Μπρούσκο επεισόδιο 459-460-461-462-436-464

Μπρούσκο επεισόδιο 459-460-461-462-436-464

Μπρούσκο, επεισόδιο 459

Ο Αχιλλέας ζητά από την Αναστασία να μάθει για πιο λόγο αυτή πήρε την απόφαση και εγκατέλειψε τον Ματθαίο και εκείνη δεν αποκαλύπτει τον λόγο. Η Χρυσάνθη λέει στον Διαμαντή πως δεν θα καθορίσει αυτός εάν αυτή βλέπει και κάθε πότε τα παιδιά της. Ο Νεκτάριος περνά όμορφες στιγμές μαζί με την Αλεξάνδρα, ενώ ο Πάτροκλος ο οποίος ζηλεύει αφάνταστα τη Δήμητρα, ταξιδεύει στην Κύπρο χωρίς να υπολογίζει τα αποτελέσματα των πράξεων του. Η γυναίκα του Κικη καταφθάνει στα Χανιά όπου φιλοξενείται από τη Δάφνη. Ο Ματθαίος φτάνει στην Κρήτη ζητώντας εξηγήσεις από την Αναστασία και ο Παύλος σοκάρεται όταν η κόρη του του δείχνει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ματθαίο. Η Μελίνα αναζητά απαντήσεις σχετικά με την Αναστασία από τον άνδρα της, αλλά αυτός δεν της λέει τίποτα. Αυτή ζητά τη βοήθεια του Σηφη, ώστε να μάθει τι συμβαίνει.

Μπρούσκο, επεισόδιο 460

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Ματθαίου με την Αναστασία μετά τα στοιχεία που καταφθάνουν και ενοχοποιούν τον Ματθαίο. Αυτός της εξηγεί πως όλο αυτό είναι μια σκευωρία εις βάρος του, αλλά αυτή δεν τον πιστεύει και ζητά πίσω όλα τα χρήματα της. Η Μελίνα είναι έξαλλη καθώς έμαθε πως ο Ματθαίος σχεδίασε τη δολοφονία της Αναστασίας με σκοπό να της πάρει την περιουσία και πως ο Αχιλλέας πολύ πιθανόν να τα ξέρει όλα. Ο Αχιλλέας όμως υπερασπίζεται τον αδελφό του. Ο Πάτροκλος αποκαλύπτει στον Νεκτάριο πως η Δήμητρα βγαίνει ραντεβού με τον Μάνθο. Η γυναίκα του Κικη μαθαίνει για τον δεύτερο γάμο του άνδρα της, αλλά η αντίδραση της τους σοκάρει όλους.

Μπρούσκο, επεισόδιο 461

Έξαλλη η Μελίνα με όσα σχεδίαζε ο Ματθαίος για την Αναστασία, αλλά είναι ακόμα πιο έξαλλη με τον άντρα της που φαίνεται πως γνώριζε τα πάντα. Τα στοιχεία επιβεβαιώνονται στη Μελίνα και από όσα της αποκαλύπτει η Βασιλική. Έξαλλος ο Παύλος με τον Ματθαίο, καθώς ο Μάρκος του καταθέτει τα στοιχεία. Η Αναστασία κάνει μήνυση στον Ματθαίο και αυτός καταφθάνει σπίτι της ώστε να της πάρει το παιδί. Η Ελευθερία φαίνεται πως δεν θέλει να ξεσκεπάσει τον Κικη και η Κωνσταντίνα με τη Δάφνη αρχίζουν να υποψιάζονται. Ο Πάτροκλος κάνει ότι μπορεί για να μην βλέπει ο Μανθος τη Δήμητρα και αρχίζει με την απόλυση του. Η Άννα υποψιάζεται πως ο Πάτροκλος έχει εξωσυζυγική σχέση.

Μπρούσκο, επεισόδιο 462

Όσα λέει ο Αχιλλέας ότι συνάντησε αυτός τον Σηφαλάκη και όχι ο Ματθαίος, φέρνουν ρήξη στη σχέση της Μελίνας με τον Αχιλλέα. Ο Σηφης και η Μελίνα συναντιούνται και βγαίνουν στην επιφάνεια τα κρυμμένα τους αισθήματα. Ο Διαμαντής ξέρει πως η Άννα είναι έτοιμη να ζητήσει διαζύγιο και κάνει ότι μπορεί για να δικαιολογήσει τη στάση του Πάτροκλου. Η Δήμητρα απειλεί την οικογένεια πως εάν δεν προσλάβουν στη δουλειά τον Μανθο, θα φύγει από το σπίτι. Ο Ματθαίος είναι έξαλλος με όσα κάνει η Αναστασία εις βάρος του.

Μπρούσκο, επεισόδιο 463

Άγρια η κατάσταση μεταξύ Ματθαίου και Αναστασίας μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Αναστασία. Σε αδιέξοδο όμως και η σχέση του Αχιλλέα με τη Μελίνα. Η Μελίνα αποκαλύπτει πως σκέφτεται να χωρίσει τον Αχιλλέα. Η Μελίνα είναι έξαλλη καθώς η Όλγα περιμένει το παιδί του Σηφη, ενώ αυτός έχει ήδη ζητήσει από την Όλγα να μείνουν μαζί. Η Άννα βάζει οριστικό τέλος στο γάμο με τον Πάτροκλο και τον διώχνει από το σπίτι της. Αυτή πηγαίνει στη Δήμητρα και της ζητά να της πει τι σχέση έχει αυτή με τον Πάτροκλο. Ο Παύλος βάζει άνδρες να επιτεθούν στον Ματθαίο.

Μπρούσκο, επεισόδιο 464

Ο Μανωλιός λέει πως είχε δει τον Ματθαίο να σιναντά τον Σηφαλάκη και η Μελίνα καταλαβαίνει πως ο Αχιλλέας της είπε ψέματα. Η Δήμητρα δεν αποκαλύπτει την αλήθεια στην Άννα σχετικά με τη σχέση της με τον Πάτροκλο. Η Στεφανία παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει πως η Όλγα θα ζήσει μαζί τους. Η Αναστασία θυμώνει με την Όλγα καθώς αυτή υπερασπίζεται τον Ματθαίο και αυτός συγκινείται με τη στάση της. Ο Αχιλλέας ανησυχεί καθώς η Μελίνα έχει εξαφανιστεί…