Μπρούσκο επεισόδιο 602-603-604-605-606

Μπρούσκο επεισόδιο 602-603-604-605-606

Μπρούσκο 602

Ο Σήφης δίνει κατάθεση σχετικά με τον φόνο και ο Αχιλλέας ανησυχεί. Η Μελίνα από την άλλη μεριά είναι απορροφημένη με τη δουλειά της στο οινοποιείο. Ο Αλκιβιάδης βάζει σχέδιο για να εκμεταλλευτεί οικονομικά την Χρυσάνθη. Η Δάφνη και ο Μύρος κοιμούνται μαζί, ενώ στις ζωές τους ανακατεύεται ο πατέρας του Μύρου. Η Αναστασία και ο Ανδρέας έρχονται κοντά, ενώ ο Ματθαίος και η Στέλλα κάνουν ταξίδι με το σκάφος. Η Άλκηστη ανακοινώνει στον Σηφη πως θα φύγει στο Λονδίνο με τον Αλκιβιάδη και αυτός φτάνει στα άκρα. Ατύχημα παθαίνει το μωρό της Μελίνας και του Αχιλλέα.

Μπρούσκο 603

Η Άλκηστη επιμένει να συνοδεύσει τον Αλκιβιάδη στο ταξίδι, παρόλο που ο Σηφης την ενημέρωσε πως εάν τον ακολουθήσει, τότε θα χωρίσουν. Στο νοσοκομείο βρίσκεται το παιδί της Μελίνας καθώς έπεσε από τις σκάλες. Η Αλεξάνδρα είναι ράκος με την επίσκεψη της Δήμητρας στο σπίτι της, ενώ την επόμενη γίνεται η βάφτιση του παιδιού της. Ο Νεκτάριος δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί. Η αστυνομία καλεί την Αναστασία για ανάκριση. Η Δάφνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει πως ο Μύρος έχει σχέση και με τις τρεις κοπέλες που εργάζονται στο σπίτι του.

Μπρούσκο 604

Ο Νεκτάριος βρίσκεται στο σπίτι με τη Μαρίνα και δεν μπορεί να πάει στη βάφτιση του γιου του. Νέα κόντρα ξεσπά μεταξύ της Βασιλικής και του Μηνά καθώς του ζητά περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ο Ανδρέας σοκάρεται όταν μαθαίνει πως ο αδελφός του πέθανε. Η Δήμητρα βρίσκει μια μπομπονιέρα και ζητά εξηγήσεις. Η κόρη της Μελίνας παρουσιάζει σπασμούς και την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Έντρομοι ακούν τις δυσάρεστες ανακοινώσεις των γιατρών. Η Άλκηστης φεύγει από το Λονδίνο και διαπιστώνει πως ο Σηφης κοιμήθηκε με άλλη γυναίκα.

Μπρούσκο 605

Δύσκολες ώρες για την Μελίνα και τον Αχιλλέα, καθώς το αιμάτωμα στο κεφάλι του μωρού μπορεί να αποβεί μοιραίο. Η Στέλλα προσπαθεί να ανακοινώσει με τον ξάδελφο της που είναι νευροχειρουργός. Η Άλκηστης είναι πληγωμένη και δεν θέλει να δει ξανά τον Σηφη. Ο Πάτροκλος επιστρέφει. Ο Ανδρέας ορκίζεται να εκδικηθεί για την δολοφονία του αδελφού του. Η Αλίκη και ο Αλέξης θα πρέπει να έρθουν κοντά για να σώσουν τις ζωές τους έπειτα από μια ληστεία.

Μπρούσκο 606

Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας θα πρέπει να πάρουν μια απόφαση η οποία θα κρίνει την εξέλιξη της υγείας του παιδιού τους. Η Βασιλική καταφθάνει στην Κύπρο για να είναι δίπλα στην Μελίνα, ενώ η Αλεξάνδρα επισκέπτεται την οικογένεια στο νοσοκομείο, βάζοντας τη Δήμητρα σε υποψίες. Ο Σηφης πηγαίνει στο σπίτι της Άλκηστης πιέζοντας να τον ακούσει, χωρίς να ξέρει πως ο Αλκιβιάδης βρίσκεται στο σπίτι.