Μπρούσκο επεισόδιο 453-454-455-456-457-458

Μπρούσκο επεισόδιο 453-454-455-456-457-458

Μπρούσκο επεισόδιο 453

Ο Σηφαλάκης έχει συλληφθεί, αλλά η όλη κατάσταση έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Η Αναστασία δεν καταλαβαίνει το λόγο που ο Σηφακης την πυροβόλησε ενώ παραξενεύεται και με την στάση που κρατά ο Ματθαίος. Ο Πάτροκλος φοβάται καθώς ο Γερμανός έχει μπει σε μπελάδες και ως αντίδραση ο Πάτροκλος εξαφανίζεται κάνοντας την οικογένεια του να αγωνία. Ο Χρήστος ανακοινώνει πως η Χρυσάνθη και ο Νικηφόρος γνωρίζονται από παλιά. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ απογοητευμένη διότι ο Κικης είναι δίγαμος. Ο Μανωλιος θέλει να πάει στην αστυνομία και να κάνει καταγγελία σχετικά με τη διγαμία του Κίκη. Ο Σηφαλακης ανακρίνεται και αποπίπτει πως ο Ματθαίος τον πλήρωσε για να βγάλει από τη μέση την Αναστασία, σκοτώνοντας την.

Μπρούσκο επεισόδιο 454

Όλα όσα κατήγγειλε ο Σηφαλακης έχουν εξοργίσει την οικογένεια, αλλά αυτός κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Η Μελίνα νιώθει αισθήματα αγάπης για τον Σηφη ο οποίος αγωνίζεται ώστε η Μελίνα να αποκτήσει ένα δικό της παιδί με τον Αχιλλέα. Η Χρυσάνθη γίνεται έξαλλη με όσα της λέει ο Διαμαντής, ενώ είναι η μοναδική που μπορεί να ηρεμίσει και τον Πάτροκλο κατά έναν περίεργο τρόπο. Ο Μάρκος και η Δάφνη τσακώνονται καθώς αυτή θέλει να προσλάβει μια κινέζα νταντά για να μεγαλώσει το παιδί της. ο Σηφης μαθαίνει το φύλο του παιδιού της Όλγας και χαίρεται, ενώ η Βασιλική συναντά την Όλγα στον γυναικολόγο και αρχίζει να απορεί. Ο Πάτροκλος και ο Διαμαντής συναντιούνται με ένα σκοτεινό πρόσωπο το οποίο τους βοηθά.

Μπρούσκο επεισόδιο 455

Η Χρυσάνθη ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τον Νεκτάριο και τον Πάτροκλο, μια κατάσταση που την αναγκάζει να δικαιολογηθεί απέναντι στον Νεκτάριο, ο Κικης λέει στην Κωνσταντίνα πως θα χωρίσει από τη γυναίκα του και θα παντρευτούν ξανά. Ο Μανωλιος θυμώνει με όλους καθώς πιστεύουν πως είναι υπέρ του Κικη. Η Βασιλική λέει στον άνδρα της πως ο Σηφαλακης κατηγορεί τον Ματθαίο σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Αναστασίας. Ο Μηνάς λέει όλα όσα του είπε η Βασιλική στο Σηφη ο οποίος είναι πολύ καχύποπτος απέναντι στον Ματθαίο. Ο Διαμαντής προσπαθεί να πείσει τον Σήφη να πει στην αδελφή του να μείνει μακριά από την Κύπρο. Ο Ματθαίος αναγκάζεται να πει στον Αχιλλέα πως όντος είχε συναντηθεί κρυφά με τον Σηφαλακη. Δεν γνωρίζει όμως πως η συνάντηση αυτή έγινε αντιληπτή και από τον Μανωλιό.

Μπρούσκο επεισόδιο 456

Η Αναστασία θορυβείται με τα όσα της είπε ο Μανωλιος σχετικά με τη συνάντηση και αρχίζει να ερευνά σχετικά με την αλήθεια. Ο Αχιλλέας και η Αναστασία τσακώνονται για την υπόθεση του Ματθαίου, ενώ ο Σηφης ζητά από τον Ματθαίο να διαλύσει την εταιρεία στην οποία συμμετέχει η αδελφή του στην Κύπρο. Ο Πάτροκλος χαίρεται καθώς γίνεται γνωστό πως ο Γερμανός δολοφονήθηκε. Η Αναστασία η οποία υποψιάζεται τον Ματθαίο πηγαίνει στην τράπεζα και ζητά την κίνηση λογαριασμών του Ματθαίου. Αυτά που μαθαίνει την σοκάρουν.

Μπρούσκο επεισόδιο 457-458

Η Μελίνα συναντά τον γυναικολόγο που της είπε ο Σηφη χωρίς ο Αχιλλέας να γνωρίζει τίποτα. Ο Μηνάς και η Βασιλική τσακώνονται καθώς αυτός θέλει παιδί. Η Αναστασία είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τον Ματθαίο μετά τα όσα έμαθε στην τράπεζα. Ο Μηνάς έχει μεθύσει και λέει στον Μάρκο πως η γυναίκα του ξενοκοιτάζει έναν επιχειρηματία. Η Όλγα λέει στον Σηφη πως η αδελφή του δεν κινδυνεύει από τον Ματθαίο. Αυτός όμως φεύγει για την Κύπρο για να πάρει μαζί του την αδελφή του και τον ανιψιό του.

Ο Σηφης παίρνει μαζί του το παιδί και την Αναστασία ενώ ο Ματθαίος τρέχει για να τους προλάβει. Η Όλγα αρχίζει να υποψιάζεται τον Ματθαίο και ζητά από τον Χρήστο να κάνει έρευνα για το παρελθόν αυτού του άνδρα. Ο Σηφαλακης αποκαλύπτει στον Παύλο ποιος οργάνωσε τη δολοφονία της Αναστασίας. Η Κωνσταντίνα στήνει παγίδα στον Κικη ώστε η γυναίκα του να μάθει την αλήθεια.