Μπρούσκο επεισόδιο 465-466-467-468-469-470

Μπρούσκο επεισόδιο 465-466-467-468-469-470

Μπρούσκο, επεισόδιο 465

Η Μελίνα έχει εξαφανιστεί, γεγονός που έχει θορυβήσει τον Αχιλλέα. Η Βασιλική αναλαμβάνει να πείσει τη Μελίνα να τον πάρει έστω ένα τηλέφωνο, αλλά η Μελίνα αρνείται καθώς πιστεύει πως ο Αχιλλέας της λέει ψέματα για τον Ματθαίο και για το σχέδιο δολοφονίας της Αναστασίας. Ο Αχιλλέας ζητά τη βοήθεια της Δάφνης, ενώ αυτή δέχεται να τον βοηθήσει, ενώ σκέφτεται τον Άρη. Φαίνεται πως η Δάφνη αρχίζει να τρέφει αισθήματα για τον νεαρό. Ο Διαμαντής τσακώνεται με τον Νεκτάριο καθώς τον βάζει να τσακωθεί με τον Ματθαίο. Ο Ματθαίος τσακώνεται για ακόμα μια φορά με τον Παύλο, ενώ του αποκαλύπτει όλα όσα νιώθει για την Αναστασία. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να φέρει μαζί την Αλεξάνδρα και τον Μανωλιό. Εμφανίζεται όμως ο Κικης και λέει πως εάν δεν είναι και πάλι μαζί με την Κωνσταντίνα θα βάλει τέλος στη ζωή του. Απελπισμένος ο Πάτροκλος, καθώς η Δήμητρα αρνείται να είναι μαζί του.

Μπρούσκο, επεισόδιο 466

Ο Αχιλλέας παθαίνει πανικό καθώς η Μελίνα του ζητά να μείνουν χώρια. Κάνει ότι περνά από το χέρι του για να της αλλάξει γνώμη, αποκαλύπτοντας τα τρυφερά αισθήματα που τρέφει για αυτήν. Αυτή όμως δεν δείχνει να πείθεται. Όλοι πλέον έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα εξαιτίας της υπόθεσης της Αναστασίας και του Ματθαίου. Ο Πάτροκλος αποκαλύπτει στον Νεκτάριο πως αγαπάει τη Δήμητρα, έτσι έρχεται το οριστικό τέλος στη σχέση αυτών των δυο αδελφών. Ο Κικης πληροφορείται πως η Ελευθερία του έχει κλέψει όλη του την περιουσία! Η Δήμητρα βρίσκει τη διαθήκη του Ματθαίου και όλα αλλάζουν…

Μπρούσκο, επεισόδιο 467

Η Δήμητρα αποκαλύπτει τη διαθήκη του Ματθαίου και η Μελίνα δείχνει να πιστεύει πως όντως ο Ματθαίος είναι αθώος. Ο Αχιλλέας από την άλλη πλευρά δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί και ράκος μετά τον χωρισμό του με την Μελίνα επιστρέφει στην Κύπρο. Η Αναστασία και ο Ματθαίος ετοιμάζονται να βάλουν μπροστά το διαζύγιο, καθώς ο ένας νιώθει προδομένος από τον άλλον. Ο Παύλος τα βάζει με όλη την οικογένεια των Ματθαίων. Ο Μάρκος βλέπει πως ο Μανωλιος δεν συνέρχεται από την ύπνωση και αναλαμβάνει δράση. Ο Κικης ο οποίος έχει χάσει όλα του τα χρήματα ζητά δανεικά από εδώ και από εκεί. Η Λουκία ζητά από την Ξένια να μείνει μακριά από τον Νικηφόρο. Ο Μηνάς λέει στον Σηφη πως η Χρυσάνθη είναι η μητέρα του Πάτροκλου και του Νεκτάριου. Η Μελίνα τρέχει να προλάβει τον Αχιλλέα που φεύγει από την Κύπρο, πιστεύοντας πως αυτός δεν θα την συγχωρέσει.

Μπρούσκο, επεισόδιο 468

Εμπόλεμη κατάσταση θυμίζει η σχέση μεταξύ Ματθαίου και Αναστασίας, ενώ στη μάχη του μπλέκεται τώρα και ο γιος τους. Η Μελίνα προλαβαίνει τον Αχιλλέα και του αποκαλύπτει σχετικά με τη διαθήκη του Ματθαίου. Η Δάφνη είναι έτοιμη να υπνωτίσει για ακόμα μια φορά τον Μανωλιό. Η Λουκία χωρίζει από τον Νικηφόρο, καθώς έμαθε όλη την αλήθεια από την Ξένια. Αυτός το μαθαίνει και φέρεται βίαια στην Ξένια, με αποτέλεσμα να γίνει καταγγελία εις βάρος του. Η Στεφανία δεν δέχεται την Όλγα, αλλά ούτε και η Αναστασία. Η Μελίνα δείχνει στην Αναστασία τη διαθήκη του Ματθαίου.

Μπρούσκο, επεισόδιο 469

Ο Νεκτάριος ντρέπεται τη Δήμητρα καθώς πιστεύει πως αυτή άκουσε όλα όσα έλεγε με την Αλεξάνδρα. Η Αναστασία εξοργίζεται με την διαθήκη, το ίδιο και ο Σηφης. Ο Πάτροκλος τα βρίσκει και πάλι με την Άννα και όλο αυτό επειδή του το ζήτησε ο πατέρας του. Ο Σηφης κλέβει το κινητό του Πάτροκλου με σκοπό να βρει στοιχεία που τον ενοχοποιούν. Ο Μάρκος και η Δάφνη προσπαθούν να φέρουν πάλι κοντά την Ελευθερία με τον Κικη, καθώς δεν αντέχουν άλλο την ενοχλητική παρουσία του. Ο Σηφης εκπλήσσει τον Διαμαντή, ρωτώντας τον εάν οι γιου του είναι παιδιά της Χρυσάνθης.

Μπρούσκο, επεισόδιο 470

Ο Σηφης πιέζει τον θειο του ώστε να μάθει την αλήθεια, ενώ η Χρυσάνθη την ίδια ώρα αποκαλύπτει στους Ματθαίους πως ο Διαμαντής έκλεψε τις λίρες από το κτήμα. Αυτοί ζητούν να μάθουν για τον ρόλο αυτής της γυναίκας, αλλά και του Νικηφόρου στην υπόθεση. Η Λουκία μετανιώνει που σύναψε σχέση με τον Νικηφόρο και λέει στον Παύλο πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής της. Η Στεφανία δεν θέλει την Όλγα και της βάζει συνεχώς εμπόδια. Η σχέση όμως του ζευγαριού προχωράει μπροστά. Η Δάφνη θέλει τον Άρη, αλλά κανείς δε γνωρίζει γιατί αυτός ο άνδρας εμφανίστηκε στη ζωής της.