Μπρούσκο επεισόδιο 592-593-594-595-596

Μπρούσκο επεισόδιο 592-593-594-595-596

Μπρούσκο επεισόδιο 592

Ο Διαμαντής εμπλέκεται στην υπόθεση με τα μπλε κρασιά δημιουργώντας πρόβλημα στον Αχιλλέα και τη Μελίνα οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο εξωτερικό. Ο Σηφης ζητά από τον Διαμαντή να κάνει πίσω, αλλά αυτός του αποκαλύπτει πως γνωρίζει τα πάντα σχετικά με τον φόνο. Η Αναστασία διατηρεί δεσμό με τον Αλέξη αλλά σκέφτεται τον Ματθαίο, ενώ αυτός αρνείται να της μιλήσει στο τηλέφωνο. Ο Ματθαίος προσπαθεί να ζήσει μαζί με τη Στέλλα, αλλά κωμικές καταστάσεις δημιουργούνται. Η Δάφνη ετοιμάζει το πάρτι, ενώ ο Παύλος και ο Σήφης τσακώνονται για την Άλκηστη. Ένας άγνωστος άνδρας καταφθάνει.

Μπρούσκο επεισόδιο 593

Ο Διαμαντής ξέροντας για τον φόνο κατά στο χέρι τον Σηφη, έτσι οι δυο τους προχωρούν σε μια συμφωνία. Ο Αλκιβιάδης ζητά από την Άλκηστη να πάει στο Λονδίνο. Ο Νεκτάριος λέει στον Αχιλλέα πως το παιδί του με την Αλεξάνδρα θα πάρει το όνομα του. Ο Αχιλλέας ζητά να γίνει ο νονός του. Η ταυτότητα του τοκογλύφου αποκαλύπτεται. Ο Χρήστος μαθαίνει πως η Άλικη είναι έγκυος και είναι έξαλλος γιατί νομίζει πως το παιδί είναι του Μύρου. Το μπλε κρασί φτάνει στην Κύπρο και την Κρήτη προκαλώντας καβγάδες ανάμεσα στην Αναστασία και τον Ματθαίο. Οι εφιάλτες της Μελίνας ξυπνούν όταν ο Σήφης τους λέει τι συμφωνία που έκανε με τον θειο του για την δολοφονία.

Μπρούσκο επεισόδιο 594

Άναυδοι έμειναν ο Αχιλλέας και η Μελίνα με την ανταλλαγή που έκανε ο Σήφης. Αυτός όμως του λέει πως έχει έναν άσσο στο μανίκι του. ο Χρήστος θέλει να ταξιδέψει στην Κρήτη για βρεθεί αντιμέτωπος με την Αλίκη που περιμένει το παιδί κάποιου άλλου. Η Δήμητρα λέει στον Νεκτάριο πως μάλλον είναι έγκυος και αυτός εξοργίζεται. Η βάφτιση του μωρού της Αλεξάνδρας πλησιάζει και όλοι κρατούν αυτό το μυστικό. Η Δάφνη και ο Μύρος καταλήγουν μαζί στο κρεβάτι.

Μπρούσκο επεισόδιο 595

Η Αναστασία συναντά τον Ανδρέα και γρήγορα καταλαβαίνει πως είναι γνωστός της. Οι Ματθαίοι επιστρέφουν στα Χανιά για την γιορτή. Η Στέλλα όμως φοβάται τη θάλασσα και το ταξίδι θα εξελιχθεί σε κωμωδία. Η Δαφνί και ο Μύρος ξυπνούν μαζί και κάνουν σαν μην θυμούνται τι έγινε. Η Άλκηστη κρύβει από τον Σηφη πως ο άνδρα της την χτυπήσω. Η Μελίνα μαθαίνει πως ο αστυνόμος είναι πολύ κοντά στο να λύση το μυστήριο της δολοφονίας.

Μπρούσκο επεισόδιο 596

Ο Αχιλλέας και ο Σηφης προσπαθούν να ηρεμίσουν τη Μελίνα. Ο Νεκτάριος ζητά από τη Δήμητρα να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, ενώ ο Χρήστος ζητά από την Αλίκη να μην λάβει το όνομα του ένα παιδί που δεν είναι δικό του. Η Χρυσάνθη και η Αλεξάνδρα διαλέγουν μπομπονιέρες για τη βάφτιση. Ο Μύρος και η Δάφνη κάνουν ότι είναι μεθυσμένοι για να επαναλάβουν ότι έγινε εκείνη τη βραδιά, διότι ο ένας έχει ξετρελαθεί με τον άλλον. Ο αστυνόμος καλεί τη Μελίνα και το Σήφη για κατάθεση.