ΜΠΡΟΥΣΚΟ – επεισόδιο 435-436-437-438-439

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδιο 435-436-437-438-439

Μπρούσκο, επεισόδιο 435

Ο Αχιλλέας κρύβει πολλές εκπλήξεις στη Μελίνα, αλλά η ζήλια της την οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις χαλώντας πάντα αυτά που θέλει να της κάνει έκπληξη ο Αχιλλεας. Όλα όμως βαίνουν καλώς και το ζευγάρι περνάει ονειρεμένες στιγμές.
Ο Νικηφόρος διώχνει τη Λουκία από την Κύπρο και αυτή είναι ράκος. Έτσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Αυτός έχει άλλα σχέδια και θέλει να κάνει την Ξένια να νομίζει πως αυτός την θέλει ακόμα. Μαζί με τη Χρυσάνθη προχωρούν τα σχέδια τους. Έτσι, σκαπτικά μηχανήματα μπαίνουν εντός του κτήματος.
Όλοι είναι ανάστατοι με την απουσία του Σήφη καθώς αυτός δεν τους έχει ενημερώσει ούτε για το που είναι ,αλλά ούτε και γιατί βρίσκεται εκεί. Η Όλγα δέχεται ένα τηλεφώνημα. Ο Μανωλιος θέλει να κάνει την Κωνσταντίνα να ζηλέψει την Αλεξάνδρα. Η Δάφνη ζητά από την Κωνσταντίνα να μην παντρευτεί τον Κίκη, αλλά αυτή έχει πάρει την απόφαση της. Ο Κικης πλέον απειλεί τους πάντες, ώστε να μείνουν μακριά από την Κωνσταντίνα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 436

Ο Αχιλλέας και η Μελίνα βρίσκονται στο ξενοδοχείο και περνούν όμορφες στιγμές. Στα Χανιά ανησυχούν όλοι για την απουσία του Σηφη ενώ κάποια στοιχεία δείχνουν πως αυτός βρίσκεται στην Γερμανία. Σήμερα παντρεύεται η Κωνσταντίνα τον Κίκη και ο Μανωλιός κάνει ότι μπορεί για να μην γίνει ο γάμος αυτός. Ο Πάτροκλος βλέπει τον Νεκτάριο μαζί με την Αλεξάνδρα και έτσι του επιτίθεται, λέγοντας του πως θα πληγώσει έτσι τη Δήμητρα για ακόμα μια φορά. Ο Μάρκος και η Δάφνη αναρωτιούνται σχετικά με τη σχέση που έχει η Χρυσάνθη με τον Πάτροκλο και τον Νεκτάριο. Τώρα που λείπουν όλοι οι Ματθαίοι, μηχανήματα μπαίνουν στο κτήμα και αρχίζουν την ανασκαφή.

Μπρούσκο, επεισόδιο 437

Ο γάμος του Κικη με την Κωνσταντίνα πλησιάζει και όλοι έχουν τα βλέμματα στραμμένα προς τον Μανωλιό. Αυτός απειλεί τους πάντες και για το λόγο αυτό φυγαδεύουν την Κωνσταντίνα στο σπίτι της Βασιλικής. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα το διασκεδάζουν αλλά σύντομα καταλαβαίνουν πως μόνο για γέλια δεν είναι. Η Χρυσάνθη παλεύει με τους εφιάλτες της ενώ τσακώνεται με τον Νικηφόρο καθώς πιστεύει πως αυτός κέρδισε χρήματα από αυτή την ιστορία. Η Στεφανία που γνωρίζει τα πάντα δεν έχει πει σε κανέναν που βρίσκεται ο Σηφης. ο Κίκης συγκινείται κατά τη διάρκεια του γάμου και έτσι η τελετή σταματά.

Μπρούσκο, επεισόδιο 438

Τελικά ο γάμος γίνεται παρά τα εμπόδια που έχει βάλει ο Μανωλιός. Γλέντι ακολουθεί αλλά η πρώτη νύχτα γάμου είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ο Ματθαίος γίνεται έξαλλος καθώς μαθαίνει πως ο Νικηφόρος έσκαψε στο κτήμα ενώ αυτοί έλειπαν. Ο Ματθαίος ξέρει τα πάντα σχετικά με τα μυστικά που κρύβει η γη κάτω από το κτήμα. Ο Νικηφόρος και η Χρυσάνθη κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Μια είδηση φτάνει στα αυτιά του Αχιλλέα και της Μελίνας. Ένα γεγονός που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Μπρούσκο, επεισόδιο 439

Η Μάρθα είναι νεκρή και το ζευγάρι πηγαίνει στην Κύπρο για να παρευρεθεί στην κηδεία. Ο Μανωλιός έχει τύψεις για τον πυροβολισμό προς τον Μηνά και όλοι είναι έξαλλοι μαζί του. Ο Μανωλιός γυρεύει εκδίκηση και η Κωνσταντίνα φοβάται. Ο Ματθαίος αντιμετωπίζει έξαλλος τον Νικηφόρο για αυτό που έκανε στο κτήμα. Ο Διαμαντής στο παρελθόν κάποια σχέση είχε με το κτήμα Δημοσθένους.