Μπρούσκο επεισόδιο 587-588-589-590-591

Μπρούσκο επεισόδιο 587-588-589-590-591

Μπρούσκο 587

Ο Ματθαίος βρίσκεται έξω από το σπίτι της Αναστασίας και βλέπει την Αναστασία και τον καινούργιο της φύλο σε τρυφερές στιγμές. Έτσι καταλαβαίνει πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός και ζητά από τα αδέλφια του να φύγουν άμεσα για την Κύπρο. Από την άλλη μεριά η Μελίνα είναι ανάστατη με τον σκελετό και ο Αχιλλέας προσπαθεί να την ηρεμίσει. Η Άλκηστη μένει για δυο ημέρες στο σπίτι του Σήφη και το ζευγάρι ζει ονειρικές στιγμές. Αυτός ζητά από την Άλκηστη να χωρίσει από τον Αλκιβιάδη. Το φθινόπωρο έφτασε και ο καθένας έχει πάει σε εξωτικό προορισμό. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας βρίσκονται στην Βαρκελώνη.

Μπρούσκο 588

Έξαλλος ο Αχιλλέας με την Χαρά η οποία δεν του δίνει το χαρτί σύμφωνα με το οποίο θα δικαιολογείται η μεταφορά χρημάτων στον προσωπικό της λογαριασμό. Η Χαρά τον εκβιάζει συνεχώς. Για άλλη μια φορά ο Διαμαντής επιτίθεται στον Σήφη και την Μελίνα κατηγορώντας τους πως δεν τον βάζουν πλέον στις δουλειές τους. Τους ανακοινώνει επίσης πως ο Παύλος μένει με την Χρυσάνθη. Η Δήμητρα και ο Νεκτάριος κάνουν προξενιό στον Ματθαίο. Ο Αλκιβιάδης βρίσκει μαζί τον Σήφη και την Άλκηστη.

Μπρούσκο 589

Ο Σήφης ζητά από την Αναστασία να τον καλύψει ώστε να μην μάθει ο Αλκιβιάδης για την παράνομη σχέση της γυναίκας του. Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Μηνάς δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ο Ματθαίος βγαίνει με την Στέλλα αλλά μένει άναυδος καθώς η κοπέλα αυτή είναι παράξενη. Η Αλίκη είναι ράκος που ο Χρήστος δεν την θέλει πίσω και του κρύβει πως περιμένει το παιδί του. Η Μελίνα είναι ανήσυχη ενώ η Γεσθημανή ρωτάει τον Σήφη εάν αυτός σχετίζεται με τον φόνο στο οινοποιείο. Η Μελίνα αναγνωρίζει τη Χαρά και ο Αχιλλέας έρχεται σε δύσκολη θέση.

Μπρούσκο 590

Ο Αχιλλέας κρύβει από την Μελίνα τις συναντήσεις που έχει με την Χαρά για να μην την τρομάξει. Η Δάφνη είναι απασχολημένη προ τιμήν της μεγάλης γιορτής για το κρασί, ενώ ο Μηνάς ξεκινά γυμναστήριο για να αυξήσει την τεστοστερόνη του. Η Άλκηστη και η Αναστασία συγκρούονται. Ο Ματθαίος νιώθει την ανάγκη να προστατεύσει την παράξενη Στέλλα. Ο Ματθαίος βλέπει για πρώτη φορά τον γιο της Αλεξάνδρας. Η Μελίνα παρακολουθεί τον Αχιλλέα και τον βλέπει να βγαίνει με την Χαρά.

Μπρούσκο 591

Η Μελίνα φοβάται πως εφόσον κάλυψε τον φόνο, εάν η αλήθεια βγει στο φως θα κινδυνεύσει και ο Αχιλλέας. Η Χαρά πριν φύγουν για την Βαρκελώνη τους ενημερώνει πως έχει προκύψει ένα θέμα. Ο Αλέξης είναι περίεργος και η Αναστασία ξεσπά στον Μηνά. Ο Αλέξης έχει προηγούμενα με την πρώην του σύντροφο. Στην Κρήτη γίνεται ένας άλλος φόνος. Ο Αλκιβιάδης χτυπά την Άλκηστη. Ο Διαμαντής ζητά από τον Μύρο να μάθει εάν η Δάφνη του αρέσει και την θέλει για σύντροφο.

Μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της σειράς μπρουσκο