Μπρούσκο επεισόδιο 447-448-449-450-451-452

Μπρούσκο επεισόδιο 447-448-449-450-451

Μπρούσκο, επεισόδιο 447

Η Στεφανία συμπεριφέρεται τόσο άσχημα στην Όλγα, όπου ο Σηφης οργίζεται μαζί της και μαλώνει άσχημα τη μικρή. Η Αναστασία για πρώτη φορά γίνεται επιθετική στη σειρά, αφού βλέπουμε να συμπεριφέρεται πολύ άσχημα στον Σηφάκη. Ο Διαμαντής αφήνεται ελεύθερος, καθώς ο δικηγόρος κανόνισε να φανεί το όλο συμβάν ως αυτοάμυνα. Ο Νικηφόρος δεν έχει φύγει καθόλου από το πλευρό της Λουκίας, ενώ ο Νεκτάριος αντιδρά στην άσχημη στάση που έχει η γυναίκα του απέναντι του.

Η Δάφνη και ο Μάρκος λένε στην Κωνσταντίνα πως ο Κικης τόσο καιρό βρίσκεται στην Κρήτη και την παρακολουθεί. Αυτός ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά της και της υπόσχεται μια όμορφη νύχτα γάμου. Ο Ματθαίος ετοιμάζει ένα πάρτι έκπληξη στην Αναστασία που έχει τα γενέθλια της. Έτσι κλείνει τραπέζι σε ένα κρητικό εστιατόριο. Ο Πάτροκλος και η Άννα καλούν τη Μελίνα και τον Αχιλλέα για φαγητό, έτσι ώστε να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Σηφης λέει στον Αχιλλέα πως ο Γερμανός απαγωγέας της Μελίνας έχει συλληφθεί.

Μπρούσκο, επεισόδιο 448

Το ζευγάρι είναι χαρούμενο καθώς πιστεύουν πως οι απαγωγείς της και οι συνεργοί θα τιμωρηθούν σύντομα. Ο Νεκτάριος καταλαβαίνει πως ποτέ ξανά δεν θα είναι όπως πρώτα με τη γυναίκα του. Η Κωνσταντίνα τελικά κοιμάται με τον Κικη, αλλά είχε μια άσχημη εμπειρία και το μόνο που θέλει τώρα είναι να βάλει τα κλάματα. Ο Κικης εξαφανίζεται και πάλι. Την ώρα που η Κωνσταντίνα βρίσκεται στο καφενείο και σκέφτεται τον προβληματικό της γάμο, εμφανίζεται μια γυναίκα που έψαχνε τον Κικη και αποκαλύπτει στην Κωνσταντίνα πως είναι η γυναίκα του.

Ο Μηνάς και η Βασιλική θέλουν να αναθερμάνουν τη σχέση τους, έτσι μέσα στο κρύο τρέχουν στις παραλίες, με άσχημο όμως για αυτούς αποτέλεσμα. Την ώρα που το ζευγάρι τρώει μαζί με τον Πάτροκλο και την Άννα, ο Διαμαντής τον ενημερώνει πως στην Κύπρο ζητούν ένταλμα σύλληψης του Γερμανού και ο Πάτροκλος δεν μπορεί να κρύψει το φόβο του.

Μπρούσκο επεισόδιο 449

Η Αναστασία μαθαίνει πως περιμένει παιδί και πως αυτή τη φορά είναι κορίτσι. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα κατάλαβαν γιατί ο Πάτροκλος αντέδρασε έτσι στο γεύμα. Ο Κικης αρχίζει να λέει διάφορα για να δικαιολογηθεί σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει. Κανείς όμως δεν τον πιστεύει. Η Αναστασία ζηλεύει πολύ τον Ματθαίο και ο λόγος είναι η Όλγα. Η Στεφανία γίνεται ράκος, καθώς βλέπει την Όλγα να κοιμάται στο κρεβάτι του πατέρα της. Τηλεφωνεί στην Αναστασία και της ζητά να μείνουν μαζί στην Κύπρο.

Μπρούσκο, επεισόδιο 450

Ο Κικης προσπαθεί να δικαιολογήσει τις αποκαλύψεις οι οποίες διαδέχονται η μια την άλλη. Ο Μανωλιος αναρωτιέται τι συμβαίνει με την Κωνσταντίνα και τον Κικη. Ο Σηφης και η Αναστασία τσακώνονται για την Όλγα, ενώ αυτός της ξεκαθαρίζει πως στη ζωή του πλέον βρίσκεται η Όλγα και αυτό θα πρέπει όλοι να το σεβαστούν. Δυσάρεστα όσα άκουσε η Στεφανία. Έμαθε πως η Όλγα περιμένει το παιδί του Σηφη. Ο Πάτροκλος αποφασίζει να καταστρέψει τον Μάνθο, διότι η Δήμητρα έχει συνάψει σχέση μαζί της.

Μπρούσκο, επεισόδιο 451-452

Ο Ματθαίος δεν έχει ευχηθεί ακόμα στην Αναστασία και αυτή είναι έξαλλη. Όμως όλοι είναι ενήμεροι σχετικά με το πάρτι έκπληξη στο εστιατόριο. Η γυναίκα του Κικη πηγαίνει στο καφενείο και λέει στη Δάφνη και την Κωνσταντίνα πως είναι πολύ αγαπημένη με τον άντρα της. Κάποιος χτυπά τον Μάνθο, το νέο σύντροφο της Δήμητρας και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Σηφάκης απειλεί την Αναστασία. Αυτός πηγαίνει στο πάρτι της Αναστασίας και την πυροβολεί.

Όλοι είναι έντρομοι, καθώς βλέπουν την Αναστασία αιμόφυρτη στο πάτωμα, ενώ ο Σηφακης προσπαθεί να το σκάσει. Ο Πάτροκλος κυνηγά τον Σηφακη, αλλά δεν τον προλαβαίνει. Όλοι είναι έντρομοι στο νοσοκομείο, ενώ ο Αχιλλέας στηρίζει τον Ματθαίο. Ακόμα και ο Διαμαντής βρίσκεται εκεί. Ο Σηφης είναι ράκος όταν πληροφορείται σχετικά με την αδελφή του. Η Κωνσταντίνα μαθαίνει πως ο Κικης έχει 4 παιδιά. Ο Σηφαλάκης συλλαμβάνεται. Ο γιατρός τους ενημερώνει πως η Αναστασία δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς η σφαίρα τη βρήκε στο χέρι, αλλά έχασε το παιδί που περίμενε.