Μπρούσκο επεισόδιο 597-598-600-601

Μπρούσκο επεισόδιο 597-598-600-601-602

Μπρούσκο επεισόδιο 597

Η Μελίνα και ο Σηφης παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση. Ο Σηφης επιτίθεται στον αστυνόμο και αυτό φοβίζει τη Μελίνα. Το πάρτι ετοιμάζεται, ενώ η Αναστασία βλέπει τον Ματθαίο με την Στέλλα. Τους ζηλεύει παράφορα. Ο Μύρος και η δάφνη κοιμούνται μαζί, ενώ αυτός δέχεται να πει ψέματα. Λέει στον χρηστώ πως το παιδί της Αλίκης είναι δικό του. Ο Ανδρέας συναντιέται συνεχώς με την Αναστασία, ενώ προσπαθεί να σώσει τον αδελφό του. Ο Νεκτάριος τσακώνεται με τα αδέρφισα του γιατί θέλει να καλέσει για γεύμα τον Διαμαντή.

Μπρούσκο επεισόδιο 598

Ο Σηφης και ο Αχιλλέας μαθαίνουν πως ο φίλος της Χαράς μπορεί να τους εκβιάσει. Η Χρυσάνθη λέει στη Δήμητρα να χωρίσει τον Νεκτάριο αφού ακόμα θέλει τον Πάτροκλο. Η Αλεξάνδρα έντρομη διαπιστώνει πως η νταντά της έκλεψε το μωρό. Ο Παύλος ζητά από την Χρυσάνθη να παντρευτούν. Το πάρτι έφτασε με πολλά ευτράπελα. Ο Σηφης νευριάζει γιατί βλέπει μαζί τον Αλκιβιάδη με την γυναίκα του, ενώ άφωνοι μένουν όλοι καθώς εμφανίζεται ο πατέρας του Μύρου.

Μπρούσκο επεισόδιο 599

Ο Μυρος ζει σε πελάγη ευτυχίας διότι για πρώτη φορά είδε τον πατέρα του. Η Αλεξάνδρα αναζητά την νταντά που της πείρε το παιδί. Ο Παύλος θύμωσε με την Χρυσάνθη η οποία αρνήθηκε να τον παντρευτεί. Ο Σηφης ζηλεύει τον Αλκιβιάδη, ενώ η Άλκηστη ζητά από αυτόν να μην κοιμούνται μαζί. Ο Μύρος αρχίζει να τρέφει αισθήματα για την Δάφνη.

Μπρούσκο επεισόδιο 600

Ο Αχιλλέας τραυματίζεται με μαχαίρι στην προσπάθεια του να πιάσει τον Ροκάκη. Ο Μηνάς φτάνει στο σημείο, αλλά αυτός διαφεύγει. Η αστυνομία τον αναζητεί. Η Στεφανία δίνει στον Σηφη το ημερολόγιο της Αγγελικής. Εκεί γραφεί για την δολοφονία στην οποία σχετίζεται η Μελίνα. Η Αναστασία και ο Ανδρέας έρχονται κοντά. Ο Αλκιβιάδης βλέπει το αυτοκίνητο της γυναίκας του έξω από το σπίτι του Σηφη.

Μπρούσκο επεισόδιο 601

Ο Σηφης κρύβει την Άλκηστη ενώ η Μελίνα τρέχει στο νοσοκομείο από ένα καρούμπαλο. Η Στέλλα δεν θέλει να φύγει από την Κρήτη γιατί φοβάται το πλοίο. Ο Ματθαίος γίνεται έξαλλος όταν βλέπει την Αναστασία με τον Ανδρέα. Ο Αχιλλέας και ο Σηφης κρύβουν τα δυσάρεστα νέα σχετικά με τη δολοφονία από τη Μελίνα.

Μεταφερθείτε στην αρχική σελιδα της σειράς μπρούσκο