Μπρούσκο – Τα επεισόδια 501-502-503-504-505

kaloΜπρούσκο επεισόδιο 501

Η Αναστασία βλέπει πως ο Ματθαίος είναι συγκλονισμένος και τον ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει. Αυτός της αποκαλύπτει το μυστικό της Αριάδνης ότι δηλαδή το παιδί της είναι γιος του. Αυτή γίνεται έξαλλη. Αρχίζει να τον κατηγορεί με πολύ άσχημα λόγια τόσο αυτόν όσο και την οικογένεια του, έτσι παίρνει το παιδί της και επιστρέφει στην Κύπρο. Ο Μάρκος θεωρεί πως η Δάφνη είχε σχέση με τον συγχωρεμένο, για αυτό και κληρονόμησε τα πάντα. Ο Μανωλιός προσπαθεί να βοηθήσει την Δάφνη, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλέσει έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο γάμος της Αλίκης αναβάλλεται για ακόμα μια φορά καθώς το παιδί της Όλγας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Πάτροκλος λαμβάνει μέτρα μετά την απόφαση της Άννας και του πατέρα του να μην του δίνουν χρήματα. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας νιώθουν άσχημα καθώς καταλαβαίνουν πως ο Νεκτάριος δεν έχει ξεπεράσει την Αλεξάνδρα.

Μπρούσκο επεισόδιο 502

Ο Μάρκος ζητά από τον Μανωλιό μπροστά στη Δάφνη να αποκαλύψει όλα όσα ξέρει αυτός για τη Δάφνη, αλλά η κατάσταση στρέφεται εναντίων του καθώς κινδυνεύει να βγουν στην επιφάνεια δικά του μυστικά. Η Δήμητρα για καλό της οικογένεια της αποφασίζει να μην έχει ξανά επικοινωνία με τον Πάτροκλο. Ο γυναικολόγος για ακόμα μια φορά δεν αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού της Μελίνας και το ζευγάρι επιστρέφει απογοητευμένο στο σπίτι. Οι μέρες περνούν και η σχέση της Όλγας με τον Σήφη… διαλύεται. Ο Σήφης ζητά από τον Αχιλλέα να χαλάσουν την εταιρεία. Η Χρυσάνθη λέει στην Άννα και τον Διαμαντή πως ο Πάτροκλος έπαθε ατύχημα και είναι στο νοσοκομείο. Ο γάμος της Αλίκης ετοιμάζεται, αλλά το μυστήριο δεν ξεκινά εξαιτίας του Μανωλιού.

Μπρούσκο επεισόδιο 503

Η Αλίκη και ο Χρήστος ετοιμάζονται για τον γάμο του, αλλά ο Μανωλιός από απροσeξία καταστρέφει το πέπλο της νύφης. Νέος αγώνας για το ζευγάρι ώστε να βρουν νέο πέπλο και να γίνει επιτέλους ο γάμος. Η Αναστασία επιτίθεται στον Ματθαίο και πείθει τον Σηφη και τον Διαμαντή να ζητήσει από τους Ματθαίους να διακόψουν την συνεργασία. Ο Πάτροκλος στέλνει μήνυμα πως είναι στην Γερμανία και πως δεν θέλει να έχει ξανά σχέση με κανέναν. Η Ελευθερία η οποία νιώθει νέα, πολιορκεί τώρα τον Αχιλλέα.

Μπρούσκο επεισόδιο 504

Η Αναστασία μετάνιωσε που φέρθηκε άσχημα μπροστά στον γιο της Αριάδνης. Ζηλεύει όμως και επιτίθεται ξανά στον Ματθαίο. Ο Σήφης και η Όλγα χωρίζουν. Η Αλίκη είναι πλέον παντρεμένη, αλλά η ατυχία του ζευγαριού γρήγορα ανατρέπεται καθώς η Αλίκη δείχνει την αγάπη της για την Κρήτη. Η Δάφνη στρέφεται εναντίων της Ελευθερίας, καθώς αυτή πολιορκεί τον Μάρκο. Η Ελευθερία όμως τώρα έχεα βάλει στο μάτι τα αδέλφια στην Κύπρο. Η Αναστασία εξοργίζεται μετά από μια επίσκεψη που δέχεται, ενώ ο Αχιλλέας και η Μελίνα βλέπουν φωτογραφίες που δείχνουν μαζί τον Πάτροκλο και τη Δήμητρα.

Μπρούσκο επεισόδιο 505

Η Αναστασία εξοργίζεται με την επίσκεψη της Αριάδνης και δεν πιστεύει λέξη από όσα αυτή της λέει, Η στάση της Αναστασίας κάνει τον Ματθαίο να της πάρει κρυφά το παιδί. ο Αχιλλέας φοβάται σχετικά με την κρυφή σχέση Πάτροκλου και Δήμητρας. Ο Σηφης πρέπει τώρα να βρει και αντικαταστάτρια οινολόγο στην επιχείρηση μιας και χώρισε με την Όλγα. Η Δάφνη μάλλον θα χάσει όσα της άφησε ο Θεμιστοκλέους, καθώς τα ανίψια του θέλουν να προσβάλουν τη διαθήκη. Η Μελίνα βρίσκεται στην Κύπρο και πηγαίνει βράδυ, μια βόλτα στο δάσος με την Βασιλική…