ΜΠΡΟΥΣΚΟ – επεισόδιο 440-441-442-443-444-445

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδιο 440-441-442-443-444-445

Μπρούσκο – επεισόδιο 440

Η Μάρθα είναι νεκρή μετά από έμφραγμα που υπέστη και ο Αχιλλέας με τη Μελίνα επιστρέφουν στην Κύπρο. Ο Μανωλιός νιώθει τύψεις που πυροβόλησε τον Μηνά, ενώ όλοι στα Χανιά είναι εξαγριωμένοι μαζί του. Η Κωνσταντίνα φοβάται, καθώς ο Μανωλιός θέλει να της κάνει κακό. Ο Ματθαίος είναι έξω φρενών με τον Νικηφόρο και τον αντιμετωπίζει και με τον ανάλογο τρόπο. Ο Χρήστος πιέζει την αδελφή του, έτσι ώστε να μάθει που είναι ο Σήφης. Η Χρυσάνθη ανακαλύπτει τη σχέση του Διαμαντή με το κτήμα Δημοσθένους.

Μπρούσκο – επεισόδιο 441

Μετά το θάνατο της Μάρθας η Μελίνα και ο Αχιλλέας αναλαμβάνουν την κηδεμονία της μικρής. Αυτή τη φορά για πάντα. Η Αναστασία δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα όσα της λέει ο Ματθαίος σχετικά με έναν μεγάλο θησαυρό που είναι κρυμμένος στο κτήμα. Ο Μανωλιός τώρα φοβάται τον Μηνά και κρύβεται. Η Βασιλική συγκινείται με τον τραυματισμό του Μηνά και βάζει στην άκρη τον εγωισμό της. Έτσι και αυτό το ζευγάρι σμίγει για ακόμα μια φορά. Ο Σηφης επιστρέφει στα Χανιά, αλλά δεν λέει σε κανένα που ήταν. Ο Διαμαντής αναστατώνεται με όλα αυτά που του λέει η Χρυσάνθη. Ο Σηφης ζητά από τον Αχιλλέα και τη Μελίνα να βρεθούν γιατί έχει κάτι πολύ σοβαρό να τους ανακοινώσει.

Μπρούσκο – επεισόδιο 442

Ο Πάτροκλος αρχίζει να απειλείται από τον Σήφη, καθώς μετά το ταξίδι που έκανε στη Γερμανία, έμαθε πολλά πράγματα. Έτσι η αλήθεια σιγά – σιγά έρχεται στο φως. Ο Σήφης τσακώνεται με την Αναστασία, ενώ ο Παύλος του ζητά να συνεργαστούν ώστε να κερδίσουν τον Διαμαντή. Η Δάφνη προσπαθεί να πείσει τον Μανωλιό να αφήσει ήσυχη την Κωνσταντίνα, ενώ οι δυο φίλες αποκαλύπτουν πως η Όλγα είναι έγκυος. Ο Νικηφόρος απομακρύνεται από την Ξένια, ενώ αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως θέλει τη Λουκία. Ο Σήφης καταφθάνει στην Κύπρο.

Μπρούσκο – επεισόδιο 443

Οι αποκαλύψεις του Σηφη εξοργίζουν το ζευγάρι και κάνουν τη Μελίνα να υποφέρει γιατί θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές. Η Μελίνα έντρομη πετάγεται από τον ύπνο της καθώς κατάλαβε πως ο Αχιλλέας ετοιμάζεται να πάει στα Χανιά και να αντιμετωπίσει τους απαγωγείς. Ο Μανωλιός αποφασίζει να κάνει σχέση με άλλη γυναίκα για να ξεχάσει την Κωνσταντίνα. Η Δάφνη καλεί για φαγητό την Όλγα με σκοπό να καταλάβει εάν είναι έγκυος. Ο Παύλος πετυχαίνει μια νίκη έναντι του Διαμαντή.

Μπρούσκο – επεισόδιο 444

Ο Διαμαντής είναι τρομοκρατημένος και προσπαθεί να κρυφτεί για να μην τον βρει η αστυνομία, ενώ την ίδια στιγμή η Λουκία μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Νικηφόρος τρέχει στο νοσοκομείο για να δει τη Λουκία. Η Δήμητρα μιλάει στην Αλεξάνδρα για τον Νεκτάριο. Η Κωνσταντίνα αναρωτιέται γιατί ο Κικης έχει παράξενη συμπεριφορά. Η Μελίνα φοβάται μήπως ο Αχιλλέας πάει στην Κρήτη για να εκδικηθεί τον Πάτροκλο. Αυτός κρυφά από όλους καταφθάνει στην Κρήτη.

επεισόδιο 445-446 – Διπλό επεισόδιο

Ο Πάτροκλος και ο Αχιλλέας τσακώνονται. Ο Αχιλλέας και ο Σηφης συνεργάζονται με σκοπό να ξεσκεπάσουν τον Πάτροκλο. Ο Διαμαντής κρύβεται ακόμα, ενώ ο Νικηφόρος βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο στο πλευρό της Λουκίας η οποία βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Η Κωνσταντίνα καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Κικη. Ο Σηφαλάκης είναι έτοιμος να ανοίξει βεντέτα με την Αναστασία!