Μπρούσκο επεισόδιο 607-608-609-610-611

Μπρούσκο επεισόδιο 607-608-609-610-611

Μπρούσκο 607

Ελπίδες γεννιούνται στην Μελίνα και το Αχιλλέα μετά τις νέες ιατρικές εξετάσεις του παιδιού τους. Ο Σηφης είναι ράκος ψυχολογικά εξαιτίας του χωρισμού του με την Άλκηστη και έχει εγκαταλείψει τη δουλειά .Δεν ασχολείται πλέον με τίποτα, ενώ η κοπέλα δεν δέχεται να του μιλήσει. Ο Ανδρέας είναι σίγουρος πως ο αδελφός του δολοφονήθηκε από τοκογλύφους, έτσι ανοίγει πόλεμο με τον Αλκιβιάδη. Ο Πάτροκλος φέρνει τη νέα του σύζυγο στον πατέρα του. Ο Διαμαντής βλέπει με θετικό μάτι το γάμο καθώς η νύφη είναι πλούσια. Ο Μηνάς αποφάσισε πως πρέπει να κάνει κάτι για να βγάλει πολλά χρήματα, αλλά τι;

Μπρούσκο 608

Ο Σήφης προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Άλκηστη, ενώ αυτή αρνείται κάθε σχέση μαζί του. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας παίρνουν στο σπίτι την μικρή Σοφία η οποία είναι πλέον καλά στην υγεία της. Ο Χαρίδημος και η Κωνσταντίνα κοιμούνται μαζί. Η Δάφνη εντυπωσιάζει τον Αλέξη και ο Μύρος ζηλεύει. Ο Σηφης και η Ακαταστασία δεν βλέπουν με θετικό μάτι το γάμο του πατέρα τους με την Χρυσάνθη. Η Αναστασία αποφασίζει να συνάψει δεσμό με τον Ανδρέα. Ο Σηφης και ο Αχιλλέας αποφασίζουν να εκδικηθούν τον Πάτροκλε, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μπρούσκο 609

Ο Αχιλλέας και ο Σηφης καταστρώνουν ένα μυστικό σχέδιο για να πάρουν αυτοί το νόμο στα χέρια τους όσον αφορά τον Πάτροκλο. Η Στέλλα μετακομίζει στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας και τους κάνει άνω-κάτω. Ο Νεκτάριος λέει ψέματα στη Δήμητρα για το που θα περάσει το βράδυ, με την Αλεξάνδρα να ονειρεύεται πως κάποια στιγμή θα τον παντρευτεί. Η Δάφνη βλέπει σε τρυφερές στιγμές τον Μύρο με την Κουκίτσα.

Μπρούσκο 610

Ο Σηφης με τον Αχιλλέα δια της βίας πηγαίνουν τον Πάτροκλο στο σημείο όπου έριξε το αυτοκίνητο, όπου ήταν μέσα οι δυο άνδρες. Εκεί στον γκρεμό ο Πάτροκλος θα βιώσει τον χειρότερο εφιάλτη του. Ο Ανδρέας τραυματίζεται από σφαίρα και πηγαίνει στο σπίτι της Αναστασίας, ενώ όλη η περιοχή είναι ανάσταση με την δολοφονία του Τσιράκη. Ο Σήφης αποφασίζει να απαγάγει την Άλκηστη. Οι σχέσεις του Ματθαίου με τον Αχιλλέα δεν είναι καλές, καθώς ο πρώτος θέλει να απολύσει την Μελίνα.

Μπρούσκο 611

Η Μελίνα νιώθει ένοχη που συγκρούονται τα δυο αδέλφια και αποφασίζει να ακυρώσει την συνέντευξη τύπου. Ο Νεκτάριος θα πρέπει να εξηγήσει στη Δήμητρα πως επέστρεψε στο σπίτι με άλλα ρούχα από αυτά που έφυγε. Ο Χαρίδημος ψάχνει να βρει σπίτι για να ζήσει με την Κωνσταντίνα. Η Χρυσάνθη λυγίζει όταν συναντά τον Πάτροκλο, ενώ η Δήμητρα συνειδητοποιεί πως δεν έχει ξεπεράσει τον Πάτροκλο.