Μπρούσκο επεισόδιο 580-581-582-583-584-585-586

Μπρούσκο επεισόδιο 580-581-582-583-584-585-586

Μπρούσκο επεισόδιο 580-581

Η νέα σεζόν ξεκινάει με μια μεγάλη απειλή για την Μελίνα έπειτα από την εύρεση ενός ανθρώπινου σκελετού στο οινοποιείο του Σήφη. Η Μελίνα, ο Αχιλλέας και ο Σήφης θα πρέπει να συνεργαστούν για να γλιτώσουν από την νέα απειλή. Η Βασιλική εξακολουθεί να κινδυνεύει από τον Ροκάκη. Η Χρυσάνθη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της πήγε να την σκοτώσει, ενώ ο Πάτροκλος είναι εξαφανισμένος. Οι Ιταλοί καταφθάνουν στο νησί, ενώ οι Ματθαίοι θα πρέπει να τους δείξουν τις ομορφιές του νησιού. Η Δάφνη είναι ναυαγός και θεωρεί πως δεν έχει άλλες δυνάμεις επιβίωσης. Η Αναστασία αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της. Ξεχνώντας τον Ματθαίο στο πλευρό ενός νέου άνδρα. Ο Ματθαίος όμως ζηλεύει παράφορα. Η Μελίνα πηγαίνει στην αστυνομία για να καταθέσει για το μυστικό που την βαραίνει δυο ολόκληρα χρόνια.

Μπρούσκο επεισόδιο 582

Η Μελίνα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα ενώ ο Αχιλλέας προλαβαίνει να την σταματήσει, καθώς με την ομολογία της θα μπλέξει άσχημα. Ο αστυνόμος πιέζει τον Διαμαντή να του πίεσαν ο Πάτροκλος έριξε στο γκρεμό το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν μέσα ο Αχιλλέας και ο Σήφης. Η Γεσθημανή βρίσκει στο δωμάτιο του Σήφη το μενταγιόν που φοράει η Μελίνα και αρχίζει να αναρωτιέται τι συμβαίνει. Η Μελίνα, ο Αχιλλέας και ο Σήφης ανησυχούν για το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Μπρούσκο επεισόδιο 583

Ο Αχιλλέας με τον Σηφη θέλουν να ηρεμήσουν την Μελίνα λέγοντας της πως θα είναι δύσκολο για τον ιατροδικαστή να βρει την ταυτότητα του νεκρού. Ο Ματθαίος γνωρίζει ποιος είναι ο δολοφόνος, ενώ εξακολουθεί να ζηλεύει παράφορα τον Αλέξη, που βρίσκεται στο πλευρό της Αναστασίας. Η Χρυσάνθη σοκάρεται όταν ο Αχιλλέας την κατηγορεί πως καλύπτει τον Πάτροκλο. Η Δάφνη σε μια έξοδο της χάνει την κόρη της…

Μπρούσκο επεισόδιο 584

Ο Ματθαίος πηγαίνει στην αστυνομία και καταθέτει πως πριν δυο χρόνια είδε τον Μάρκο να σκοτώνει των Αντώνη κοντά στο οινοποιείο. Ο Σήφης πιέζεται από την αστυνομία να αποκαλύψει τι συμβαίνει με το μενταγιόν. Στα Χανιά όλοι ψάχνουν να βρουν την Αθηνά. Η Αναστασία και ο Ματθαίος τσακώνονται στην συνάντηση που θα έχουν σε ένα εστιατόριο. Ο Αχιλλέας συνειδητοποιεί πως μια άγνωστη κοπέλα τους παρακολουθεί.

Μπρούσκο επεισόδιο 585

Η Χαρά καταφέρνει να το σκάσει, βλέποντας τον Αχιλλέα να στρέφεται προς την Μελίνα. Η Άλκηστη πρέπει να αντιμετωπίσει τον Αλκιβιάδη καθώς ξαφνικά ο Σηφης της είπε πως δεν θα περάσουν μαζί το διήμερο καθώς αρρώστησε η κόρη του. Η Δάφνη αντιδρά στην απόφαση του Μάρκου να διεκδικήσει την κόρη του. Η Αλίκη φοβάται πως περιμένει παιδί, ενώ ο Ματθαίος συγκλονίζεται όταν βλέπει σε τρυφερές στιγμές τον Αλέξη με την Αναστασία.

Μπρούσκο επεισόδιο 586

Ο Ματθαίος θεωρεί πως ο χωρισμός του με την Αναστασία είναι οριστικός, έτσι λέει στα αδέλφια του να επιστρέψουν στην Κύπρο. Η Άλκηστη λέει ψέματα στον άνδρα της και πηγαίνει για δυο ημέρες στο σπίτι του Σήφη. Η Δάφνη και ο Μύρος κάνουν κοινές διακοπές στις Η.Π.Α., ενώ το φθινόπωρο βρίσκει την Μελίνα και τον Αχιλλέα στην Βαρκελώνη. Η Μελίνα δεν ξέρει για πιο λόγο ο Αχιλλέας επέλεξε να ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη.