Μπρούσκο – Επεισόδιο 471-472-473-474-475

Μπρούσκο - Επεισόδιο 471-472-473-474-475

Μπρούσκο, επεισόδιο 471

Ο Σήφης κλέβει το κινητό του Πάτροκλου και διαβάζει πληροφορίες οι οποίες φαίνεται πως τον ενοχοποιούν στην υπόθεση της απαγωγής της Μελίνας. Η Αναστασία και ο Ματθαίος τσακώνονται για ακόμα μια φορά για την κηδεμονία του παιδιού και κανείς δεν φαίνεται πως θα βάλει νερό στο κρασί του. Η Μελίνα κρύβει ένα μυστικό που θα αλλάξει τη ζωή του ζευγαριού. Μέχρι να του το αποκαλύψει, θα τον βασανίσει αρκετά. Ο Μάρκος δεν έχει ιδέα τι τρέχει ανάμεσα στη Δάφνη και τον Άρη, η οποία ετοιμάζεται να τον συναντήσει. Ο Μανωλιος ρωτά την Κωνσταντίνα εάν κοιμήθηκε με τον Κικη. Ο Νικηφόρος λαμβάνεται, ενώ η Άννα αποκαλύπτει κάτι στον Διαμαντή.

Μπρούσκο, επεισόδιο 472

Το ζευγάρι πετάει στα σύννεφα καθώς η Μελίνα είναι έγκυος και με αγωνία περιμένουν να την εξετάσει ο γιατρός. Ο Σηφης ενημερώνεται πως ο Νικηφόρος έχει σχέση με την επίθεση που του είχε γίνει το καλοκαίρι. Η Αναστασία αρχίζει να πιστεύει μήπως τελικά ο Ματθαίος δεν είναι ένοχος. Η Δάφνη επηρεάζεται από την επίθεση που δέχεται από τον Άρη, έτσι για να πειστεί για τα αισθήματα του Μάρκου, κάνει ένα τεστ. Η Χρυσάνθη δίνει κατάθεση, αλλά βγάζει τον εαυτό της απέξω από όλα αυτά που είχε κάνει ο Νικηφόρος. Ο Πάτροκλος μαθαίνει το μυστικό της Χρυσάνθης και γίνεται ράκος, ενώ η Δήμητρα εξοργίζει τον Νεκτάριο καθώς αυτή βγαίνει ραντεβού με έναν άντρα.

Μπρούσκο, επεισόδιο 473

Η Χρυσάνθη προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Διαμαντή για τον θησαυρό που αυτός άρπαξε για να τις δώσει στην αστυνομία. Ο Διαμαντής όμως καταλαβαίνει το κόλπο και εξοργίζετε. Η Λουκία και ο Παύλος έρχονται πολύ κοντά, ενώ ο Πάτροκλος τριγυρίζει σαν χαμένος στους δρόμους. Ο γιατρός επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Μελίνας και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Μηνας ζηλεύει και ζητά από τη Βασιλική να κάνουν παιδί. Η Κωνσταντίνα και ο Μανωλιος είναι και πάλι μαζί. Η Αναστασία μαθαίνει πως άδικα κατηγορούσε τον Ματθαίο. Θέλει να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά ο Σηφης αρνείται…

Μπρούσκο, επεισόδιο 474

Η Αναστασία και ο Σηφης τσακώνονται καθώς δεν μπορεί να την πείσει πως ο Ματθαίος είναι ένοχος. Η Μελίνα τσακώνεται με τον Σηφη καθώς αυτός της έστειλε ανθοδέσμη, Τον κατηγορεί πως το έκανε επίτηδες για να τσακωθεί με τον Αχιλλέα. Η Όλγα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η μικρή της φέρεται τόσο άσχημα τη στιγμή μάλιστα που αυτή περιμένει το αδελφάκι της. Ο Μανωλιος διαδίδει παντού πως ο πατέρας του παιδιού της Μελίνας είναι ο Σηφης.

Μπρούσκο, επεισόδιο 475

Η Αναστασία καταφθάνει στην Κύπρο, αλλά ο Ματθαίος της φέρεται άσχημα. Αυτός δεν την θέλει άλλο και η Αναστασία βυθίζεται στη θλίψη της ξέροντας πως αυτή φταίει για όλα. Ο Σηφης τσακώνεται με τη Μελίνα καθώς πιστεύει πως αυτή επηρέασε την αδελφή του. Ο Πάτροκλος τα βάζει με τη Χρυσάνθη σχετικά με τη στάση που κράτησε τόσα χρόνια, ενώ λέει στον πατέρα του πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Η Δάφνη φεύγει για την Κύπρο για να ξεπεράσει τον Άρη και η Μελίνα και ο Αχιλλέας το διασκεδάζουν. Η Όλγα μη μπορώντας άλλο την σκληρή στάση της Στεφανίας, φεύγει από το σπίτι του Σηφη, ενώ η Λουκία συλλαμβάνεται ως συνεργός του Νικηφόρου.