλική δεν θέλει με τίποτα να γίνει μάνα και έτσι η σχέση του έρχεται σε ρήξη. Ο Μηνάς χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν πληροφορείται πως η Όλγα περιμένει το παιδί του Σήφη. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα παθαίνουν σοκ όταν βλέπουν μαζί σε τρυφερές στιγμές τον Νεκτάριο με την Αλεξάνδρα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 433

Ο Νικηφόρος τα έχει βρει δύσκολα καθώς η Ξένια έχει πλησιάσει πολύ τους Ματθαίους και έτσι τον απειλεί. Ο Σηφης είναι άφαντος και η Αναστασία βρίσκεται σε πανικό. Ο Διαμαντής κάνει έρευνα για να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τον Νικηφόρο. Η Αλεξάνδρα και ο Μανωλιος καταφθάνουν στα Χανιά, μόνο που η Κωνσταντίνα δεν ζηλεύει καθόλου. Η Μελίνα κάνει συνέχεια εκπλήξεις στον Αχιλλέα, καθώς νιώθει ανασφάλεια.

Επεισόδιο 434

Η γιαγιά Αδριανή αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στην Αναστασία και λόγος είναι το παιδί του Ματθαίου. Η Βασιλική και ο Μηνάς όπως φαίνεται θα είναι και πάλι μαζί. Η Αναστασία ανησυχεί για τον Σηφη, το ίδιο και ο Παύλος, ο οποίος έχει στον πλευρό του τον Μάρκο. Η Λουκία βρίσκει την Ξένια στο δωμάτιο του Νικηφόρου.